2017-11-29

Vokiečiai sužinojo, kad Sirijoje yra saugu


Vokiečių portalas Pi-news atveria vokiečiams akis apie padėtį Sirijoje. Vokiečių emigrantas iš Hamburgo Marco Glowatzki video iš Sirijos pasakoja, kas ten dabar vyksta, koks ten realus gyvenimas.





Marco pasakoja, kad ten viskas priešingai, negu vaizduoja vokiškų MIP konformistai, kurie rodo vien tiktai sugriautas Aleppo gatves, kurios buvo užgrobtos džihadistų, o vėliau subombarduotos Putino ir Asado aviacijos.

Marco Glowatzki pasakoja, kad Islamo valstybė beveik visiškai nugalėta, 98% Sirijos teritorijos yra saugi ir Asadas jau pavasarį išvaduos visą Siriją, o sirai galės grįžti ir dalyvauti atstatant sugriautą šalies dalį. Net buvusiems smogikams jis žadėjo amnestiją.

Glowatzki žingsniuoja Tartuso gatvėmis, kuris yra antras pagal dydį Sirijos miestas. Ten Asado vyriausybė karo metu pastatė dešimtis gyvenamųjų namų pabėgėliams, atvykusiems iš rajonų, kuriuos buvo užgrobę islamo teroristai. Sirijoje septyni milijonai gyventojų persikėlė ar persikels į naujus namus, kuriuos stato Bašaro Asado valdžia. Tai nuosaikiai nusiteikę piliečiai, atvykę į Asado apsaugotą teritoriją, bėgdami nuo islamistų, kurie ketino Sirijoje kurti Islamo valstybę.

Glowatzki taip pat informuoja vokiečius, kad sirai, kurie atbėgo į Vokietiją, yra ortodoksai sunitai, nusiteikę prieš nuosaikius Asado alavitus. Ir tai neskaitant daugelio sukčių iš Artimųjų Rytų, kurie melavo, kad yra sirai.

Toliau video Glowatzki pasakoja, kad vyriausybė suteikia beprocentinius kreditus gyventojams, kurių turtas buvo dėl karo veiksmų sunaikintas. Taip pat veikia sveikatos apsaugos sistema: onkologiniai ligoniai ir gimdyvės aptarnaujami nemokamai. Vakarų valstybės taiko Sirijai sankcijas, netiekia medicinos aparatūros ir vaistų, todėl visi vaistai yra tiekiami iš Rusijos.

Reporteris, vaikštantis po Tartuso mietą, piktinosi Merkel režimu, siekiančiu nuversti Asadą, kuris yra Sirijoje taikos garantas ir gina sirus nuo islamistų.

Vokiečių spauda, autoriaus žodžiais, piešia Asadą, kaip „tautos žudiką“ žudantį vaikus ligoninėse. Ši šlykšti propaganda tęsiasi jau beveik dešimtmetį.

Reporteris Glowatzki sulaukė Vokietijoje grasinimų iš radikalių islamistų pusės. Facebook blokuoja šį drasų žmogų nuo gruodžio 19 dienos, rašoma Pi-news.

Į Vokietiją atvykę islamistai kuria čia paralelinę visuomenę, kuri pateisina radikalųjį islamą, kas paspartins šalies islamizaciją. AfD frakcija Bundestage pareikalavo sugrąžinti visus sirus atgal į Siriją, nes jų gyvybei čia nėra jokios grėsmės.


Lietuvos MIP kartoja vakariečių melą apie Siriją ir kitas Artimųjų Rytų valstybes. Mano manymu, tai daroma tam, kad pateisinti Europos islamizaciją, kuri neturi nieko bendro su Jungtinių tautų pabėgėlių konvencijoje numatytų persekiojamų pabėgėlių apsauga. Europos Komisijos tikslas, kaip rodo Ž.K.Junkerio pasisakymai DW, yra Europos tautų naikinimas, Europos negrizacija ir islamizacija.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą