2021-10-01

40 faktų, griaunančių karonės naratyvą. 1 dalis

 


Žemiau pateikiu originalaus Jesse Smith straipsnio „Destroying the Narrative: 40 Reasons Why a COVID-19 Pandemic Never Existed“ pirmos ir antros dalių vertimą. Yra šio straipsnio vertimas į vokiečių kalbą (1 ir 2 dalys).


Kodėl COVID-19 pandemijos niekada nebuvo


"Tai mano gyvenimo krizė. Dar prieš prasidedant pandemijai supratau, kad išgyvename revoliucinį momentą, kai tai, kas įprastais laikais būtų neįmanoma ar net neįsivaizduojama, tapo ne tik įmanoma, bet tikriausiai ir būtina... Mes nebegrįšime ten, kur buvome prasidėjus pandemijai. Tai visiškai aišku..." - George Soros 

Visą pasaulį užvaldė blogio kerai. Tokios praeities šmėklos kaip nacizmas, fašizmas, komunizmas ir technokratija sparčiai slenka per visą pasaulį ir stumia mus į tikrą kalėjimo planetą, kurioje autoritarinis valdymas yra įprastas dalykas.

Visa tai nebūtų įmanoma, jei pasaulio šalyse nebūtų paskelbta nepaprastoji padėtis, kad būtų sustabdyta vadinamoji koronaviruso "pandemija". Autoritarinės vyriausybės mėgsta nepaprastosios padėties įgaliojimus ir vykdomuosius įsakus, nes jie suteikia priedangą įgyvendinti įvairius drakoniškus nurodymus, iš esmės naikinančius žodžio, susirinkimų ir spaudos laisvę, ir visa tai daroma vardan žmonių saugumo užtikrinimo.




O kas, jei pretekstas paskelbti pandemiją ir uždaryti milijardus žmonių buvo tik gudrybė? Kas, jei visa tai, kas įvyko per pastaruosius 18 mėnesių, neturi nieko bendra su pasauline sveikatos krize? Kas, jei daugelis mirčių, priskiriamų COVID-19, galėjo įvykti dėl kitų priežasčių? Kas, jei pandemijos paskelbimo priežastis buvo dabartinės pasaulio sistemos sunaikinimas ir "naujos normalios" Naujosios pasaulio tvarkos įvedimas?

Yra daugybė įrodymų, kad koronaviruso "pandemija" yra ne kas kita, kaip pasaulinis socialinės inžinerijos projektas, skirtas įpratinti žmones paklusti vietos, valstijų, federalinės ir net tarptautinės valdžios įgaliojimams ir diktatui. Toliau pateikiamas Pasaulio ekonomikos forumo vadovo Klauso Švabo (Klaus Schwab) pareiškimas, atrodo, rodo, kad krizė iš tiesų turi kitą tikslą:


Jei bus įrodyta, kad tikros pandemijos niekada nebuvo, tuomet visos įvestos priemonės, įskaitant uždarymą, kaukes, socialinį atstūmimą, kontaktų sekimą, skiepijimą ir skiepų pasus, yra visiškai nereikalingos, neetiškos, neteisėtos ir turi būti nedelsiant nutrauktos!

Buvo parašyta tūkstančiai straipsnių apie tai, kokias pražūtingas pasekmes žmonijai sukėlė kiekviena iš šių "saugumo" priemonių. Šiame dviejų dalių straipsnyje bus pateikta daugybė faktų, kuriuos įvertinus kartu, bus sugriauta iliuzija, kad žmonija kada nors susidūrė su baisia "pandemija". Sąrašas nėra sudarytas tam tikra tvarka, o nuorodos į šaltinių medžiagą pateikiamos tam, kad būtų galima susipažinti ir toliau tyrinėti.

Daugelio šių tyrimų nebūtų pavykę atlikti be daugelio nepriklausomų žurnalistų ir alternatyvios žiniasklaidos priemonių darbo. O dabar pradėkime kelionę ir pasinerkime į pirmuosius dvidešimt priežasčių, kodėl COVID-19 pandemijos niekada nebuvo.

#Nr. 1 - COVID-19 simptomai iš esmės nesiskiria nuo kitų įprastų ligų simptomų.

CDC (Centers for Disease Control and Prevention, JAV ligų kontrolės ir prevencijos centrai, A.L.) oficialiame COVID-19 simptomų sąraše COVID-19 niekuo nesiskiria nuo tokių ligų, kaip gripas, peršalimas, alergija ir plaučių uždegimas. Gali būti, kad milijonai žmonių, kuriems diagnozuota COVID-19, greičiausiai sirgo viena iš šių ligų.

#Nr. 2 - CDC sukurti ankstyvieji testų rinkiniai buvo labai ydingi.

2020 m. kovo mėn. "Business Insider" straipsnyje atskleista, kad CDC testų rinkiniai negalėjo atskirti koronaviruso nuo vandens. CDC teko atšaukti daugiau kaip 32 000 testų rinkinių, kurie buvo išsiųsti į valstybines visuomenės sveikatos laboratorijas. 2020 m. balandį CDC pareigūnai patvirtino, kad vasario mėn. valstijoms išsiųsti COVID-19 testų rinkiniai buvo užkrėsti koronavirusu. Buvo nustatyta, kad dėl aplaidžios laboratorinės praktikos dviejose iš trijų CDC laboratorijų, dalyvavusių testų kūrime, buvo užkrėsta ir rezultatai nebuvo interpretuojami. Nors teigiama, kad testais koronavirusas tarp žmonių nepaplito, iš kur mes tai tikrai žinome, turint omenyje daugybę kitų melų, kurie buvo išsakyti? Jei manote, kad tai buvo tik JAV problema, taip pat žiūrėkite čia, čia ir čia.

#Nr. 3 - RT-PCR testas, naudojamas COVID-19 diagnozuoti, yra apgaulingas.

Nobelio premijos laureatas, PGR testo išradėjas Kary Mullis sakė, kad PGR niekada neturėtų būti naudojamas medicininei diagnostikai. PGR testas niekada nebuvo skirtas virusų sukeltoms ligoms diagnozuoti, o dabartinės jo versijos negali atskirti skirtingų koronavirusų ar kitų tipų virusų. Testu galima nustatyti tik įvairios kilmės genetinę medžiagą. COVID-19 testo jautrumas labai priklauso nuo naudojamo polimerazės reakcijos ciklų skiačiaus. Jei ciklų skaičius viršija 30-35, tikėtina, kad bus gauti klaidingai teigiami rezultatai. Dr. Anthony Fauci tai pripažino 2020 m. liepos mėn. interviu. Pasak "New York Times", daugumoje JAV laboratorijų nustatyta 40 ciklų riba, o tai reiškia, kad labai tikėtina, jog testų rezultatai bus klaidingai teigiami. 

CDC nuo 2021 m. gruodžio 31 d. atsisako dabartinio PGR testo, nurodydama, kad naujas testas "palengvins SARS-CoV-2 ir gripo virusų aptikimą ir atskyrimą". Šis pripažinimas reiškia, kad dabartinis PGR testas negali atskirti šių virusų! CDC netgi pripažino, kad teigiamas PGR testo rezultatas nebūtinai reiškia, kad COVID-19 yra galutinė ligos priežastis, ir tai gali būti kitos bakterinės infekcijos arba koinfekcija su kitais virusais. Taip pat žr. čia, čia ir čia.

#Nr. 4 - Dėl plačiai paplitusių PGR tyrimų rezultatų padaugėjo klaidingai teigiamų "atvejų", dėl kurių susidarė pandemijos iliuzija.

Po to, kai buvo įrodyta, kad mirčių skaičius buvo minimalus, baimės kurstymo kampanija daugiausia dėmesio skyrė teigiamų "atvejų" skaičiaus didėjimui dėl suklastotų PGR tyrimų. Tūkstančiai ir galimai milijonai žmonių, kuriems buvo nustatyti teigiami COVID-19 testai, nors jie neturėjo jokių simptomų. Pareigūnai ir žiniasklaida prisidėjo prie melagingos pandemijos kūrimo, kai sveikiems žmonėms buvo sakoma, kad jie serga dėl teigiamo testo! Taip pat žr. čia, čia, čia, čia, čia, ir čia.

#Nr. 5 - Delta ir visi kiti COVID-19 variantai yra apgaulė.

Dabartinis PGR testas negali atskirti SARS-CoV-2 nuo "Delta" varianto (ar bet kurio kito varianto). Teksaso sveikatos ir žmogiškųjų paslaugų departamento teigimu, "norint aptikti "Delta" variantą ar kitus variantus, reikia atlikti specialios rūšies tyrimą, vadinamą genomo sekos nustatymu. Dėl COVID-19 atvejų skaičiaus sekos nustatymas atliekamas ne visiems viruso mėginiams. Tačiau, kadangi Delta variantas šiuo metu sudaro didžiąją dalį COVID-19 atvejų Jungtinėse Amerikos Valstijose, yra didelė tikimybė, kad teigiamas tyrimo rezultatas rodo užsikrėtimą Delta variantu." (Pabrėžta papildomai).

Anot "Business Insider", teisiškai jums neleidžiama žinoti, kuriuo variantu JAV užsikrėtėte COVID-19, net jei tai Delta variantas. Kaip, turint šiuos faktus, gali kilti užsikrėtimo "Delta" variantu epidemija, jei PGR testas negali jo aptikti, o reikalingi genomo sekos nustatymo testai neatliekami ir dar nėra patvirtinti federaliniu lygmeniu?



Galiausiai, tariamas "Delta" variantas nėra mirtingesnis už pirminį "SARS-Cov-2" štamą. Remiantis 2021 m. birželio 18 d. Anglijos visuomenės sveikatos biuro ataskaita (8 psl.), "Delta" varianto mirštamumas buvo 0,1 %, t. y. maždaug toks pat, kaip ir gripo.

#Nr. 6 - Asimptominis perdavimas yra mitas.

Iki dabartinės mokslinės beprotybės būklės, kad būtų galima diagnozuoti, jog sergate liga ar virusu, turėjote iš tikrųjų turėti simptomų. COVID-19 "pandemija" viską apvertė 180 laipsnių kampu, kai viruso testas galėjo būti teigiamas, bet niekada nepasireikšti jokie simptomai. 2020 m. gruodžio mėn. žurnale "Journal of the American Medical Association" (JAMA) atliktas tyrimas atskleidė: 

Simptomatiškai sergantys žmonės 18 proc. atvejų užkrečia kitą žmogų namuose.

Besimptomiai ir ikisimptominiai žmonės tik 0,7 % atvejų užkrėsdavo ką nors kitą.

Tyrimo išvadose teigiama, kad "šie rezultatai atitinka kitus namų ūkių tyrimus, kuriuose nurodoma, kad besimptomiai atvejai turi ribotą vaidmenį perduodant infekciją namų ūkyje". Jei praktiškai neįmanoma užsikrėsti COVID-19 nuo simptomų neturinčio žmogaus, su kuriuo gyvenate, kaip įmanoma užsikrėsti bendraujant su besimptomiais žmonėmis viešose vietose?

NIH Nacionalinio biotechnologijų informacijos centro (NCBI) paskelbtas Kinijos mokslininkų tyrimas atskleidė, kad nė vienas iš 455 asmenų, 4-5 dienas susidūrusių su besimptomiais SARS-CoV-2 viruso nešiotojais, vėliau nebuvo teigiamai įvertintas dėl ligos. Tyrimo išvadose teigiama:

"Apibendrinant galima teigti, kad visi 455 kontaktiniai asmenys neužsikrėtė SARS-CoV-2 infekcija, ir daryti išvadą, kad kai kurių besimptomių SARS-CoV-2 nešiotojų užkrečiamumas gali būti silpnas."

2020 m. birželį PSO Atsirandančių ligų ir zoonozių skyriaus vadovė daktarė Maria Van Kerkhove viešai pareiškė, kad besimptomiai nešiotojai labai retai perduoda koronavirusą. Kai šis prisipažinimas ėmė skambėti didelėse naujienose, daktarė M. Van Kerkhove ir PSO greitai atsitraukė ir "nuramino" visus, kad besimptomiai žmonės gali platinti virusą. Taigi, kas yra tiesa? Galbūt daktaro Anthony Fauci žodžiai (vienu iš retų atvejų, kai jis sako tiesą) padės išsklaidyti painiavą, žr. čia. Byla baigta!

#7 - Daugiau kaip 80 % žmonių, kuriems buvo diagnozuotas COVID-19 ir kurie buvo prijungti prie dirbtinės plaučių ventiliacijos aparatų, mirė.

Praėjusiais metais daktaras Cameronas Kyle'as-Sidellas sukėlė diskusijų dėl virusinio vaizdo įrašo, kuriame teigiama, kad pacientai, kuriems buvo dedami dirbtinės plaučių ventiliacijos aparatai, miršta grėsmingu greičiu. Kinijos ir Niujorko duomenys rodė, kad daugiau kaip 80 proc. žmonių, kuriems buvo prijungti dirbtinės plaučių ventiliacijos aparatai, mirė. Dienraštis "USA Today" paskelbė straipsnį, kuriame teigiama, kad dauguma COVID-19 pacientų, kuriems uždėti dirbtinio kvėpavimo aparatai, miršta. 2020 m. balandžio mėn. žurnalo "Journal of the American Medical Association" tyrimas atskleidė, kad 88 % Niujorke prie dirbtinio kvėpavimo aparato prijungtų žmonių neišgyveno. Šie pavyzdžiai įrodo, kad tūkstančius žmonių pražudė ne COVID-19, o netinkama medicinos praktika.

#Nr. 8 - slaugos namai ir ilgalaikės priežiūros įstaigos sudarė didelę dalį COVID-19 mirčių visame pasaulyje.

Daugelis mirčių, sukėlusių pradinę "pandemijos" paniką, buvo slaugos namuose ir ilgalaikės priežiūros įstaigose mirę pagyvenę pacientai. Laikraštis "USA Today" 2020 m. birželį užfiksavo 40 600 slaugos namų gyventojų mirčių ir manė, kad šis skaičius yra per mažas. Laikraštis "The Atlantic" patvirtino šį skaičių ir taip pat atkreipė dėmesį į tai, kad "valstijų ir federaliniai pareigūnai, atrodo, daro mažai, kad apsaugotų pagyvenusius žmones nuo tolesnio niokojimo". Buvęs Niujorko gubernatorius Andrew Cuomo, išleidęs įsakymą, kuriuo leido COVID-19 teigiamus ir infekcinėmis ligomis sergančius pacientus perkelti gydyti į slaugos namus, turėjo būti laikomas asmeniškai atsakingu už daugelį šių mirčių. 2020 m. gegužės mėn. laikraščio "Guardian" straipsnyje atskleista, kad "90 % iš 3700 Švedijoje nuo koronaviruso mirusių žmonių buvo vyresni nei 70 metų, o pusė jų gyveno slaugos namuose". Belgijoje daugiau nei pusė mirusiųjų nuo koronaviruso buvo mirusieji slaugos namuose. Ispanijoje ir Italijoje taip pat buvo panašus skaičius.

Kiek pagyvenusių pacientų iš tiesų mirė nuo COVID, o ne dėl kokios nors kitos priežasties, pavyzdžiui, vėžio? Dar blogiau, kiek jų galėjo būti nužudyti tyčia? Apkaltinantis NHS dokumentas atskleidė, kad daugeliui slaugos ir globos įstaigų pacientų galimai buvo suleista mirtina midazolamo - vaisto, naudojamo sunkios būklės ligonių sedacijos terapijai, - dozė. Taip pat žr. čia.

Ar pagyvenę žmonės buvo aukojami siekiant sukelti baimę ir sukurti iliuziją, kad užsikrėtus COVID-19 mirtis neišvengiama?

#9 - Kai kuriems COVID-19 pacientams buvo atsisakyta suteikti gyvybę gelbstintį gydymą.

Niujorko ligoninės (vienu metu tai buvo "pandemijos" epicentras JAV) mirštantiems koronavirusu sergantiems pacientams išleido įsakymus "Negalima gaivinti (NG)". Taip pat klastinga, kad NG įsakymai buvo rekomenduojami ir neįgaliesiems. Atsisakymas suteikti gyvybę gelbstintį gydymą prieštarauja Hipokrato priesaikai! Taip pat žr. čia, čia, čia ir čia.

#10 - Gydytojams ir ligoninėms buvo mokama daugiau už COVID-19 sergančių pacientų diagnozavimą.

Korupcijos mūsų sveikatos priežiūros sistemoje neįmanoma pervertinti. S. senatoriaus daktaro Skoto Dženseno (Scott Jensen) teigimu, ligoninėms už kiekvieną COVID-19 diagnozę buvo skiriama 13 000 JAV dolerių (nuo 5 000 JAV dolerių už įprastą vienkartinę išmoką) ir 39 000 JAV dolerių už kiekvieną COVID-19 sergantį pacientą, kuris naudojasi dirbtinės plaučių ventiliacijos aparatu, iš NIH. Net "USA Today" faktų patikrinimo straipsnis patvirtino, kad tai buvo tiesa. Tai lengva patikrinti, nes CARES įstatymu buvo leista padidinti Medicare išmokas ligoninėms, gydančioms COVID-19 aukas. Dr. Jensenui, kuris nesutiko su sukčiavimu, buvo grasinama atimti gydytojo licenciją už šios tiesos atskleidimą. 2020 m. rugpjūtį buvęs CDC direktorius Robertas Redfildas (Robert Redfield) taip pat pripažino, kad ligoninės turi piniginių paskatų per daug skaičiuoti mirčių nuo koronaviruso atvejus

#Nr. 11 - CDC nesąžiningai sumaišė mirtingumo nuo plaučių uždegimo, gripo ar COVID-19 (PIC) duomenis, kad suskaičiuotų mirtingumo rodiklius.

Šis atviras manipuliavimas duomenimis neleidžia susidaryti tikslaus vaizdo apie mirtingumą vien nuo COVID-19. Dar vienas įrodymas yra tas, kad gripas beveik išnyko. Kaip tai įmanoma? Pasak "Healthlinereport", "nuo 2010 m. Jungtinėse Amerikos Valstijose gripu kasmet suserga nuo 3 mln. iki 49 mln. žmonių. Kasmet gripu vidutiniškai suserga nuo 5 iki 20 proc. visų Jungtinių Valstijų gyventojų". PIC kategorijos sukūrimas leido CDC nuslėpti gripą ir pervadinti jį į COVID-19! Taip pat žr. čia ir čia.

#Nr. 12 - mirčių nuo COVID-19 skaičius buvo išpūstas.

2020 m. kovo 24 d. CDC daktaro Steveno Schwartzo ir Gyventojų statistikos skyriaus direktoriaus Steven Schwartz atmintinėje koroneriams ir teismo medicinos ekspertams patariama pranešti apie COVID-19 mirčių atvejus tiems, kurie negavo teigiamo testo rezultato, jei daroma prielaida, kad tai sukėlė mirtį arba prisidėjo prie jos.



Montanos gydytoja Dr. Annie Bukacek, sakė: "CDC tiek tikrus COVID-19 atvejus, tiek spekuliatyvius spėjimus apie COVID-19 skaičiuoja vienodai. Jie tai vadina mirtimi nuo COVID-19. Jie, kaip patys pripažįsta, automatiškai pervertina tikrąjį mirčių skaičių".

Dr. Deborah Birx teigė, kad jei kas nors mirė atlikus teigiamą COVID-19 testą, mirtis bus įskaičiuota kaip COVID-19, net jei mirė dėl kitų priežasčių.

Ataskaita parodė, kad net 88 proc. tariamų mirčių nuo COVID-19 Italijoje galėjo būti neteisingai priskirtos.

2020 m. balandį CDC pradėjo skaičiuoti laboratoriniais tyrimais nepatvirtintus koronaviruso atvejus ir mirtis, todėl skaičiai galėjo būti klaidingai išpūsti. Straipsnyje "U.S. News & World Report" teigiama, kad dėl pasikeitusių CDC rekomendacijų "jau buvo didelis pakilimas Niujorke, kur šią savaitę pareigūnai pradėjo skaičiuoti žmones, kurių koronaviruso tyrimai niekada nebuvo teigiami. Dėl to antradienį mirusiųjų skaičius mieste šoktelėjo daugiau nei 3 700."

COVID-19 mirčių skaičius nuo pat pradžių buvo gerokai perdėtas. CDC pripažino, kad nuo "COVID-19" mirę žmonės turėjo vidutiniškai 4 gretutines ligas, įskaitant tokias ligas kaip širdies nepakankamumas, diabetas ir vėžys. Ar ne logiška, kad viena iš šių sveikatos būklių ar jų derinys lėmė jų mirtį?



CDC duomenys taip pat rodo, kad 2021 m. rugsėjo 5 d. tik daugiau nei 5 % mirties atvejų, užregistruotų oficialiuose mirties liudijimuose, buvo susiję tik su COVID-19. Tai reiškia, kad apie 95 % užregistruotų mirčių buvo ne nuo COVID-19! Taip pat žr. čia, čia, čia, čia, čia, čia, čia, čia, čia, ir čia.

Projektas "Project Veritas" atskleidė kelių Niujorko laidojimo namų direktorių ir darbuotojų pasakojimus, kurie pripažino, kad COVID-19 buvo įrašomas į mirties liudijimą (kai tai nebuvo tikroji mirties priežastis) dėl politinių ir piniginių priežasčių.

CDC dar 2020 m. gegužės mėn. paskelbtas tikrasis mirtingumo rodiklis yra 0,004 proc. visų amžiaus grupių asmenų. Tai rodo, kad išgyvenamumo rodiklis yra 99,96 % pagal tuo metu geriausią jų įvertį. Pasiskirstymas yra toks:

0-49: 0.0005
50-64: 0.002
65+: 0.013
Bendrai: 0,04

Bendras išgyvenamumo rodiklis šoktelėjo iki 99,98 %, kaip nurodyta rugsėjo 10 d. šių duomenų versijoje. Nuo šios datos dabartinis geriausias visų amžiaus grupių mirštamumo rodiklių įvertis toliau buvo apibrėžtas taip:

0-19 metų: 0.00003
20-49 metų: 0.0002
50-69 metų: 0.005
70 ir daugiau metų: 0.054
Iš viso: 0,02 

#13 - 2020 m. mirčių perteklius buvo didesnis nei paaiškinamas COVID-19.

2021 m. kovo mėn. atliktame tyrime JAMA padarė išvadą, kad "preliminarūs 2020 m. pagrindinių mirties priežasčių reitingai rodo, kad COVID-19 buvo trečia pagrindinė mirties priežastis JAV po širdies ligų ir vėžio". Taigi, esant visam triukšmui ir šurmuliui dėl pandemijos, nuo širdies ligų ir vėžio mirė daugiau žmonių, kaip įprasta bet kuriais kitais metais.

BMJ straipsnyje daktaras Johnas Ioannidis nurodė, kad buvo ir keletas kitų mirčių pertekliaus priežasčių, teigdamas: "Esant uždarymo sąlygoms, daugelis pacientų, sergančių ūmiomis, gydomomis ligomis (pvz., koronariniais sindromais), vengia kreiptis pagalbos. Šį sutrikimą galima įžvelgti iki šiol per COVID-19 uždarymo laikotarpį įvykusių mirčių pertekliuje. Vėžiu sergančių pacientų, kurių gydymas atidedamas, gydymo rezultatai yra blogesni. O kai pacientai vengia ligoninių, daugelis sveikatos priežiūros sistemų patiria finansinių nuostolių, atleidžia darbuotojus ir mažina paslaugų apimtis. COVID-19 užklupo kelias dešimtis ligoninių, tačiau COVID-19 atsakomosios priemonės jau sukėlė pavojų tūkstančiams iš jų."

Įrodymais pagrįstos medicinos centras priėjo prie išvados, kad "bendras per didelio mirtingumo [priskiriamo COVID-19] dydis taip pat priklausys nuo gyventojų amžiaus struktūros. Šalyse, kurių amžiaus struktūroje vyrauja vyresnio amžiaus gyventojai, mirtingumas bus didesnis nei šalyje, kurios amžiaus struktūroje vyrauja jaunesni gyventojai".

2020 m. birželio mėn. atliktas tyrimas atskleidė, kad beveik trečdalis perteklinių mirčių ankstyvuoju koronaviruso pandemijos etapu Jungtinėse Amerikos Valstijose buvo susiję su kitomis priežastimis, o ne su COVID-19. Tyrimo autorius daktaras Stevenas Woolfas teigė: "Žmonės, kurie niekada nesirgo šiuo virusu, galėjo mirti dėl kitų priežasčių dėl pandemijos šalutinio poveikio, pavyzdžiui, vėluojančios medicininės pagalbos, ekonominių sunkumų ar emocinių išgyvenimų." 

Oficialiais duomenimis, 2020 m. rugsėjo mėn. visoje Anglijoje ir Velse buvo 2703 perteklinės mirtys, tačiau koronavirusas nebuvo net dešimtyje pagrindinių mirties priežasčių. Pagrindinė mirties priežastis abiejose šalyse rugsėjo mėn. buvo demencija ir Alzheimerio liga.

Ir galiausiai, lapkričio 22 d. "The Johns Hopkins Newsletter" paskelbtame straipsnyje (bet po kelių dienų ištrintame) atskleista keletas stulbinančios informacijos apie COVID-19 mirtingumą, įskaitant:

Nėra jokių įrodymų, kad dėl COVID-19 atsirado mirčių perteklius. Bendras mirčių skaičius neviršija įprasto mirčių skaičiaus. 

Bendras mirčių dėl kitų priežasčių sumažėjimas beveik tiksliai atitinka mirčių dėl COVID-19 padidėjimą.

Mirtys nuo širdies, kvėpavimo takų ligų, gripo ir plaučių uždegimo gali būti perkvalifikuotos į mirčių nuo COVID-19 priežastis.

CDC visus mirties atvejus, susijusius su COVID-19, klasifikuoja tiesiog kaip mirties atvejus nuo COVID-19. Netgi pacientai, mirę nuo kitų pagrindinių ligų, bet užsikrėtę COVID-19, laikomi mirusiais nuo COVID-19.
Pirminis straipsnis buvo atšauktas su redaktoriaus pastaba lapkričio 27 d. ir paskelbtas PDF formatu.

#14 - 2009 m. Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) pakeitė pandemijos apibrėžimą.

PSO pakeitė pandemijos apibrėžtį išbraukdama "ligos sunkumą" ir daugiausia dėmesio skirdama susirgimų, o ne mirčių skaičiui. Kai kuriems PSO mokslininkams, atsakingiems už pandemijos politikos kūrimą, mokėjo tos pačios farmacijos bendrovės, kurios kūrė vakcinas ir antivirusinius vaistus, kurie būtų naudojami, jei būtų paskelbta pandemija.

2009 m. pandemijos apibrėžtis.

Gripo pandemija kyla tada, kai atsiranda naujas gripo virusas, prieš kurį žmonių populiacija neturi imuniteto, todėl vienu metu visame pasaulyje kyla kelios epidemijos, nuo kurių miršta ir suserga labai daug žmonių.

Taip pat žr. čia, čia, čia, čia, čia, ir čia.

#15 - PSO iš savo svetainės ištrynė nuorodas į natūraliai įgytą imunitetą.

Kažkada buvusi žinoma kaip pagrindinė virusologijos sąvoka, bandos imuniteto, dar vadinamo natūraliai įgytu imunitetu, apibrėžimą PSO per kelis mėnesius visiškai pakeitė. Natūralus imunitetas nebereiškė, kad asmuo gali būti apsaugotas nuo virusinės infekcijos dėl ankstesnio sąlyčio su virusu ar skiepijimo; naujajame apibrėžime pabrėžiama tik apsauga nuo skiepų! Naujasis apibrėžimas naudingas vakcinų gamintojams ir verčia žmoniją ieškoti apsaugos tik nuo vakcinų. Žr. čia, čia ir čia.


Current WHO definition of Herd Immunity


#16 - PSO generalinis direktorius Dr.Tedrosas Adhanomas Ghebreyesusas, asmuo, 2020 m. kovo 11 d. paskelbęs pasaulinę pandemiją, net nėra gydytojas!

Ghebreyesusas yra pirmasis PSO direktorius, neturintis šio išskirtinumo. Jis yra marksistas komunistas, atlikęs pagrindinį vaidmenį vadovaujant žudikiškai komunistinei organizacijai, žinomai kaip Tigrajaus liaudies išlaisvinimo frontas (TPLF).



Be to, 2005-2012 m. eidamas Etiopijos sveikatos apsaugos ministro pareigas, Etiopijos pilietinė organizacija Amharų profesinė sąjunga (APU) apkaltino Ghebreyesusą vykdžius genocidą - prievartinį skiepijimą, cheminę sterilizaciją ir abortus. Taip pat žr. čia ir čia.

Pakartokime, kad asmuo, atsakingas už pasaulinės pandemijos paskelbimą ir masinės isterijos bei baimės sukėlimą siekiant sustabdyti "nematomą priešą", nėra gydytojas ir yra kaltinamas genocidu! Kur čia mokslas?


#Nr. 17 - PSO, CDC ir daugelis visuomenės sveikatos priežiūros pareigūnų patvirtino, kad COVID-19 nėra pavojingesnis už gripą.

2020 m. spalio 5 d. per specialią PSO 34 narių vykdomosios valdybos sesiją PSO pareigūnai (netyčia) atskleidė, kad 10 proc. pasaulio gyventojų užsikrėtė koronavirusu. Iš viso tai sudarė apie 780 mln. atvejų. Tuo metu pasaulinis mirčių skaičius, priskiriamas COVID-19, buvo 1 061 539. Tai prilygtų 0,14 % mirčių skaičiui, t. y. maždaug tokiam pačiam mirčių skaičiui kaip ir nuo sezoninio gripo.

2020 m. sausio 31 d. "Time" paskelbė straipsnį "Norite apsisaugoti nuo koronaviruso? Darykite tuos pačius dalykus, kuriuos darote kiekvieną žiemą", kurio autorius rašė: "Nors 2019-nCoV dar niekada nebuvo pastebėtas, jis priklauso virusų šeimai, kuri yra gerai žinoma ir gydytojams, ir visuomenei; pavyzdžiui, peršalimą gali sukelti tam tikri koronavirusai. Ir nors gripas nėra koronavirusas, jis taip pat nėra toks skirtingas nuo 2019-nCoV... Dalykai, kuriuos laikome savaime suprantamais, iš tikrųjų veikia. Nesvarbu, koks tai virusas. Įprasti dalykai veikia."

2020 m. vasario 1 d. "USA Today" paskelbė straipsnį "Koronavirusas gąsdina, bet gripas yra mirtinesnis ir labiau paplitęs", kuriame autorius teigė: "Iki šiol JAV šį gripo sezoną užregistruota apie 19 mln. gripoatvejų, 180 000 hospitalizacijų ir 10 000 mirčių, įskaitant 68 vaikus."

Dr. Anthony Fauci ir buvęs CDC direktorius Robertas Redfieldas teigė, kad "bendros klinikinės COVID-19 pasekmės galiausiai gali būti panašesnės į sunkaus sezoninio gripo (kurio mirtinų atvejų skaičius yra maždaug 0,1 %) arba pandeminio gripo (panašiai kaip 1957 ir 1968 m.), o ne į ligą, panašią į SARS ar MERS, kurių mirtinų atvejų skaičius atitinkamai siekė 9-10 % ir 36 %", 2020 m. vasario 28 d. žurnale "New England Journal of Medicine" paskelbtame pareiškime. 

Jau 2020 m. kovo 19 d. Anglijos visuomenės sveikatos organizacija (PHE) sumažino COVID-19 statusą iš labai pavojingos infekcinės ligos (HCID). Tai svarbu, nes pagal HCID apibrėžtį COVID-19 nebuvo ūmiai užkrečiama, paprastai neturėjo didelio mirtinų atvejų skaičiaus ir nereikalavo sustiprinto individualaus, gyventojų ir sistemos atsako, kad būtų užtikrintas veiksmingas, efektyvus ir saugus jos valdymas.

2020 m. balandžio 30 d. spaudos konferencijoje Didžiosios Britanijos vyriausiasis medicinos pareigūnas Chrisas Witty pareiškė: "Didžioji dauguma žmonių nuo to nemirs... Iš tų, kuriems pasireikš ligos simptomai, didžioji dauguma, tikriausiai 80 %, sirgs lengva arba vidutinio sunkumo liga. Galbūt jiems bus pakankamai blogai, kad kelias dienas turėtų gultis į lovą, bet nepakankamai blogai, kad reikėtų kreiptis į gydytoją."

Galima teigti, kad šie teiginiai buvo išsakyti anksčiau, kol dar nebuvo tinkamai suprastas COVID mirštamumas. Tačiau mirštamumas išliko pastovus per visą "pandemijos" laikotarpį ir įrodo, kad ji visada buvo labiau panaši į gripą nei į ką nors kita.


#18 - Dėl klaidingais pandemijos modeliais pagrįstų prognozių buvo uždaryti pastatai ir imtasi griežtų priemonių "viruso" plitimui "sustabdyti".

2020 m. kovo 16 d. Billo Gateso finansuojamas Londono imperatoriškojo koledžo modelis prognozavo 2 mln. mirčių JAV ir 510 000 mirčių Jungtinėje Karalystėje. 2020 m. gegužę ši prognozė išėjo į orą, nes matematinis kodas buvo pripažintas sh*tcode. Kodo (ataskaitos) autorius Neilas Fergusonas atsistatydino iš pareigų, nes paaiškėjo, kad jis pažeidė draudimą lankytis savo namuose, kai pas jį lankėsi vedęs meilužis. Vyriausybės visame pasaulyje, įskaitant JAV, pasinaudojo šiuo suklastotu kompiuteriniu modeliu, kad pateisintų griežtus draudimus, kurie sukėlė itin didelių ekonominių sunkumų, depresiją, nedarbą ir "nenumatytas" neigiamas medicinines pasekmes.


#Nr. 19 - Deborah Birx, buvusi Baltųjų rūmų reagavimo į koronavirusus koordinatorė, parėmė dar vieną suklastotą koronaviruso modelį.

IHME (Institute for Health Metrics and Evaluation) koronaviruso modelyje (kurį taip pat finansavo Billas Gatesas) buvo naudojami Niujorko ir Naujojo Džersio (kur tuo metu buvo didžiausia COVID-19 atvejų koncentracija) duomenys ir taikomi likusiai JAV daliai, taip sukuriant visiškai klaidingus ir nerealius rezultatus. Ši prognozė buvo panaudota siekiant dar labiau įžiebti baimę, kad mirčių ir hospitalizacijų skaičius smarkiai padidės, ir taip dar labiau pateisinti tolesnį uždarymų tęsimą.

Ta pati IHME prognozavo, kad per 11 dienų kasdien mirs iki 2 800 žmonių, o galutinis mirčių skaičius sieks net 75 000, jei Švedija neįves griežtų socialinių izoliavimo priemonių. Švedijos atveju didžiausias kasdienių mirčių skaičius iš tikrųjų buvo 75 % mažesnis už bazinę prognozę ir 96 % mažesnis už blogiausio atvejo prognozę.


#Nr. 20 - SARS-CoV-2 virusas niekada nebuvo išskirtas, tik kompiuteriu nustatyta jo seka.

Nė viena vyriausybė ar sveikatos agentūra neturi įrodymų, kad SARS-CoV-2 virusas egzistuoja. FOIA užklausos CDC atskleidžia, kad tai tiesa (FOIA užklausa Nr. 21-01075-FOIA). Dr. Andrew Kaufmanas, Dr. Thomas Cowanas ir Sally Fallon Morell oficialiai pareiškė, kad "SARS-CoV-2 virusas niekada nebuvo išskirtas ar išgrynintas. Dėl to negalima rasti jokio viruso egzistavimo patvirtinimo". Taip pat žr. čia, čia ir čia bei čia.

Tai pasaulinė schema (tiktų žodis "šaika", A.L.), mus apgavo!

Nėra abejonių, kad per pastaruosius 18 mėnesių vyko ligos ir mirtys, kurios atrodė prieštaraujančios normai. Tačiau ar visa tai galima priskirti virusui, kurio egzistavimo, daugelio mokslininkų ir medikų nuomone, net negalima įrodyti?

Laukite antrosios šio ciklo dalies ir sužinokite 20 papildomų priežasčių, kodėl pandemija buvo apgaulė.

Mano publikacijos Telegram: https://t.me/lebionka

Tęsinys:https://lebionka.blogspot.com/2021/10/40-faktu-griaunanciu-karones-naratyva-2.html








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą