2019-07-29

Prezidente Nausėda, o kur mes maudysimės, kai į Lietuvą privešite laukinių afrikiečių? Vokietijos pamokos (video)


Italai neišleidžia į krantą 135 atvežtų afrikiečių, reikalauja, kad entuziastai nausėdos ir linkevičiai juo pasimtų pas save, nes jie prieš šavaitę Paryžiuje įsipareigojo tai daryti. O mums telieka laukti šių juodų Afrikos deimantų, kad mūsų gyvenimas taptų labiau multikultūriškas ir „įdomus“. Tuo jau gali kiekvieną dieną džiaugtis vokiečiai. Čia buvo karšta, o baseinuose siautėjo iš Afrikos atvežti laukiniai žmonės.



Praėjusį penktadienį (7.26) Diuseldorfo baseine 60 afrikiečių surengė tikrą pogromą. Jie grasino lankytojams ir baseino personalui. Baseino savininką žadėjo „prikalti prie sienos“. Apie jų elgesį iškalbingai byloja video. Tuo metu baseine buvo 1500 lankytojų. Laukinių atėjūnų sutramdyti baseino personalui nepavyko, buvo iškviesta 20 policininkų, o baseinas tą dieną uždarytas.




Šeštadienį, liepos 27, šiame baseine tebuvo 100 svečių. Žmonės bijo. Elena C. pasakė, kad stengiasi ateiti iki 16 valandos. Anksčiau ji galėdavo paplaukioti po darbo. Moteris su vaiku papasakojo, kad baseino tarnautojai jai rekomendavo nelikti po 14 valandos.

Liepos 24 dieną Miuncheno parke 29-metis afganas ėmė graibyti moteris, jas mušti, sumušė su buteliu moteris užstojusį vaikiną. Policijos patrulis nusikaltėlį sulaikė. Jam iškelta byla dėl „seksualinio priekabiavimo ir pavojingų kūno sužalojimų.“

Ar mums viso to reikia, ponas Nausėda? 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą