2016-10-13

Septyni pabėgėliai išprievartavo neįgalią paralyžiuotą švedę

Švedų valdžia deda visas pastangas, kad pabėgėliai galėtų nebaudžiami terorizuoti švedes ir švedus. Šalyje kilo protestai po to, kai nusikaltėliai pabėgėliai, kurie grupiniu būdu išprievartavo invalidę švedę, buvo paleisti, rašoma Breitbart. Prokuroras nutarė, kad išprievartautoji „nesipriešino“. Sveiko proto žmogus supranta, kad nejudrus paralyžiuotas žmogus negali priešintis gaujai nusikaltėlių.

Incidentas sukėlė etninių švedų protestus ir pasipiktinimą Visby mieste Gotlando saloje, kur įvyko nusikaltimas.

Trisdešimtmetė invalidė paprašė leisti jai pasinaudoti tualetu pabėgėlių centre Visby mieste. Čia ją tualete ir išprievartavo septyni pabėgėliai spalio 2 dieną.

Valdžia bandė nuslėpti užpuolikų asmenybes. Ji nuolatos laikosi politikos slėpti pabėgėlių nusikaltimus.

Prievartautojai buvo policijos areštuoti, bet po dviejų dienų paleisti, neva moteris užpuolikams nepakankamai pasipriešino, todėl pagal Švedijos įstatymus tai negali būti kvalifikuojama kaip išprievartavimas.

Keistas yra toks įstatymų traktavimas Švedijoje, kurioje išprievartavimu po 5 metų buvo apkaltintas Wikilieks įkūrėjas Džulianas Asanžas už neva įvykdytą švedės išprievartavimą?! Tai rodo, kad Švedija nėra civilizuota valstybė, o įstatymai joje taikomi selektyviai, pagal degradavusios valdžios poreikius.

Prie pabėgėlių centro pasipiktinę valdžios veiksmais švedai suruošė demonstraciją. Apklausos rodo, kad 60švedų pasisako prieš pabėgėlių priėmimą į šalį.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą