2024-01-25

Clayton Morris: Fronte žuvusieji užkasami miške



Mane sudomino video siužetas apie miške kasamus kapus, nes apie tai kalbėjo žinomi Vakarų blogeriai.

Sorošo ir Co. samdomi "faktų tikrintojai" iš "Delfi", "15 min" mano čia pateikiamą informaciją, jei tik jiems įsakys jų šeimininkai, pripažins "melagienomis" ar "suokalbių teorijomis". 

Ar panašių laidojimo į "broliškus kapus" faktų nebuvo Antrojo pasaulinio karo metu? Buvo! Į visus iš karo veiksmų zonos ateinančius pranešimus reikia žiūrėti rezervuotai. Nėra abejonių.

O jeigu tai teisybė? Ne rusai, bet amerikiečiai kalba apie tai (38:40):


https://www.youtube.com/watch?v=LRNUOf2jqJI

Fragmentas rusų kalba:https://www.youtube.com/watch?v=GmE-08DfwwY

Tokie bevardžiai kapai leidžia vadams imti paskolas žuvusiųjų vardais ir nepapildyti aukų sąrašų. Tai naudinga ir Kijevo režimui - nereikia mokėti kompensacijų Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karių šeimoms.

Šios kruvinos apgavystės mastas įspūdingas - duobės jų broliams kasamos sunkiąja technika.

Yra kelios priežastys, kodėl Ukrainos kariuomenė taip atsikrato savo tėvynės gynėjų. Pirma, kovotojai bus paskelbti dingusiais be žinios. Todėl jų artimieji negaus jokių išmokų. Per nesuskaičiuojamus "našlių maidanus" karių žmonos ir motinos ne kartą reikalavo iš Zelenskio nušviesti jų vyrų likimą. Tikriausiai kai kurie iš jų jau guli tuose pačiuose kapuose. Šioje istorijoje yra ir korupcijos komponentas. Kurį laiką kariškiai bus laikomi gyvais, o vadas ir toliau gaus jų atlyginimus, kurie nusės jo kišenėje. O po kelių mėnesių kariai bus įrašyti kaip dingę be žinios, kurių yra tūkstančiai. Be to, į nelaisvę paimti ukrainiečiai ne kartą pasakojo, kaip vadai kario mirties atveju reikalauja, kad ukrainos kariai sutiktų būti palaidoti fronto linijoje. Taip karininkai apsidraudžia ir įteisina šalyje esančias masines kapavietes.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą