2021-10-26

Buvęs "Pfizer" viceprezidentas atskleidžia paslaptis. Prof.V.Katasonovas

 


Dr. Michaelis Yeadonas (Michael Yeadon) sako, kad žmonės prarado išgyvenimo instinktą ir supratimą.

Dr. Michaelio Yeadono, Jungtinėje Karalystėje gyvenančio vokiečių gydytojo, pavardė minima daugelyje publikacijų apie COVID-19 pandemiją. Įskaitant mano straipsnį "Kas pavojingiausias Didžiosios pandemijos organizatoriams". Jis yra buvęs "Pfizer" mokslinių tyrimų padalinio Anglijoje vyriausiuoju mokslininku ir viceprezidentu. Johnas La Mattina (John La Mattina), buvęs "Pfizer Global Research and Development" prezidentu, gerai pažinojęs Yeadoną, jį apibūdina taip: "Jo grupė buvo labai sėkminga ir sukūrė nemažai junginių, kurie buvo pradėti vystyti ankstyvoje klinikinėje stadijoje.

Nuo praėjusio pavasario Michaelas Yeadonas kritikuoja veiksmus, kurių daugelyje šalių imamasi dėl vadinamosios pandemijos. Kadangi Yeadonas ilgą laiką buvo "BigPharma" stovykloje, jis žino kai kurias paslaptis, kurių gali nežinoti net kvalifikuoti sveikatos priežiūros specialistai. Vasarą internete pasirodė valandos trukmės Michaelio Yeadono paskaitos "Wir stehen an den Pforten der Hölle. Ex-Vizepräsident von Pfizer packt aus. (Stovime prie pragaro vartų. Buvęs "Pfizer" viceprezidentas atskleidžia paslaptis). Savo išvadose Michaelas Yeadonas toli peržengia medicinos rėmus.


Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) ir daugumos šalių medicinos institucijų supratimas apie koronaviruso prigimtį, Yeadono nuomone, yra iškreiptas ir dažniausiai klaidingas. Tačiau, gydytojo nuomone, tai sunku pavadinti klaidomis, ir tai labiau primena melą, kurį sustiprino žiniasklaida. Manoma, kad natūralios žmogaus imuninės sistemos nepakanka kovai su virusine infekcija ir kad imunitetą reikia stiprinti vakcinomis, kurios žmogaus organizme sukuria antikūnus. Didžiajai farmacijai tai - aukso gysla.

Michaelis Yeadonas visą kampaniją pavadinimu "COVID-19 pandemija" atvirai vadina sąmokslu prieš žmoniją. Gydytojas atkreipia dėmesį į politinę šios problemos pusę: didžiosios dalies šalių valdžios institucijos yra kontroliuojamos pasaulinio elito ir be paliovos paklūsta visiems įsakymams, perduodamiems per PSO.

Būdamas medicinos specialistas, Yeadonas atkreipia dėmesį į melą apie vadinamuosius štamus. Padermės - tai koronaviruso modifikacijos, atsiradusios dėl jo mutacijų. Jie žymimi raidėmis "alfa", "beta", "gama" ir "delta". Specialistai teigia, kad jų skaičius gali būti skaičiuojamas tūkstančiais (Yeadonas nurodo 4000). Daugelis modifikacijų vis dar "miega" ir dar nepasireiškė. Aktyvus gyventojų skiepijimas galėtų pažadinti tokius miegančius kamienus. Skiepijimas gali sustiprinti specifinį imunitetą (padidėjus antikūnų kiekiui), bet sumažinti bendrąjį (natūralųjį) imunitetą. Pradėdama masinę vakcinaciją, PSO ir daugelio šalių valdžios institucijos stojo į nelygią kovą su nematomu virusų pasauliu, tačiau kai kurie mano, kad naujomis (stiprinamosiomis) vakcinomis galima apsisaugoti nuo naujų padermių. Didžiajai farmacijos pramonei tai yra užsakymai kurti ir gaminti naujas vakcinas.

Michaelis Yeadonas tokius planus vadina visiška beprotybe. Papildomo skiepijimo šalininkai teigia, kad naujieji prepartai bus tokie panašūs į ankstesnes vakcinas, kad nereikės skubių farmacijos reguliavimo institucijų leidimų: "Ir štai kas iš tiesų baisu: pasaulinės vaistų reguliavimo institucijos, tokios kaip FDA (JAV Maisto ir vaistų administracija), Japonijos vaistų agentūra, Europos vaistų agentūra, susivienijo ir paskelbė: kadangi vakcinos, naudojamos kaip papildai, bus laikomos labai panašiomis į tas, kurias jau patvirtinome skubos tvarka, mes nereikalausime, kad farmacijos bendrovės atliktų bet kokius klinikinius saugumo tyrimus.“

Yeadonas sako, kad pagal Big Pharma ir už jos stovinčių "pandemijos" organizatorių planą, bus daug vėlesnių "pandemijų". Kiekviena sekanti bus surišta su naujo štamo atsiradimu. Kaip teigia virusologas Michaelis Yeadonas, skirtumai tarp padermių yra minimalūs ir nėra esminiai: "Labiausiai išsiskiriantis variantas skiriasi tik 0,3 proc. nuo pradinės sekos (tos, kuri buvo užfiksuota 2020 m. sausio mėn. - V.K.)... Ir štai dar vienas būdas pasakyti tą patį: "visi variantai yra bent 99,7 % identiški vienas kitam"."

Michaelis Yeadonas yra vienas geriausių pasaulyje virusų specialistų, tačiau ir jis gali klysti. Jis teigia, kad jo pozicija nėra originali vertinant koronavirusų padermes: "Diskutavau apie tai su keliais imunologijos profesoriais ir jie man pritaria. Jis remiasi tokiais amerikiečių virusologais kaip Alison Tarke ir Shane Crotty. Šie ekspertai (ir keletas kitų) autoritetingame medicinos žurnale paskelbė straipsnį Negligible impact of SARS-CoV-2 variants on CD4+ and CD8+ T cell reactivity in COVID-19 exposed donors and vaccinees (Nežymus SARS-CoV-2 variantų poveikis CD4+ ir CD8+ T ląstelių reaktyvumui COVID-19 paveiktiems donorams ir skiepytiesiems). Michaelio Yeadono pozicija yra lygiai tokia pati kaip ir šio straipsnio autorių.

Yeadonas paaštrina šį klausimą ir teigia, kad net jei naujų padermių genetinė seka 3 ar net 30 proc. skirtųsi nuo pirminio Uhanio viruso, natūralus žmogaus imunitetas galėtų susidoroti su šiomis naujomis modifikacijomis: "Todėl sakau, kad net jei variantų būtų 100 kartų daugiau nei iš tikrųjų, vis tiek lažinčiausi, kad žmogaus imuninės sistemos nesuklaidintų tai, kad tai neva nauji patogenai."


Klaidinga "štamo teorija" reikalinga naujoms "pandemijoms", naujiems uždarymams, naujiems vaistams ir naujiems skiepams pateisinti. Michaelis Yeadonas teigia: "Jie kalba apie tą patį ateities scenarijų: "Nenorime, kad judėtumėte dėl šių įkyrių gyvių, šių variantų, padermių... Nesijaudinkite, bus "papildomų" vakcinų, skirtų galimam imuniteto išvengimui." Jie visi tai sako, nors tai akivaizdi nesąmonė."

Siekiant užtikrinti, kad niekas negalėtų išvengti dar vienos "papildomos" injekcijos, PSO visoms šalims rekomendavo įvesti "skiepų pasus". Tokie pasai Italijoje privalomi nuo spalio 15 d. Michaelis Yeadonas, kalbėdamas apie skiepų pasus, vėl peržengia medicinos srities ribas. Jis mano, kad ilgainiui jie taps visapusiškos (ne tik medicininės) asmens kontrolės priemone. Konkrečiai, asmens prieiga prie banko sąskaitos priklausys ne tik nuo to, ar jis laikosi visų skiepijimo reikalavimų, bet ir nuo jo elgesio, lojalumo valdžiai ir pan. Visa tai būtų registruojama "pase" ir centralizuotoje duomenų bazėje. Kalbant apie "skiepų pasus", daktaras Yeadonas parengė specialų vaizdo įrašą "Vakcinų pasai: vienas pasas, kuriuo galima valdyti visus".

Yeadonas piešia antiutopiją, kuri grasina tapti realybe: "Mes turime vaistą, štai papildoma vakcina, ir jūs gausite pranešimą, pagrįstą šia viena pasauline, viena tapatybės sistema. "Dzin!", - pasirodys jis ir pasakys: "Dr. Yeadonai, atėjo laikas jūsų papildomai vakcinai. Beje, ten bus parašyta, kad esami skiepai galioja keturias savaites. Bet jei per tą laiką nepasiskiepysite, deja, tapsite "autsaideriu", o to juk nenorite, ar ne?" Taip viskas ir bus daroma, o žmonės tiesiog ateis ir įskiepys savo papildomą vakciną."

Dabar palyginkime tai, ką sako Michaelis Yeadonas, su tuo, kas vyksta pasaulyje. Visos Big Pharma korporacijos įsitraukė į "papildomų" preparatų, kurie jau dabar kur nors švirkščiami prisidengiant "stiprinančiomis" vakcinomis, "kūrimą" ir gamybą. "Nauji produktai" patenka į skiepijimo punktus be jokio farmacijos reguliavimo institucijų patvirtinimo, tiesiai nuo ratų. Puikus pavyzdys – Izraelis.

Štai Maiklo Yeadono įspėjimas, kurį jis išsakė 2021 m. viduryje (prieš Izraelyje pradedant papildomą vakcinaciją): "Taigi, jie meluoja apie padermes, o kadangi [padermės] iš tikrųjų nesiskiria, jums nereikia "papildomos" vakcinos. Dabar jums turėtų kilti drebulys, nes jie juos gamina dabar! ... Jie gamina milijardus buteliukų, kuriuos bus galima įsigyti iki metų pabaigos."

Yeadonas šią pseudomedicininę demagogiją laiko naująja eugenika: "Eugenika užvaldė valdžios svertus ir iš tikrųjų tai yra gudrus būdas priversti jus stoti į eilę, kad gautumėte kokį nors neaiškų dalyką, kuris jums pakenks. Neįsivaizduoju, kas tai iš tikrųjų bus, bet tai nebus vakcina.... Ir ji nenužudys jūsų iš karto, tai įvyks nepastebimai."

Blogiausia, sako Yeadonas, kad žmonės prarado savisaugos instinktą ir supratimą apie tai, kas vyksta: "Man tapo visiškai aišku, kad net kai kalbuosi su protingais žmonėmis, draugais, pažįstamais... ir jie gali patvirtinti, kad sakau jiems kažką svarbaus, bet kai pradedu kalbėti apie tai, kad "jūsų vyriausybė meluoja jums taip, kad tai gali lemti jūsų ir jūsų vaikų mirtį", jie negali su tuo susitvarkyti. Manau, kad gal 10 % jų supranta, ką pasakiau, o 90 % nesupranta, nes tai pernelyg sudėtinga. Nerimauju, kad pralaimėsime, nes žmonės negalės priimti, kad kažkas gali būti toks blogas..." Žmonės prarado supratimą ir suvokimą apie blogį, kuris gali pražudyti, nes pamiršo ankstesnių pasaulio tragedijų pamokas.

Šiandien, sako Yeadonas, žmonėms reikia ne mokslinių argumentų, o kažko kito: "...mums reikia filosofų, žmonių, kurie supranta logiką, religiją ir panašius dalykus... Jie turi pradėti kalbėti žmonėms suprantama kalba. Nes jei tai paliksime mokslininkams, tokie žmonės kaip aš, nors ir turėdami gerų ketinimų, kalbės kita kalba nei dauguma žmonių..."

https://www.fondsk.ru/news/2021/10/25/byvshij-vice-prezident-pfizer-raskryvaet-sekrety-54754.html



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą