2018-09-18

Italų dienraštis Il Giornale pasakoja apie vokiečių protestus prieš kruviną Merkel režimą



Kothen – „jie sumuša, o po to sako, kad jis mirė nuo širdies smūgio?“ Alex gimė ir gyvena Kathen mieste, pasakoja italų dienraštis Il Giornale rugsėjo 17 dieną. Žmonės išėjo į protesto mitingą dėl praėjusią savaitę imigrantų nužudyto vietos gyventojo. „Jis norėjo apginti moterį, prie kurios priekabiavo du asmenys, ieškantys prieglobsčio afganai“, - sako jis. „Aš turiu draugę, kuri dirba greitojoje pagalboje ir sako, kad jis buvo nuo sužalojimų praktiškai neatpažįstamas, kaip jie jį sumušė. Pas jį buvo sulaužyti šonkauliai ir veidas subjaurotas“. Kai kurios vokiečių MIP, kaip die Welt, sakė, kad vaikinas mirė dėl kraujo išsiliejimo į smegenis. Kitos kalbėjo, kad buvo problemos su širdimi. „Problemos su širdimis? Bet apie ką mes kalbam? Tas vaikinas buvo su kardiostimuliatoriumi. Kodėl niekas nekalba? Jeigu aš tave sumušiu iki kraujo, sulaužysiu šonkaulius, kas turi atsitikti, jeigu ne mirtis, taip? Tai žmogžudystė“.



Alex pasipiktinimui pritaria Magde, moteris, kuri Kothen gyvena kelis metus. „Matote šitą pastatą?Tai prieglauda miesto centre. Aš buvau viduj, ten jauku. Štai: du afganai, kurie nužudė vaikiną, jie gyveno ten. Viskas apmokėta, visi poreikiai. Tikra sėkmė. Ir tai jų padėka“. Magde sako, kad buvo tapusi kelių išpuolių auka. Gyventojai įbauginti prieglobsčio prašytojų, ji buvo persekiojama iki pat namų. „Anksčiau viskas buvo tylu. Dabar ne taip“. Ir patikslina: „Aš ne prieš imigraciją, bet prieš šiuos žmones, kurie vietoj integracijos meta mums iššūkį“.

Kothen dar vienas protestų židinys svetingumo Vokietijoje. Prieš kelias savaites įtampa buvo įsiplieskusi Chemnitz mieste, kur 35 metų vokietį nužudė du prieglobsčio prašytojai. „Aš ne prieš imigrantus iš esmės, - aiškina vaikinas mitingo metu – bet ne tuos, kurie nenori integruotis ir dažnai žudo. Mes juos vadiname žmonėmis su peiliais. „Šiandien aš čia, nes aš noriu, kad būtų teisingumas dėl visų šių epizodų“. Kiek vėliau penkiasdešimties metų vyras, atvykęs iš Berlyno pasakė: „Aš čia todėl, kad berniukas buvo nužudytas dėl neteisingos mūsų vyriausybės politikos. Mes žinome begalinį skaičių nusikaltimų atvejų, kuriuos įvykdė nelegalai. Tiktai apie 10% jų praneša Vokietijos spauda. Valstybė nori nuslėpti. Šį faktą patvirtino mano draugas policininkas“.

Mitingas buvo taikus, bent iki to momento, kol prieš jį neprotestavo judėjimas Antifa. Apie tai Washington Post paskubėjo parašyti, kad didžiulės pajėgos Kothen policijos buvo mestos, kad užkirsti kelią galimai prievartai iš dešiniųjų ekstremistų pusės. It tikrųjų, buvo baiminamasi priešingos pusės. „Aš turiu draugą policininką, ir tik ką jis man pasakė, kad jis čia dėl Antifa (Antifa-banditų gaujos, kurias finansuoja Merkel režimas, A.L.). Jie ypatingai žiaurūs, žinote kodėl? Nes čia, jeigu jūs dešinysis arba tiesiog prieš imigraciją, automatiškai tampate nacistu. Tu žinai, kiek grasinimų gauna tie, kurie priklauso Kathen AfD (Alternatyva Vokietijai partija, A.L.)“, - pasakoja mergina. Mitingas-koncertas prasideda ir Antifa užpildo gatves paralelines centrinei miesto gatvei.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą