2017-10-10

Mūsų kaimynai lenkai įtaria, kad Prancūzijos prezidentas Makronas išprotėjo


Dienraštis wPolytice rašo: „Tai jau beprotystė! Makronas: Per artimiausius dvejus metus Prancūzija planuoja leisti legaliai į šalį atvykti 10000 pabėgėlių“



Bendradarbiaudama su SNO Prancūzija ketina leisti į šalį legaliai atvykti 10000 imigrantų, kurie šiuo metu gyvena šalyse, esančiose už Europos ribų, - pirmadienį pranešė Emanuelis Makronas.

Bendradarbiaujant su SNO vyriausiojo komisaro pabėgėlių klausimams valdyba Prancūzijos valdžia numato iš Turkijos, Libano, Jordanijos, Nigerio arba Čado perkelti 10 tūkstančių pabėgėlių. Apie tai buvo pranešta po Makrono susitikimo su SNO vyriausiuoju komisaru pabėgėlių klausimams Filippo Grandim.

Vidaus reikalų ministras Gerard Colombe pranešė, kad jų priėmimo procesas turi pasibaigti iki 2019 metų spalio.

Makronas taip pat pranešė, kad artimiausiu laiku Prancūzijos Pabėgėlių ir žmonių be pilietybės apsaugos tarnyba (OFPRA) surengs Nigeryje savo pirmą misiją, kurios užduotis bus transportuoti afrikiečius tiesiogiai į Europą, kad šiems nereikėtų patiems vargti plaukiant Viduržemio jūra.

Tarptautinės migracijos organizacijos duomenimis, į Europą šiais metais atvyko 100 tūkstančių migrantų ir pabėgėlių. Vien tik iš Libijos į Italiją atvyko 85 tūkstančiai „juodojo aukso“, kuris pačiu artimiausiu metu pakels ES ekonomiką į neregėtas aukštumas, nes kiekvieno tokio „auksinio žmogaus“ išlaikymas per mėnesį kainuoja 2,4 tūkstančio eurų. Pensijoms 2017 metais Italija išleis 1,9 milijardus eurų, o migrantams – 4,2 milijardai aurų!

Rugsėjo mėnesį EK pateikė pasiūlymą apie naujos ES migrantų perkėlimo programos sukūrimą, kuri numato per dvejus ateinančius metus legaliai perkelti į Europą mažiausiai 50 tūkstančius asmenų, kuriems reikalinga tarptautinė apsauga. Ši sistema nebus privaloma, bus tik rekomendacinio charakterio, bet atsižvelgiant į tai, kad mūsų valstybę valdo konformistai ir renegatai, net nesuvokiantys lietuvių tautos ir valstybės interesų, jie būtinai įlips į Sorošo ir jo sponsorių padėtą „pabėgėlių“ blyną, kuris prilips negrįžtamai, su visomis pasekmėmis.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą