2024-01-22

Bild: Ukrainietė mirtinai subadė ją priglaudusį vokietį peiliu

 

Vokiečių dienraštis "Bild" šiandien rašo apie mirtinas skerdynes Dachau (Bavarija): - Jo noras padėti baigėsi mirtinomis kraujo skerdynėmis!

Informacinių technologijų specialistas Jurgenas F. (54 m.) iš Dachau suteikė ukrainietei kambarį savo bute po to, kai 2022 m. vasarį prasidėjo Rusijos karas prieš Ukrainą.

Tačiau jo svetingumas jam kainavo gyvybę. Ekonomistė iš Ukrainos peiliu mirtinai subadė savo šeimininką. Motyvas: ji nenorėjo išsikraustyti iš buto!

Olena K. (52 m.) nuo šios savaitės teisiama Miuncheno II apygardos teisme dėl netyčinio nužudymo, nes, kaip įtariama, 16 cm ilgio virtuviniu peiliu nužudė Jurgeną F. Abu jie susipažino prieš 15 metų per internetinį pažinčių portalą ir iš pradžių turėjo lytinių santykių. Kaltinamajame akte teigiama, kad nuo 2013 m. Jürgenas F. atsiribojo nuo Olenos K., tačiau jie liko draugais.

Kai 2022 m. vasario mėn. prasidėjo karas, IT specialistas Jürgenas F. ukrainietę priglaudė. Iš pradžių ji pabėgo pas savo seserį į Švarcvaldo miestą, tačiau staiga pasirodė Jürgeno F. namuose Dachau mieste su pilnais lagaminais.

Paslaugus IT specialistas priėmė ukrainietę į savo butą, bet tik laikinai. Tačiau Olena atsisakė išvykti ir pasiliko beveik metus. Kaltinamajame akte teigiama, kad ji dominavo savo šeimininkui, elgėsi kaip namų šeimininkė ir darė didžiulį spaudimą 54 metų vyrui, kad šis ją priregistruotų savo bute.

Namas Pater-Roth gatvėje Dachau mieste, kur buvo papjautas vokietis Jurgen F.

Konfliktai paaštrėjo, kai Jurgenas F. 2022 m. rugpjūčio mėn. užmezgė naujus santykius. Nepaisant kelių bandymų priversti Oleną K. išsikraustyti, ji užsispyrė. Bijodamas jos smurtinio elgesio, Jurgenas F. miegojo ant sofos kartu su savo vaikais.

2023 m. vasario 5 d. Jurgeno F. šeimos narių akivaizdoje kilus ginčui Olena K. griebė virtuvinį peilį ir virtuvėje mirtinai sužalojo vyrą iš Dachau. Šeimininkui buvo kelis kartus peiliu smogta į viršutinę kūno dalį. Visa pagalba atėjo per vėlai. Jis mirtinai nukraujavo įvykio vietoje.

Prokuratūra pateikė kaltinimus dėl netyčinės žmogžudystės. Tačiau ketvirtadienį prasidėjus teismo procesui teisėjas Thomas Bottas nurodė, kad Olena K. gali būti nuteista ir už žmogžudystę iš žemų paskatų. Teismo procesas bus tęsiamas kitą penktadienį.

Šaltinis.

P.S. Nei vienas iš mano pažįstamų lietuvių, priglaudusių ukrainiečius, nebuvo papjautas, bet visi buvo jų apgauti.

Draugės K.I. sūnus savo šeimos bute, kur gyvena su žmona ir dviem vaikais, apgyvendino jauną ukrainietę pabėgėlę su vaiku. Prabėgus pusei metų paaiškėjo pabėgėlės atvykimo priežastis: „susipyko su vyru“. Vyras liko Ukrainoje, jų bute.

Mano dėdė A.B. pasigyrė man, kad „vežioja po Kauno gydytojus“ du pabėgėlius pensininkus iš Ukrainos, mat, jo anūkė juos priėmė į savo butą. Sakė, kad šitų „nelaimėlių“ butą subombardavo rusai. Praėjus pusmečiui, pasiremontavę sveikatą, ukrainiečiai sugrįžo į „subombarduotą“ butą, kurį buvo išnuomoję kitiems ukrainiečiams.

Dar du draugai pasakojo apie ukrainiečių vagystes:

Gydytoja R. pasakojo, kad jos kaimynai buvo apiplėšti ukrainiečių, priglaustų gretimame name, Antakalnio privačių namų rajone.

Pažįstamas kunigas pasakojo, kad klebonijoje priglausti ukrainiečiai vogė bažnyčios turtą. Policija atsisakė tirti šią vagystę, nors buvo pateiktas vaizdo įrašas.

Aš nekvestionuoju, kad Lietuvoje yra kelios dešimtys tūkstančių Ukrainos pabėgėlių, kurie neturi kur ir kaip išgyventi savo tėvynėje, bet neabejoju, kad yra daugybė nedorėlių, kurie naudojosi Lietuvos valdžios kvailumu ir melžė Lietuvos valstybę, jos piliečius.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą