2017-10-01

Atrankos į valdžią kriterijus – kretinizmas ir kiti psichikos susirgimai?


Niekam ne paslaptis, kad Lietuvoje selekcijos ir atrankos būdu į valdžią yra parenkami kretinizmo ir kitų protinį atsilikimą lemiančių ligų požymius turintys asmenys. Apie tai galima spręsti iš jų darbų, o kartais ir iš aiškių jų išvaizdoje atsispindinčių negalios požymių: pailgėjusių žandikaulių, išverstų akių ir t.t.



Aš ne gydytojas, neužsiimsiu diagnoze, aš tik pateiksiu valdžios atstovų neadekvačių darbų pavyzdžius, pateiksiu jų nuotraukas, o greta nuotraukas medikų diagnozuotų ligonių iš medicinos vadovėlių. Išvadas darykite patys.

Su Lietuvos valdžios darbais, kalbančiais apie jų psichinę negalią - viskas aiškų. Per 26 jų valdymo metus gyventojų Lietuvoje sumažėjo dvigubai, o skurdžių tarp likusių, nepabėgusių, išaugo iki 90 procentų.

Praėjusią savaitę savo protinę negalią pademonstravo du valdžios atstovai.

Psichinės ligos recidyvas Nr 1. Socialinių reikalų ir darbo ministras Linas Kukuraitis.

Lietuvos pensininkams, susirinkusiems prie Seimo rugsėjo 28 dieną protestuoti dėl valdžios dirbtinai sumažintų ir mažiausių Euro zonoje mokamų pensijų – 62 procentai Lietuvos pensininkų gauna juokingai mažas 140-170 eurų pensijas (vien už butus „pabėgėliams“ valdžia moka po 500 eurų per mėnesį), socialinių reikalų ir darbo ministras pasiūlė... dirbti! Kitais žodžiais - Arbeit macht frei” pagal Adolfą Hitlerį ir jo kompaniją ! Cinizmo (o gal greičiau idijotizmo?) viršūnė!


Akromegalija

Suprantama, psichiškai sveikas žmogus negalėtų taip kalbėti ir taip elgtis. Kaip minėjau, aš neaptarinėsiu galimos ligos, aš tik sugretinsiu ligonių nuotraukas. Gal aš ir klystu. Kiekvienas pats palygins ir padarys išvadas.

Psichinės ligos recidyvas Nr 2. Lietuvos premjeras Saulius Skvernelis.

Rugsėjo 29 dieną į vandens apsemtus Ukmergės rajono laukus dulkėtais kaimo keliukais su didžiulę kavalkada limuzinų ir visu būriu jį saugančių policijos ekipažų (Nuo ko jį saugo? Nuo jo vežamų teroristų-“pabėgėlių“, badmiriaujančių Lietuvos pensininkų, ar darbo neturinčių nualintų jaunų žmonių?).

Šis „proto bokštas“ ukmergiečiams pasakė, kad valstybės rezerve tėra 1,5 milijonai eurų ir padėti negalės. Tai štai tam reikėjo gainioti kelias dešimtys valstybės gerai apmokamų pareigūnų kaimo šunkeliais, daužyti prestižines šimtus tūkstančių kainuojančias mašinas? Juk tai aiškūs protinio susirgimo simtomai. Palyginkite nuotraukas:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą