2021-10-11

Mokytojai Astrai ir sau pačiam: Quidquid agis prudenter agas ...


Kuo įsiminė praėjęs savaitgalis? Manau, kad zoologine "Deep State" reakcija į Lenkijos KT nutarimą dėl Lenkijos teisės viršenybės tuose klausimuose, kurie ES stojimo sutartimi jai nebuvo deleguoti, o taip pat Austrijos ir Čekijos patriotinių daigelių sunaikinimu iš pašaknų. Dar, o šlovė mūsų idiotams bakalaurams, pagarsėjome pasaulyje su savo „galvijų pasu“ ir vykdomu medicininiu teroru. Apie mūsų „pasiekimus“ vakar rašė JAV portalas Zerohedge.com straipsnyje "So Deeply, Deeply Wrong" - Lithuanian Without Vaccine Pass Describes Life Under Medical Tyranny“ (Tai labai, labai neteisinga – lietuvis be vakcinos paso aprašo gyvenimą medicinos teroro sąlygomis).




Dar buvo Čekijos valdančiojo premjero Andrej Babišo abejotinas pralaimėjimas šalies rinkimuose, po ko Prezidentą Milošą Zemaną ištiko sveikatos sutrikimas, ir sutriuškinimas ir Austrų kanclerio Sebastiano Kurzo. Prieš abu „Deep State“ panaudojo savo senų ginklų arsenalą – kompromatus.

 Kuomgi neįtiko šie du vyrai?

Andrej Babiš tuo, kad aktyviai reiškėsi V4 chore, pasisakančiame už nacionalinį suverenitetą ir prieš didžiausią „Deep State“ "gėrį" – nesaugomas ES sienas ir šimtus milijonų „pabėgėlių“. Panaši pozicija buvo ir Austrijos kanclerio Sebastiano Kurzo. „Deep State“ nutarė juos pašalinti. Babišui išmetė ofšorą, kuriuos patys ir įsteigė, kad vogti mokesčius, o Kurzui primetė tai, kas šalelėje Lietuvoje vyksta kiekvieną mielą dieną – žiniasklaidos pirkimą už valdiškus pinigus.

 O kaip su protestais? Mano Draugė mokytoja Astra paskelbė, kad kviečia: 

BE SMURTOSPALIO 16d,12:00val. RENKAMĖS VILNIAUS KATEDROS a. PROTESTO EISENAI PRIEŠ SKIEPUS,MOKAMUS TESTUS-GINTI SAVĘS IR VAIKŲ

 

Tik ar „Deep State“ leis protesto demonstracijai vykti be smurto? Šeštadienį vykusios demonstracijos Romoje ir Milane parodė, kad smurtas valdžios būtinai bus organizuotas. Kam gi „Deep State“ finansuoja „Antifa“, įvairias kitas kairiąsias NVO banditų gaujas?

Miela Astra, romėnai sakė: „Quidquid agis prudenter agas et respice finem“. Pasimokykim iš rugpjūčio pamokos, sugalvokime kokį Čmiliui nelauktą ėjimą, kad šį kartą "Deep Stete" negalėtų suorganizuoti riaušių ir juodinti pažangios visuomenės!


Mano publikacijos Telegram: https://t.me/lebionka ir VK: https://vk.com/id460381786

 








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą