2018-09-16

Nausėda – užsienio valstybės įtakos agentas, todėl negalima leisti jam dalyvauti prezidento rinkimuose


Šį savo atvirą laišką aš adresuoju Lietuvos Prezidentei, Premjerui, Seimo pirmininkui, Seimo nariams, Seimo valdančiosioms partijoms ir opozicijai, Lietuvos rinkėjams, visiems tautiečiams.

Mano nuomone, Lietuvos demokratijai iškilo rimta grėsmė - Lietuvos prezidento rinkimuose ketina dalyvauti užsienio valstybių agentai, kurie atstovauja svetimų valstybių interesams. To negalima leisti!

2017 metais vykę JAV prezidento rinkimai parodė, kad užsienio valstybių įtakos agentai yra rimta grėsmė valstybių demokratijai.

Vienu iš tokių užsienio valstybės užsienio agentų Lietuvoje yra ilgametis Švedijos SEB-banko darbuotojas Gitanas Nausėda.


Nausėda SEB banke dirbo nuo 2008 metų iki šių metų rugsėjo pradžios, bet jau metus laiko jis faktiškai dalyvauja prezidento rinkimų kompanijoje, kuriai, sprendžiant iš intensyvumo, buvo išleisti milijonai eurų.

Nausėdą intensyviai reklamavo visos Lietuvos MIP, politikos apžvalgininkai, gyventojų nuomonės apklausų agentūros, nors dar nebuvo net jo viešo pareiškimo, kad jis tikrai dalyvaus 2019 metais vyksiančiuose prezidento rinkimuose.

SEB-bankas plėšė Lietuvos valstybę prasidėjus 2008 metų finansų krizei, išvežė iš šalies didžiulius pelnus, tuo metu kai Lietuvos gyventojai buvo šio banko apiplėšti, drastiškai krito šalies BVP.

Bankų krizė – tai ne stichinė nelaimė, tai pinigų šeimininkų gerai kontroliuojamas „avių kirpimo“ procesas, kuomet apvaginėjami bankų klientai, valstybių ūkiai, smulkūs akcininkai ir naikinami smulkūs bankai. Tai bankinis Darvinizmas - kai stambūs finansiniai plėšrūnai suėda smulkesnius rinkos dalyvius. Tai akivaizdžiai pademonstravo ir istorija SEB-banko, kuriam ši krizė buvo tikras Kolondaikas, tikros aukso kasyklos. Kaltė už šį Lietuvos apiplėšimą tenka ir šio banko prezidento patarėjui G.Nausėdai. Jis apiplėšinėjo Lietuvą kartu su savo darbdaviais, todėl, kad buvo su jais susaistytas darbo sutartimi. Kas mums gali garantuoti, kad Nausėdos pasitraukimas iš gerai apmokamo SEB banko prezidento patarėjo posto nėra darbdavio ir darbuotojo susitarimo rezultatas? Susitarimo, kurio tikslas yra šio banko siekis galutinai užvaldyti Lietuvos valstybę, į jos prezidento postą pasodinant savo vasalą Nausėdą?

Lietuvos politikai ir specialiosios tarnybos turi imtis priemonių prieš užsienio valstybių rezidentų ketinimus savo darbuotoją pasodinti į aukščiausią Lietuvos valstybės postą. ES – ne Dievo duota struktūrą. Iš jos įmanoma pasitraukti, kaip tai bando padaryti Didžioji Britanija, kuri pirmoji suprato, kad ES – atgyvena, atnešanti žalą valstybei. Apie nereikalingumą ES, kokia ji yra šiandien, pasisakė ne vienas ES politikas. ES tapo globalizmo imperija, kuri įžengė į susilikvidavimo etapą.

Nausėdos moralinių prioritetų skalėje asmeniški interesai lenkia visuomenės interesus. Jis tai įrodė Pavilnių regioniniame parke, čia, vaizdingiausioje parko vietoje pastatydamas landšaftą bjaurojantį asmeninį namą - šlykštų juodą kubą, be to dar užgrobdamas keliolika arų valstybinės žemės. Jis finansų krizės metu paisė ne Lietuvos žmonių interesų, o talkino čia plėšikaujančiam Švedijos bankui, kuris spaudė lietuvių prakaitą ir kraują, tuo skatino lietuvių emigraciją iš Lietuvos.

Aš kviečiu visus Lietuvos piliečius pasipriešinti mūsų valstybės okupacijai, kurią vykdo užsienio kapitalo bankas ir jo įtakos agentas Gitanas Nausėda.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą