2019-07-27

Per mūsų tautos didvyrių Škirpos ir Noreikos atminimą pervažiavo „holokausto industrijos“ volas


Daug kam po Vilniaus mero Šimašiaus išpuolių, surengtų prieš lietuvių tautos Didvyrius, kilo klausimas: kam tai naudinga?

Aš atsakysiu be užuolankų: tai - „holokausto industrija“, žydų naudojama siekiant iš gojų išmušti kompensaciją už būtas ir nebūtas skriaudas žydams.

Kai tik tarptautinė žydija nutarė išmušinėti iš Rytų Europos valstybių kompensacijas už karo metais žydų prarastą turtą, kai tik jų lobi per JAV Kongresą prastūmė žydų turto restitucijos įstatymo projektą, kai tik JAV prezidentas įstatymą 447 pasirašė...

Prasidėjo tai sinchroniškai, lygiagrečiai stumiant visa tai, prasidėjo vanagaitėmis, ivaškevičiais, nacionalinėmis premijomis už didvyrių drabstymą mėšlu, išprotėjusiais, bet kūjais ginkluotais „advokatais“. Prasidėjo visa tai šimašiais mero poste, jo patarėjais iš Izraelio ir partiečiais iš Londono, prasidėjo zurofais, kacais, išimties tvarka išdalintais žydams dvidešimt penkiais tūkstančiais pasų.


Dvidešimt metų po nepriklausomybė paskelbimo daugmaž normaliai su žydais sugyventa, bet vos tik Lietuva kiek atkiuto, išsivadavusi iš žydų sugalvoto, Rusijoje įdiegto, o vėliau jų sugriauto sovietinio režimo, kai atsirado tie zurofai, kacai ir fantastinis žydų pasipelnymo išradimas - „holokausto industrija“.

Lenkai protestuoja prieš valstybės apiplėšimą

Genialu tai, žinoma. Gal nėra taip genialu, kaip žydų išrastas skolinimo procentas, skirtas gojams melžti, ar žydijos kontroliuojami centriniai bankai, bet išradimas puikus, labai pasiteisinęs.

Šių metų pradžioje holokausto 447 vėzdu buvo smogta lenkų tautai. Apie tai esu prirašęs kelis straipsnius, bet lenkai atsilaikė, nesudrebėjo, atisispardė. Tuomet prieš juos buvo mesta LGBT korta, išsityčiota iš jų šventųjų ir šventų vietų. Erzelynė vyksta iki šios dienos. Gal aš klystu, gal tarp turto prievartavimo iš lenkų ir vaivorykštinių nėra nieko bendro? Bet toks įdomus sutapimas. Per pirmą ataką neparklupdė mūsų kaimynų, tuomet metė 5-ją globalizmo koloną. Ėmė ardyti orios tautos vienybę iš vidaus, ją skaldyti. Lietuvoje nebuvo fašistinių koncentracijos stovyklų, kaip Lenkijoje, bet buvo sukilimas prieš sovietus, kuriems vadovavo žydai, kurie be to dalyvavo naikinant lietuvius, tremiant juos į Sibirą. Gal ne taip? Bet tai pripažįsta patys žydai...

Tai gal reikia pastatyti tą Šimašiaus raudų sieną, gal kitur, ne subjaurotoje Lukiškių aikštėje. Ateiti ten žydų bendruomenei, atsiprašyti už nedėkingumą, kuomet 700 metų gyveno Lietuvoje bajorais įteisinti, o „atsidėkodami“, atėjus iš rytų jų raudoniems sovietiniams broliams, ėmė lietuvius šaudyti ir vežti į mirtį į šiaurę, į Sibirą, už poliarinio rato.

Tuomet ir lietuviai ateitų, pasimelstų, kad aptemus nuo keršto protui, kai kurie šaudė žydus, o kuriems protas neaptemo, tie žydus gelbėjo.

Tik žydai negelbėjo lietuvių. Nei vienas, nei vieno. Gal todėl, kad Talmudas neleidžia gojų gelbėti?
Bet čia ne susitaikymas žydijai svarbu, „holokausto industrija“ yra pinigų atiminėjimas, koks čia gali būti susitaikymas, šis verslas ne apie susitaikymą ar atgailą.

Taip ir gyvensime dabar, kol paskutinių kelnių mums žydai nenumaus. Taip ir gyvensim, jei nesusivienysim ir nepasakysim turto reketininkams: Ne!

Tai ir gyvensim, jei pasiduosim antisemitizmo kurstytojams šimašiams.  


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą