2017-10-29

Liberal-satanizmas vis labiau užvaldo Europą: Lenkai ketina išvežti namo Jono Pauliaus II paminklą, nuo kurio Prancūzijos satanistinė valdžia įsakė nudaužyti kryžių


Lenkijos premjerė Beata Šidlo pareiškė, kad pasiūlė Prancūzijai perkelti į Lenkiją Jono Pauliaus II paminklą.


Spalio viduryje su satanistų talmudine neapykanta krikščionybei, jos simboliui kryžiui, susidūrė Lietuva. Prekybos tinklas „Lidl“ pratęsė savo satanistinės ideologijos sklaidą Europoje ir nutrynė kryžius nuo Kauno bažnyčių savo reklaminėje nuotraukoje, kaip tai ne kartą darė Vakarų Europoje.

Prancūziją valdantys satanistai jau neapsiriboja paveikslėlių retušavimu, jie ėmėsi realių krikščioniškų paminklų. Prancūzijos mieste Ploermel, Bretanėje, Prancūzijos valdžios nutarimu, buvo liepta nudaužyti kryžių nuo popiežiaus Jono Pauliaus II paminklo.

Lenkijos valdžia nori apsaugoti paminklą lenkui-popiežiui nuo Prancūzijos vandalų ir ketiną paminklą perkelti į Lenkiją. Tai Lenkijos premjerė pažadėjo derinti su Prancūzijos valdžia ir vietos bendruomene, rašoma portale wPolytice.

Premjerė Šidlo priminė Popiežiaus žodžius: „Istorija moko, kad demokratija be vertybių virsta į aiškų ar užmaskuotą totalitarizmą“.

„Mūsų didysis Lenkas, didysis europietis yra suvienytos Europos krikščionybės simbolis,“ - pabrėžė ji ir pasakė, kad „Lenkijos vyriausybė imsis visų pastangų, kad mūsų žemiečio paminklą išgelbėtume nuo cenzūravimo ir pasiūlysime, kad perkelti jį į Lenkiją, jeigu bus pritarimas Prancūzijos valdžios ir vietinės bendruomenės“.

Šaltiniai:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą