2021-10-01

40 faktų, griaunančių karonės naratyvą. 2 dalis

 


Žemiau pateikiu originalaus Jesse Smith straipsnio „Destroying the Narrative: 40 Reasons Why a COVID-19 Pandemic Never Existed“ pirmos ir antros dalių vertimą. Yra šio straipsnio vertimas į vokiečių kalbą (1 ir 2 dalys).

Pirmos dalies vertimas.

Dar 20 priežasčių, kodėl COVID-19 pandemijos niekada nebuvo

"Visiškai suprantama, kad žmonės nori gyventi toliau, bet mes negrįšime į senas vėžes." - PSO generalinis direktorius Tedros Adhanom Ghebreyesus

"Daugelis iš mūsų svarsto, kada viskas grįš į įprastas vėžes... Trumpas atsakymas: niekada. Niekada niekas nebegrįš į "sugadintą" normalumo jausmą, kuris vyravo iki krizės, nes koronaviruso pandemija žymi esminį lūžio tašką mūsų pasaulinėje trajektorijoje." - Klausas Švabas, Pasaulio ekonomikos forumas



Kaip parodyta pirmajame šios serijos straipsnyje, vadinamoji pandemija, pakeitusi žmonijos istorijos eigą, visai ne tokia, kaip mums pasakojo "oficialūs" šaltiniai ir pagrindinės žiniasklaidos marionetės.

Tikroji pandemija, vykdoma prieš žmoniją, yra neregėtos tironijos, melo ir korupcijos pandemija. Kol pasaulis liepsnoja nuo skiepų įpareigojimų, maisto ir atsargų trūkumo, hiperinfliacijos, nedarbo ir policijos valstybės represijų, pasaulinė sąmokslo grupuotė, sėdinti šios plataus masto katastrofos viršūnėje, nuosekliai įgyvendina planus, kaip pertvarkyti ir iš naujo perkrauti pasaulį savo naudai. Padedant dabartiniams politiniams diktatoriams, didžiųjų technologijų tironams, medicinos mafijozams ir visai eilei viešojo ir privataus sektorių partnerių, darbotvarkė, kuria siekiama atimti iš mūsų viską (atminkite, kad nieko neturėsite ir būsite laimingi), įskaitant teisę atsisakyti vaistų, įgyvendinama sparčiuoju greičiu. Jie tai planavo jau porą šimtmečių. Mes patiriame nuodingus jų pastangų vaisius tikrose gyvose pratybose dėl planetos kontrolės.

Atminkite, kad į tokią sunkią padėtį patekome dėl prezidento D. Trumpo paskelbtos nepaprastosios padėties, kuri buvo tęsiama valdant J. Bidenui. To paties scenarijaus laikėsi ir daugelio kitų šalių lyderiai. Vėlgi, jei bus įrodyta, kad "pandemija" yra apgaulė, tuomet visi nepaprastosios padėties įsakymai ir įgaliojimai turi būti nedelsiant atšaukti!

Svarbu, kad šia informacija būtų dalijamasi, kad pandemijos iliuzija būtų visiškai sugriauta. Šie papildomi 20 faktų dar labiau paneigs, kad ši nepaprastoji padėtis iš tiesų kada nors egzistavo.


#21 - Hidroksichlorochinas buvo nustumtas į šalį, kad vakcinos būtų vienintelis galimas COVID-19 gydymo būdas.

2020 m. kovo 30 d. JAV Maisto ir vaistų administracija (FDA) patvirtino skubų hidroksichlorochino ir chlorochino vartojimą COVID-19 gydyti. 2020 m. birželio 15 d. EUA buvo atšauktas ir FDA "nustatė, kad mažai tikėtina, jog chlorokvinas ir hidroksichlorokvinas bus veiksmingi gydant COVID-19 pagal EUA patvirtintus naudojimo būdus". Šis atšaukimas įvyko nepaisant to, kad NIH jau 2005 m. žinojo, jog hidroksichlorochinas yra veiksmingas gydant koronavirusus.

Didžioji farmacija iš vakcinos nuo koronavirusų gali gauti 6-19 mlrd. dolerių pajamų. Tuo tarpu Hidroksichlorochinas - įrodytas koronavirusų gydymo būdas - vidutiniškai kainuoja tik apie 20 dolerių už buteliuką.

2020 m. gegužės 22 d. "The Lancet", vienas autoritetingiausių medicinos žurnalų pasaulyje, paskelbė tyrimą, kuriame daroma išvada, kad nuo hidroksichlorochino miršta daugiau pacientų ir kad tai yra pavojingas vaistas.

2020 m. birželio 5 d. "The Lancet" atšaukė šį tyrimą po to, kai atlikus duomenis pateikusios bendrovės ("Surgisphere") tyrimą paaiškėjo dideli neatitikimai ir klaidinga metodika. Daugiau apie šį precedento neturintį skandalą skaitykite čia ir čia.

Dr. Anthony Fauci ir toliau atkakliai tvirtino, kad hidroksichlorochinas (FDA patvirtintas vaistas, vartojamas daugiau kaip 60 metų) nėra veiksmingas KOVID-19 gydymo būdas, nepaisant daugybės visame pasaulyje atliktų tyrimų, kurių išvadose teigiama, kad jis toks yra. Jeilio epidemiologas daktaras Harvis Rišas (Harvey Risch) apkaltino daktarą A. Faučį (Dr. Fauci) vykdant "dezinformacijos kampaniją" prieš hidroksichlorochiną.

Leidinys "The National Pulse" pranešė, kad iš FDA nebepateikto dokumento dėl galimų COVID-19 gydymo būdų "skubaus naudojimo leidimo" paaiškėjo, kad Hidroksichlorochinas atitiko klasifikavimo kriterijus, tačiau būtų trukdęs kitiems pelningiems vaistams ir vakcinai.

Amerikos gydytojų ir chirurgų asociacija (AAPS) netgi padavė FDA į teismą už tai, kad ši nuslėpė nuo visuomenės apie 60 milijonų Hidroksichlorochino dozių, kurias vaistų gamintojai paaukojo koronavirusu sergantiems pacientams gydyti.

Tyrimų, įrodančių, kad Hidroksichlorochinas yra veiksmingas gydymas nuo COVID-19, sąrašą rasite čia, čia, čia, čia, čia, čia ir čia.


#22 - Rekvizitai buvo naudojami tam, kad "pandemija" atrodytų blogesnė, nei buvo iš tikrųjų.

2020 m. kovą JAV valstijos ir viso pasaulio šalys pradėjo statyti laikinas ligonines, kad galėtų priimti numatomą COVID-19 pacientų antplūdį. Niujorkas numatė, kad reikės papildomų 87 000 lovų, nes Javitso centrą į ligoninę pertvarkė armijos inžinierių korpusas. Į Niujorką taip pat buvo dislokuotas laivas "U.S.S. Comfort", o į Los Andželą - "U.S.S. Mercy". Visa tai buvo apgaulė, kuria siekta įtikinti visuomenę, kad padėtis yra daug baisesnė nei iš tikrųjų. Laikraščio "Navy Times" straipsnyje buvo atskleista tiesa apie šias laikinas patalpas:

"Iki "Comfort" išplaukimo maždaug 1 200 žmonių įgula ir 1 000 lovų ligoninė gydė tik 182 pacientus, iš kurių maždaug 70 proc. sirgo COVID-19, teigia "Comfort" medicininio gydymo įstaigos vadas kapitonas Patrikas Amersbachas.

Nepakankamai išnaudojami papildomi medicinos ištekliai Niujorke nėra unikalus "Comfort" atvejis. Tūkstančiai ligoninės lovų, kurios buvo suteiktos pertvarkytame konferencijų centre, po greito armijos inžinierių korpuso surinkimo liko beveik nepanaudotos.

Javitso centras, kuris iš pradžių buvo numatytas kaip 2 500 lovų lauko ligoninė, skirta ne COVID-19 pacientams, netrukus po to, kai pradėjo veikti, buvo pertvarkytas į ligoninę, kurioje gydomi tik koronavirusai. Vis dėlto didžiausias vienu metu konferencijų centre gydytų pacientų skaičius siekė beveik 500".

Panašiai ir laivas "U.S.S. Mercy" iki išplaukimo iš Los Andželo uosto gydė tik 77 neužkrėstus pacientus.

Žiniasklaida taip pat buvo pagauta klastojant istorijas, kad sukeltų baimę. Televizijos kanalas "CBS This Morning" naudojo suklastotus kadrus, kad paskelbtų istoriją apie perpildytas Niujorko ligonines. Iš tikrųjų filmuota medžiaga buvo iš Italijos ligoninės. CBS taip pat suklastojo reportažą apie Mičigano mieste esančią tyrimų vietą, kurioje gydytojai apsimetė pacientais, išsirikiavusiais automobiliuose, kad galėtų atlikti COVID-19 testą. Tai tik pora pavyzdžių, bet jų yra dešimtys.


#23 - Didžiosios technologijos, Baltieji rūmai, žiniasklaida ir vyriausybės visame pasaulyje susivienijo, kad cenzūruotų informaciją.

"Facebook", "Twitter", "Google", "LinkedIn", "Microsoft", "Reddit" ir "YouTube" paskelbė bendrą pareiškimą apie kovą su sukčiavimu ir dezinformacija apie virusą, iš esmės pripažindami sąmokslą cenzūruoti nuomones, kurios nesutampa su oficialiu pasakojimu. Duodama interviu CNN, "YouTube" generalinė direktorė Susan Wojcicki pateisino nuomonių, nepagrįstų "autoritetingais šaltiniais", cenzūravimą, teigdama, kad "viskas, kas prieštarautų Pasaulio sveikatos organizacijos rekomendacijoms, būtų mūsų politikos pažeidimas". Taigi, informacijos pašalinimas yra dar viena tikrai svarbi mūsų politikos dalis". Nesuskaičiuojama daugybė asmenų, organizacijų, medicinos specialistų ir politinių veikėjų buvo cenzūruojami, nušalinami nuo pareigų arba visiškai nušalinami už tai, kad reiškė nuomonę arba citavo faktinę informaciją, kuri iškraipė tokių organizacijų kaip PSO, CDC, FDA, Baltieji rūmai ir Jungtinės Tautos sukurtą istoriją.

Pandemijos problemos sprendimas nėra panašus į matematinę lygtį, kurioje gali būti tik vienas teisingas atsakymas. Skirtingų nuomonių ir faktinės informacijos cenzūra yra ne mokslinis, o totalitarinis principas, kuris iš tikrųjų pažeidžia mokslinį metodą.


#24 - Staigmena! COVID-19 užkrečia ne tik žmones.

Gyvūnų, įskaitant tigrusšuniskatesgorilas, ožkas ir net vaisius bei "Coca-Cola", visų testų rezultatai buvo teigiami COVID-19 atžvilgiu. Kadangi koronavirusai yra labai paplitę ir buvo "atrasti" septintajame dešimtmetyje, ar tai nepatvirtina, kad šie testai yra beprasmiški diagnozuojant ligą, tačiau puikiai tinka isterijai kelti ir drakoniškoms priemonėms pateisinti?


#25 - Remiantis tikrais mokslo duomenimis, veido kaukės nesustabdo virusų perdavimo.

Pirmaisiais "pandemijos" mėnesiais beveik visi, įskaitant daktarą Anthony Fauci, buvusį JAV generalinį chirurgą daktarą Jerome'ą Adamsą, buvusį CDC direktorių Robertą Redfieldą, "New England Journal of Medicine", OSHA ir PSO, plačiai pasisakė prieš veido kaukių dėvėjimą. 2020 m. vasario mėn. straipsnyje "USA Today" užfiksuota pirminė A. Fauci pozicija dėl kaukių:

"Vieninteliai žmonės, kuriems reikalingos kaukės, yra jau užsikrėtę, kad neužkrėstų kitų. Vaistinėse parduodamos kaukės net nėra pakankamai geros, kad tikrai apsaugotų visus, sakė Fauci.

"Jei pažvelgtumėte į kaukes, kurias perkate vaistinėje, aplink esantis nuotėkis iš tikrųjų nelabai apsaugo jus", - sakė jis. "Žmonės pradeda sakyti: "Ar turėčiau pradėti nešioti kaukę? Dabar Jungtinėse Valstijose nėra visiškai jokios priežasties dėvėti kaukę."

2019 m. gegužės mėn. interviu Dave'o Rubensteino laidoje Fauci pavadino kaukių dėvėjimą "paranojišku" ir patarė nenaudoti jų kaip apsaugos nuo užkrečiamųjų ligų.

Billo Hennessy straipsnyje buvo užfiksuota "New England Journal of Medicine" pozicija dėl kaukių, cituojant:

"Tiems iš jūsų, kurie šaukia "mokslas", tarsi tai būtų Tourette'o erkė, tai iš 2020 m. gegužės 21 d. "New England Journal of Medicine":

"Mes žinome, kad kaukės dėvėjimas ne sveikatos priežiūros įstaigose mažai apsaugo nuo infekcijos, jei apskritai apsaugo. Visuomenės sveikatos priežiūros institucijos reikšmingą COVID-19 sąlytį apibrėžia kaip kontaktą akis į akį per 6 pėdų atstumą su pacientu, kuriam pasireiškė COVID-19 simptomai, trunkantį bent kelias minutes (o kai kurie teigia, kad ilgiau nei 10 minučių ar net 30 minučių). Todėl tikimybė užsikrėsti COVID-19 per atsitiktinį bendravimą viešoje erdvėje yra minimali. Daugeliu atvejų noras plačiai maskuotis yra refleksyvi reakcija į nerimą dėl pandemijos"

Taigi, kodėl mums liepiama dėvėti kaukes? Simbolizmas. Iš to paties NEJM straipsnio:

"Taip pat akivaizdu, kad kaukės atlieka simbolinį vaidmenį. Kaukės yra ne tik priemonės, bet ir talismanai, kurie gali padėti padidinti sveikatos priežiūros darbuotojų suvokiamą saugumo, gerovės ir pasitikėjimo savo ligoninėmis jausmą".

2020 m. balandžio 3 d. pradinės nuotaikos dėl visuotinio kaukių dėvėjimo pasikeitė, kai prezidentas D. Trumpas paskelbė, kad CDC rekomendavo piliečiams viešose vietose dėvėti medžiagines veido kaukes, siekiant sustabdyti viruso plitimą. Tuomet valstybės ėmė skelbti įpareigojimus naudoti kaukes net vaikams, o ginčai dėl jų naudojimo niekada neišnyko.

Buvo atlikta šimtai veido kaukių tyrimų. Vieną iš geriausių rinkinių galima rasti "Life Site News" svetainėje, kur cituojami 47 tyrimai, patvirtinantys, kad kaukės yra neveiksmingos kovojant su COVID-19, ir dar 32 tyrimai, patvirtinantys, kad jos turi neigiamą poveikį sveikatai. Taigi, didžioji mokslininkų nuomonė patvirtina tai, kas mums buvo sakoma nuo pat pradžių: kaukės neveikia! Veido kaukės dėvėjimas yra ne kas kita, kaip tik dorybės demonstravimas ir aklas paklusnumas šiuolaikiniams mokslo kulto lyderiams.


#26 - Yra keletas kitų priežasčių, kuriomis galima paaiškinti tariamai COVID-19 sukeltą ligą ir mirtį.

5G spinduliuotės poveikis. Nacionalinis sveikatos institutas paskelbė tyrimą "5G technologija ir koronaviruso indukcija odos ląstelėse". Tyrime teigiama: "Šiame tyrime parodome, kad 5G milimetrinės bangos gali būti sugertos dermatologinių ląstelių, veikiančių kaip antenos, perduotos kitoms ląstelėms ir atlikti pagrindinį vaidmenį gaminant koronavirusus biologinėse ląstelėse." Nors dokumentą vis dar galima rasti, jis buvo pašalintas iš NIH PubMed svetainės. Įdomu tai, kad Wuhanas, miestas, kuriame kilo "pandemija", buvo pirmasis Kinijos miestas, kuriame prieš pat šio "viruso" atsiradimą buvo įdiegta ir pradėta naudoti 5G. Galbūt tai susiję ir su Elono Musko ir Džefo Bezoso pastangomis į kosmosą iškelti tūkstančius palydovų? Daugelis COVID-19 priskiriamų simptomų taip pat yra 5G poveikio simptomai.

Azoto dioksido poveikis. Žurnale "Science Direct" paskelbtame moksliniame straipsnyje, kurio originalas buvo paskelbtas 2020 m. balandį, daroma išvada, kad lėtinis azoto dioksido (NO2) poveikis galėjo prisidėti prie COVID-19 mirčių tokiose vietose kaip Italija, Ispanija, Prancūzija, Vokietija ir "galbūt visame pasaulyje".

Oro tarša. Harvardo mokslininkai nustatė, kad nedidelis ilgalaikio oro taršos (smulkiųjų kietųjų dalelių - PM5) poveikio padidėjimas lėmė didelį mirštamumo nuo COVID-19 padidėjimą. Vuchane (Kinija), Niujorke, Lombardijoje (Italija) ir daugelyje pirminių koronaviruso židinių taip pat yra itin didelė oro tarša. Ar žmonėms, kurie apsinuodijo oro tarša, galėjo būti klaidingai diagnozuotas COVID-19? Taip pat žr. čia.

Vitamino B1 trūkumas (beriberi) ir tuberkuliozė. Įspūdingoje sveikatos žurnalisto Billo Sardi straipsnių serijoje užfiksuota, kad COVID-19 simptomai, tokie kaip "bėganti širdis, lėtinis galvos skausmas, gniuždantis nuovargis ir net dusulys, gali būti paaiškinami tik vitamino B1 trūkumu. Joks koronavirusas, gripo virusas ar kokia nors kita infekcija nesukelia tokių simptomų, kokie pasireiškia COVID-19". Žr. čiačiačiačiačiačiačia, ir čia. Sardi taip pat iškėlė prielaidą, kad COVID-19 diagnozės gali būti ir tuberkuliozės atvejai, nes daugelis simptomų yra tokie patys.

COVID-19 "pandemija" galėtų būti siejama su SARS-CoV-2 plitimu per MMR, poliomielito ir gripo vakcinas. Taip pat žr. čia.


#27 - Socialinis atsiribojimas yra apgaulė.

Jungtinės Karalystės laikraštyje "The Telegraph" išspausdintame straipsnyje teigiama, kad nėra jokių mokslinių įrodymų, jog socialinė distancija veikia, ir kad ji pagrįsta labai trapiais įrodymais. Netgi visame pasaulyje pripažintame žurnale "British Medical Journal" teigiama, kad socialinis atsiribojimas pagrįstas pasenusiu mokslu. Ar tikrai gali būti, kad socialinis atstūmimas iš tikrųjų atsirado iš paauglės mergaitės mokslinio projekto ir buvo patvirtintas kaip pasaulinė politika, skirta laikyti žmones atskirai ir bijoti vieniems kitų?


#28 - Uždarymas nesustabdo virusų plitimo, bet griauna žmonių gyvenimus ir ekonomiką.

Stenfordo profesorius Jay Bhattacharya teigė: "Neįmanoma išnaikinti (koronaviruso) uždarius patalpas. Turime su tuo susitaikyti... (uždarymo strategija) pasmerkta žlugti, be to, ji duos priešingą rezultatą".

Žymus medicinos tyrėjas Knuttas M. Wittkowskis kritikavo uždarymo metodą, sakydamas: "Sergant visomis kvėpavimo takų ligomis, vienintelis dalykas, kuris sustabdo ligą, yra bandos imunitetas. Apie 80 % žmonių turi turėti kontaktą su virusu, o dauguma jų net nebus atpažinę, kad užsikrėtė, arba jiems pasireikš labai, labai lengvi simptomai, ypač jei jie yra vaikai. Taigi labai svarbu, kad mokyklos būtų atviros ir vaikai maišytųsi, kad virusas pasklistų, kad kuo greičiau būtų įgytas bandos imunitetas..."

Uždaromos patalpos ir buvimas jose savaitėmis ir mėnesiais silpnina imuninę sistemą, sako daktarai Danas Ericksonas ir Artinas Massehas iš Bakersfildo (Kalifornija). Vaizdo įrašas, kuriame gydytojai daro šiuos pareiškimus, buvo cenzūruotas "YouTube" svetainėje dėl jos paslaugų teikimo sąlygų pažeidimo.

Tyrimai parodė, kad nedarbas dėl lokautų sukelia neigiamą poveikį sveikatai, įskaitant insultą, hipertenziją, širdies ligas, diabetą, emocines ir psichiatrines problemas bei savižudybes.

Organizacijos "Well Being Trust" ir Roberto Grahamo Šeimos medicinos ir pirminės sveikatos priežiūros politikos studijų centro tyrėjai apskaičiavo, kad 75 000 žmonių gali mirti nuo alkoholio, narkotikų vartojimo ir savižudybių, vadindami jas "nevilties mirtimis".

Uždarymo priemonės buvo taikomos savavališkai ir nenuosekliai. Kodėl alkoholio ir kanapių parduotuvėms buvo leista likti atidarytoms, kai bažnyčios buvo priverstos užsidaryti? Kodėl kai kurios įmonės (daugiausia didelės parduotuvės ir stambios korporacijos) buvo laikomos būtinomis, o kitos buvo uždarytos ir priverstos prašyti vyriausybės pašalpų, kad tik išgyventų?



Jei uždarymas būtų veikęs, "pandemija" turėjo baigtis jau 2020 m. vasarą! Šia tema būtų galima kalbėti daug daugiau, bet, manau, kad supratote esmę.


#29 - Sveikų žmonių karantinavimas yra tironiškas ir prieštarauja visiems įprastiems metodams.

Didžiojo Baringtono deklaracijoje, kurią pasirašė beveik 60 000 mokslininkų ir medicinos specialistų bei daugiau kaip 800 000 pasauliečių, patariama karantinuoti tik ligonius. Deklaracijoje teigiama: "Labiausiai užjaučiantis požiūris, kuris subalansuoja riziką ir naudą siekiant bandos imuniteto, yra leisti tiems, kuriems gresia minimali mirties rizika, gyventi įprastą gyvenimą, kad jie įgytų imunitetą virusui per natūralų užsikrėtimą, tuo pat metu geriau apsaugant tuos, kuriems gresia didžiausia rizika. Tai vadiname sutelkta apsauga."

Tikslinė apsauga buvo standartinė praktika, taikyta kiekvienoje ankstesnėje epidemijos ar pandemijos situacijoje. Sveiki žmonės turėtų turėti galimybę grįžti prie įprasto gyvenimo ir rizikuoti užsikrėsti. Nacionaliniai ir regioniniai uždarymai, kurių metu sveikieji karantinuojami kartu su sergančiaisiais, yra beprasmiški ir tik pratęsia "pandemijos" situaciją.

#30 - Rizika vaikams yra labai maža.

Islandijos bendrovės "deCode Genetics" atliktas tyrimas atskleidė, kad "vaikai iki 10 metų turi mažesnę tikimybę užsikrėsti nei suaugusieji, o jei užsikrečia, mažiau tikėtina, kad sunkiai susirgs... net jei vaikai ir užsikrečia, jie rečiau nei suaugusieji perduoda ligą kitiems. Neradome nė vieno atvejo, kad vaikas būtų užkrėtęs tėvus."

WorldOMeter duomenys parodė, kad 0-17 metų amžiaus vaikai sudaro 0,02-0,06 proc. mirčių nuo COVID-19 pasaulyje, t. y. iš esmės nulį.

Straipsnyje "New England Journal of Medicine" buvo pasisakoma už tai, kad mokyklos vėl būtų atidarytos asmeniniam mokymuisi, ir teigiama: "Klinikiniu požiūriu dauguma 1-18 metų amžiaus vaikų nuo COVID-19 serga lengvai arba neserga visai ir daug rečiau nei suaugusieji susiduria su sunkiomis infekcijos pasekmėmis."

Skotas Atlasas, buvęs Trumpo koronaviruso darbo grupės narys, pareiškė: "Mes žinome, kam gresia pavojus. Tik 0,2 proc. mirčių JAV buvo jaunesnių nei 25 metų amžiaus žmonių, o 80 proc. mirė vyresni nei 65 metų amžiaus žmonės; vidutinis mirštančiųjų amžius - 78 metai.

JAMA Pediatrics atliktame Šiaurės Amerikos vaikų ligoninių tyrime kategoriškai teigiama, kad "mūsų duomenys rodo, jog vaikams gresia kur kas didesnė kritinės gripo nei COVID-19 ligos rizika".


#31 - Nors dažnai juodinami, marginalizuojami ir cenzūruojami, egzistuoja ir kiti COVID-19 gydymo būdai, kurių veiksmingumas įrodytas, pvz:

Vitaminas D

Vitaminas C

Ivermektinas (žmonėms, o ne arkliams skirtas preparatas)

Budezonidas

Mitybos ir oksidacinė terapija


#Nr. 32 - Ligoninės, kurios yra pilnos pacientų, sergančių COVID-19, yra gerokai perdėta.

Žr. čiačiačia, čiačia. Kaip matyti iš šių istorijų, kai ligoninės būna pilnos, be COVID-19 yra daugybė kitų priežasčių. Dėl šiuo metu dėl skiepų įpareigojimų trūkstamų slaugytojų taip pat uždaromos ligoninės, ribojamos paslaugos ir trūksta lovų.


#Nr. 33 - George'o Floydo protestai įrodė, kad "COVID-19 prevencijos priemonės" neturi nieko bendra su visuomenės sveikata.

Protestai, kilę dėl Džordžo Floido mirties, pažeidė socialinio atsiribojimo ir daugeliu atvejų kaukės dėvėjimo taisykles. Protestus skatino kairieji politikai ir pagrindinė žiniasklaida. Kiti renginiai, kuriuose susirinkdavo minios žmonių, pavyzdžiui, Sturgio motociklininkų ralis Pietų Dakotoje arba organizuoti protestai dėl užrakinimo, buvo laikomi "superplatintojų" renginiais ir plačiai smerkiami tų pačių kairiųjų. Ši akivaizdi veidmainystė rodo, kad tai labiau nei kas kita yra politinė pandemija.


#34 - Valstybės pareigūnų veidmainystė pažeidžiant savo pačių taisykles taip pat įrodo, kad "COVID-19 prevencijos priemonės" neturi nieko bendro su visuomenės sveikata.

Išvardysiu tik keletą jų pavardžių; tikriausiai žinote atvejį (-us).

Gavinas Newsomas

Nancy Pelosi

Lori Lightfoot

Gretchen Whitmer

Justinas Trudeau

Barackas Obama

Borisas Johnsonas

Billas de Blasio

ir sąrašas tęsiasi!

Biurokratai sukūrė "taisykles tau, bet ne man" ir mėgsta atvirai demonstruoti savo tariamą pranašumą kiekviena pasitaikiusia proga!


#35 - Yra svarių įrodymų, kad koronaviruso "pandemija" buvo iš anksto suplanuota.

Be plačiai žinomų pandemijos pratybų "Event 201", vyriausybės jau seniai rengia pratybas, skirtas pasirengti pasaulinei pandemijai. Jau esu aprašęs daugybę vykusių pratybų, dokumentų, teisinių procesų ir konferencijų (žr. "The Back Story" ir "The Ramp Up" iš serijos "COVID Chronicles"). Kadangi visas šis planavimas vyko mažiausiai 20 metų, kodėl viskas vyko taip prastai?


#Nr. 36 - Vyriausybės bandė išpūsti ligas iki pandemijų, kai anksčiau tam nebuvo pagrindo.

Žr. 1976 m. kiaulių gripąZika2002-2004 m. SARS2009 m. H1N1 ir MERS.


#37 - PSO reagavo vangiai ir leido Kinijai tęsti keliones lėktuvais, todėl "virusas" galėjo plisti tarptautiniu mastu.

Galima manyti, kad turint žinių, sukauptų per įvairias per pastaruosius du dešimtmečius vykdytas pandemines pratybas, vienas iš pirmųjų prioritetų būtų buvęs toks paprastas dalykas, kaip oro susisiekimo nutraukimas toje vietoje, kurioje pirmą kartą kilo protrūkis. Tačiau taip neatsitiko. Kodėl taip atsitiko?


#38 - Nuolatinė painiava ir dezinformacija, kurią pateikia visuomenės sveikatos ir valdžios pareigūnai, verčia žmones bijoti ir blaškytis.

Prisiminkite mantrą "tvarka iš chaoso", nes toks yra "pasaulinio elito" veikimo būdas. Jie sąmoningai sėja sumaištį ir chaosą dėl "viruso" prigimties, jo kilmės, perdavimo būdo, mirtinumo, variantų atsiradimo, testų atlikimo, natūralaus imuniteto išsivystymo, ar veikia kaukės, jei taip, kiek jų reikia dėvėti, ir t. t., ir pan. Jie nuolat prieštarauja ankstesniems teiginiams, kurie tuo metu atrodė galutiniai, todėl naivią visuomenę nuolat išveda iš pusiausvyros ir palaiko nuolatinę kognityvinio disonanso būseną. Visiškai nesuprantama, kodėl kas nors vis dar pasitiki kuo nors, kas sklinda iš jų nuolat meluojančių angų! Nepaisant to, daugelis vis dar pasitiki, o jų neišmanymas ir paklusnumas padeda įtvirtinti "pandemiją" ir slidų kelią į visišką tironiją!


#39 - "Pandemija" pradėjo autoritarinio vadovavimo iškilimą, kaip ir buvo numatyta 2010 m. Rokfelerio ataskaitoje (žr. p. 18).

Prisidengdamos visuomenės sveikata ir saugumu, vyriausybės, siekdamos užtikrinti žmonių saugumą, vykdė įvairiausius žiaurumus. Žmonės buvo suimami už tai, kad nenešiojo kaukiųprotestavo prieš lokautus ir nesilaikė socialinės distancijos; už atsisakymą laikytis karantino buvo verčiami nešioti apyrankes ant kulkšnių kaip nusikaltėliai; verčiami kasti kapus ir lipti į karstus; išmetami iš lėktuvų; prievarta šalinami iš viešojo transporto, šnipinėjami dronais ir robotaisverčiami dėvėti kaukes namuose, kai vykdavo telekonferencijos; stabdomi karantino kontrolės punktuose; reikalaujama naudotis kontaktų sekimo programėlėmisnuolat stebimi; dėl lokautų milijonai žmonių liko be darbo.


#Nr. 40 - Mums iš karto ir ne kartą buvo pasakyta, kad tik vakcina gali ištaisyti "pandemiją" ir sugrąžinti mus į normalų gyvenimą.

Iš kur tokie žmonės kaip Billas Gatesasdaktaras Anthony Fauci, daktaras Zeke'as Emanuelis ir daugybė kitų iš karto žinojo, kad vakcina yra vienintelė išeitis iš "pandemijos"? Atsakymą į šį klausimą išsamiai paaiškinau savo straipsnyje "Saugokitės vakcinos" (Beware the Vaccine Pt. 2) - Planas paskiepyti planetą.

Dabar jau turėtų būti akivaizdu, kad nuo pat pradžių visas šios "pandemijos" tikslas buvo paskiepyti visą planetą "vakcina". Kodėl kitaip visi kiti gydymo būdai (išskyrus tuos, kuriuos remia Didžioji farmacija, pavyzdžiui, "Remdesivir") būtų uždrausti arba apšmeižti? Kodėl kitaip būtų daromas toks didelis spaudimas pasiraitoti rankoves ir pasiskiepyti? Kodėl dar būtų tiek daug propagandos apie tai, kokios "saugios ir veiksmingos" yra COVID-19 vakcinos, kai yra tiek daug priešingų įrodymų?

Prasidėjus skiepijimo kampanijoms, daugelyje šalių vis dar nėra grįžta prie normalios situacijos (ypač tokiose šalyse kaip Australija ir Italija). Tikslų kartelė vis perkeliama, o autoritariniai įgaliojimai ir kontrolė spartėja. Viskas yra taip, kaip Rokfeleris prognozavo, o Švabas ir Ghebrejesas pareiškė - mes negrįšime į normalią padėtį.

Pokštas dėl mūsų

Jei žmonės neatsibus ir nesupras, kad visa ši "pandemija" buvo pretekstas įdiegti pasaulinį valdymą ir sustiprinti autoritarinę kontrolę, šiems kabalistams gali išsipildyti jų norai. Dabar, kai esate apsiginklavę faktais, jūsų pareiga šią informaciją skleisti plačiai ir plačiai! Pasipriešinimas yra privalomas, jei norite gyventi laisvai.

Jei turite kitų faktų ir informacijos, kuriais galima papildyti šią straipsnių seriją, nedvejodami pasidalykite jais komentarų skiltyje.

Mano publikacijos Telegram: https://t.me/lebionka



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą