2018-09-15

Viktoras Orbanas perspėjo, kad ES planuoja atidaryti valstybių-narių sienas masinei imigracijai, pasinaudodama nauja Briuselio pasienio tarnyba



Vengrijos premjero Viktoro Orbano nuomone, ES planai išorinių sienų apsaugą perduoti ES tarnybai yra rimtas pavojus Vengrijai ir visai Europai.

Europos parlamentas ketvirtadienį pasmerkė Vengriją už neigimą europinių „vertybių“, bet tai, Orbano nuomone, nėra didžiausia grėsmė. Daug didesnė grėsmė Europos valstybėms bus Briuselio globalistų rengiamas ES įstatymo projektas, kuris leis Briuseliui reguliuoti išorinių ES sienų apsaugą ir prieglobsčio suteikimą trečiųjų šalių gyventojams.

Trečiadienį, Vokietijos kanclerė Angela Merkel tvirtino, kad siekiant sustabdyti nelegalią imigraciją valstybėms-narėms savo valstybių sienų apsaugą reikia atiduoti Briuseliui.


„Tai reikalauja tam tikro solidarumo laipsnio, kad pas mus ateinantiems žmonėms legalią imigraciją padaryti galima, kad padėti valstybėms, kurios ištinka nelaimė“, - pasakė ji.

Penktadienį Orbanas Vengrijos per Vengrijos nacionalinį radiją pasakė: „Angela Merkel pareiškė, kad planas tame, kad dalis pasienio kontrolės būtų iš valstybių perduota Briuseliui“.

„Jie nori pas mus paimti raktus nuo vartų“, - pareiškė Orbanas ir pažymėjo, kad sekantis mūšis bus už tai „kas gins Vengrijos sienas“.

„Kadangi jie nesugebėjo įtikinti Vengriją įsileisti migrantų, planas yra tame, kad dabar jie iš mūsų siekia atims sienų apsaugą“.

„Jie nori ne mažiau, kaip nusiųsti savo samdinius iš Briuselio, kad pakeisti mūsų vengrus, kurie gina sieną ir dirba kaip policininkai ir kareiviai, kuriems svarbi jų Tėvynė“.

„Neturėkim kokių nors iliuzijų... jie leis migraciją“, pasakė Orbanas ir pažymėjo, kad Briuselis nori sunaikinti vengrų pasipriešinimą.

Apie tai, kad sienų apsaugos agentūra Fronteks turi perimti ES išorės sienų apsaugą ir centralizuotai vykdyti Europos užtvindymą trečiojo pasaulio gyventojais, globalistė Angela Merkel pasisakė dar vasaros pradžioje. Šį jos pasiūlymą tuomet kategoriškai atmetė Čekijos premjeras Andrej Babiš, kuris jame įžvelgė siekį palaužti Višegrado šalių pasipriešinimą nelegalių imigrantų perkėlimui į šias šalis.

Alkas nuotr.
Vakar prasidėjęs Merkel vizitas Vilniuje, manau, skirtas tam, kad telkti globalizmo vasalus kovai prieš tautiškai orientuotas ES valstybes. Nėra abejonės, kad Dalios Grybauskaitės asmenyje Angela Merkel randą bendramintę, kaip ir ji naikinančią savo tautą, kuri viena iš pirmųjų sutiks Lietuvos sienų apsaugą atiduoti Briuseliui. Grybauskaitės tikslas – lietuvių tautos genocidas. Jos su Angela Merkel nuo pat jaunystės žengė tais pačiais keliais: nuo darbo Štazi ir KGB iki ištikimos tarnybos globalizmui, pinigų šeimininkams.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą