2023-03-06

Lietuviai dar skiria grūdus nuo pelų

 


Živilė Pinskuvienė ir Visvaldas Matijošaitis - du Lietuvos savivaldybių deimantai,  už kuriuos pasisakė dauguma rinkėjų: už Ž.Pinskuvienę apie 80%, o už V.Matijošaitį apie 60%. Kiek procentų nušmugeliavo konservatninkai - karinė paslaptis (Palangos atvejis), bet ir tai nesutrukdė protaujantiems lietuviams atskirti grūdus nuo pelų.

Šie rinkimai parodė, kad net valdžios resursas valstybės naikintojams jau nepadeda. Žmonės pasirinko sugebančius ir dirbančius. 

Kiek purvo buvo išpilta ant Matijošaičio, kiek kenkta Pinskuvienei! Nepadėjo. Žmonės mato darbus, todėl balsuoja. 


Jei Širvintų merė praktiškai neturėjo rimtų konkurentų, tai valstiečių ir konservarninkų kandidatai į Kauno mero postą buvo verti vien pasigailėjimo: pirmųjų - susidirbęs su korone ministras, kuriam pasisekė, nes jį pakeitė visiškai neadekvatus žmogus, o antrųjų - nieko gero scenoje neparodęs dainorėlis, Kaune priregistravęs savo tapkes, kaip Lietuvoje nuo Adamkaus laikų priimta, skant škes.

Sveikinu laimėtojus!

Man, vilniečiui, Dievulis skyrė antrą mero rinkimų turą ir prastesnius pretendentus į Sostinės mero kėdę: konservatniką V.Benkunską, kartu su R.Šimašiumi eilę metų naikinusį Lietuvos sostinę, ir  A.Zuoką, gerokai korupcijos kvapu smirdintį, bet, reikia pripažinti, dirbti mokantį. 




Nenoriu, kad sostinę valdytų narkomanų ir iškrypėlių rėmėjai, šeimų ir sostinės gatvių naikintojai, todėl balsuosiu už mažesnį blogį - A.Zuoką.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą