2018-09-17

Gyvulių ūkyje kiaulės vis kriuksi: „atgrasymas“, „atgrasymas“, „atgrasymas“



Viena iš gyvulių ūkio kiaulių, storas kuilys užtinusiomis akimis, kuris vadovauja fermos gynybai, yra jos gynybos ministras, nuolatos kartoja, kad 2,5 % BVP, kuriuos kiaulės nutarė skirti gynybai, yra per mažai, kad reikia skirti žymiai daugiau.

Dauguma fermos karvių, ožkų ir avių vis dar nesupranta, kad kiaulės viską išvagia, kad jos už pinigus, kurie skiriami „atgrasymui,“ sau įrengė auksinius lovius ir iš jų ėda su auksiniais šaukštais, o kiaulių nupenėtas Gaidys kiekvieną dieną gieda melą, kad šių apsivogusių kiaulių reitingai nuolatos auga, kad algos ir BVP išaugo tiek, kad jau pramušė kiaulidės lubas.


Gyvuliai iš šios fermos jau baigia išsilakstyti, o dar likę baigiami kiaulių išmarinti badu, bet kiaulės vis kriuksi ir kriuksi: „atgrasymas“, „atgrasymas“, „atgrasymas“.

Keli senyvi žolėdžiai, dar likę nenumarinti fermoje, laukia ir patylomis kužda: „Greičiau ateitų kiaulių maras ir visos kiaulės padvėstų kartu su visais jų išgalvotais „atgrasymais“.

Seni žolėdžiai žino, kad visi šitie „atgrasymai“ sugalvoti vienu tikslu – kad apvogti gyvulių fermos gyventojus, juos bauginti ir plėšti, vykdyti jų genocidą.“

Jūs nesuklydote. Šios gyvulių fermos vardas yra šiandieninė Lietuva.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą