2019-07-23

Nausėda išdavė lietuvių tautos interesus ir sutiko įsileisti į Lietuvą šimtus tūkstančių afrikiečių (papildyta video)


Liepos 22 diena ilgainiui bus minima, kaip lietuvių tautos genocido diena! Lietuva yra tarp 8 iš 28 ES valstybių, kurios sutiko dalyvauti „solidarumo mechanizme“, t. y. priiminėti Afrikos ir Azijos nelegalus, kurie veržiasi į Europą, kurie kontrabandistų laivais perkeliami į mūsų kontinentą.



Šiame vidaus reikalų ministrų susitikime Paryžiuje, įvykusiame pirmadienį, atsisakė dalyvauti Italijos vidaus reikalų ministras Matteo Salvini, nes praėjusią savaitę Helsinkyje vykusiame pasitarime nebuvo atsižvelgta į Italijos ir Maltos siūlymus, šalių, kurios tapo „pabėgėlių stovyklomis“.

Šiame „solidarumo mechanizme“, nors reikėtų jį vadinti suicido mechanizmu, dalyvaus šios valstybės: Lietuva, Prancūzija, Vokietija, Portugalija, Liuksemburgas, Suomija, Chorvatija, Airija. 

"Figaro" rašo, kad tai „aktyvios dalyvės“, dar šešios, kurios neįvardintos, neva susitarimui pritarė. Keista, kodėl jos nenurodomos?

Suicido mechanizmas numato „kaip galima greičiau paskirstyti asmenis, prašančius prieglobsčio šalyse, esančiose „savanorių koalicijoje“, mainais į Italijos ir Maltos uostų atidarymą.“

Nei viena iš Baltijos ir Vyšegrado valstybių nesutiko dalyvauti šioje Makrono ir Merkel sugalvotoje savižudybėje!!!

Priminsiu, kad šiuo metu vien Libijoje yra 650000 afrikiečių, norinčių persikelti gyventi į Europą. Visoje Afrikoje tokių „pabėgėlių“ yra šimtai milijonų.



Nuorodos:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą