2019-07-20

Mano pamąstymai apie šeimą. Homoseksualizmas graužia tautos medžio šaknis


Užauginti vaiką kainuoja brangiai. Kalbama apie 100-500 tūkstančių eurų sumas, bet atsižvelgiant į tempus nuvertėjimo euro, kuris pretenduoja tapti tualetinio popieriaus pakaitalu, prie šio skaičiaus greitai teks prirašyti dar vieną nulį.

Mano prosenelis, iš mamos pusės, gyvenęs Žlobine (Baltarusija) 19 amžiuje ir 20 amžiaus pačioje pradžioje, pavarde Jakovas Karibskis, sugebėjo po 25 metų trukusios tarnybos caro kariuomenėje, užauginti 13 vaikų, leisti juos į mokyklą. Mano senelė buvo jauniausia, todėl ištekinti jos tėvas jau nespėjo. Bet aš atsimenu senelių Petro ir Onos Klibavičių name Ukmergėje, Paupio gatvėje, stovėjusią senelės pasoginę skrynią, vieną kitą pasoginį antklodės užvalkalą. Kiek tokia šeima kainuotų proseneliui gyvenant ES?

Panašias šeimas mūsų laikais, nebent, turi „pabėgėliai“ arabai, kuriuos išlaiko Vokietija, jiems skirdama nemokamus namus ir tūkstančius eurų išmokų kas mėnesį?



Nueita žmonių apiplėšimo keliu. Pirma, išvarant iš šeimos moterį, o dabar iš visuomenės išvarant pačią šeimą. Nesidauginantys vergai homoseksualistai kainuoja pigiausiai: nėra šeimos, nereikia šeimos lizdo, nereikia mokėti adekvačios algos, kad žmogus pajėgtų maitinti šeimą. Valstybės ir tautos požiūriu homoseksualistas – jos kamieną graužianti kinivarpa. Kodėl šie valstybės medžio destruktoriai nėra papildomai apmokestinami – man nesuprantama. Homoseksualizmas baisi nelaimė ir pražūtis tautai. Protaujantys tai ima suprasti. Izraelio rabinai, pavyzdžiui, reikalauja homoseksualistus gydyti, o prieš kelias dienas pasirodė pranešimas, kad Izraelyje yra sukurta partija „Naom“, pasisakanti „prieš gėjus ir reformistus.“

Izraelio portale 9tv rašoma, kad partijos „Naom“ įkūrėjai yra „mokiniai ir šalininkai rabino Cvi Tau, vadovo ešivos „Chat Chamor“. Naujoji partija diegs „Toros vertybes“. Partijos programoje pažymima „ketinimas kovoti su seksualinių mažumų judėjimais, reformistinio judaizmo pasekėjais.“ Partija numato puoselėti valstybės ir religijos santykius, sieks stiprinti vyriausiojo rabinato valdžią. Manoma, kad rabino Tau pasekėjų skaičius viršija 10 tūkstančių žmonių.

Aš manau, kad lietuviai turi sekti šiuo geruoju žydų pavyzdžiu, o Lietuvos tautiniai judėjimai ir partijos turi akcentuoti kovą su homoseksualizmu, kuris graužia tautos medžio šaknis. 



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą