2021-10-31

Koronės konferencijos, vykusios Peterburge spalio 20-21 d., nutarimai

 


Spalio 20-21 d. Sankt Peterburge vyko konferencija "Medicininiai, organizaciniai ir politiniai vakcinų nuo COVID-19 profilaktikos ypatumai Rusijoje", kurioje dalyvavo kelios dešimtys nepriklausomų mokslininkų ir ekspertų - daugiausia gydytojų, biologų, taip pat teisininkų, politologų ir psichologų. Apie tai čia. Konferencijos dalyvai priėmė rezoliuciją


Konferencijos rezoliucija


Konsoliduotas, bet teisėtas pasipriešinima amoraliam ir transhumanistiniam pamynimui Žemės gyventojų teisių ir laisvių, kurį vykdo siaura globalistų grupė, ciniškai naudojanti jų sukurtą biologinio ir informacinio terorizmo mechanizmą, turi pagrįsti savo kilnią veiklą tvirtu moksliniu pagrindu, aiškiais argumentais ir autoritetingų specialistų nuomonėmis. Tik taip galėsime paneigti išgalvotus kaltinimus dėl dezinformacijos žiniasklaidoje, prieinamu būdu šviesti hibridinės intervencijos veikiamų valstybių gyventojus ir padėti sutelkti bei konstruktyviai nukreipti visuomenės energiją.



KONFERENCIJOS DALYVIŲ IŠVADOS:

2020 m. kovo 11 d. Pasaulio sveikatos organizacijos generalinis direktorius Tedrosas Gebreciusas Pasaulio sveikatos organizacijos vardu paskelbė pandemiją, neturėdamas tam įgaliojimų. Termino "pandemija" įvedimas nebuvo teisiškai reglamentuotas ir nenumatė papildomų specialių reagavimo veiksmų panaudojimo.

Epidemijos slenksčiai nebuvo viršyti ir epidemija nebuvo paskelbta. Priemonės, skirtos kovoti su padidėjusiu infekciniu sergamumu ir mirtingumu nuo jo, buvo ir yra:

  • moksliškai nepagrįstos;

  • daugiausia ydingos, neatitinkančios tarptautinės ir nacionalinės teisės;

  • pažeidžia piliečių teises ir laisves, kelia pavojų jų gyvybei ir sveikatai.

Faktiškai viskas, kas daroma prisidengiant COVID-19 pandemijos ir epidemijos buvimu yra planetos masto apgaulė ir sukčiavimas. Manome, kad dėl šių veiksmų Tarptautinis baudžiamasis teismas turi atlikti išsamų tyrimą ateities kartų labui.

Masinis PGR testavimas SARS-CoV-2 infekcijoms nustatyti atliekamas nepatikimomis tyrimų sistemomis ir yra netinkamas būdas COVID-19 infekcijoms nustatyti, nes šią ligą sukelia trumpos grandinės RNR virusas, o polimerazės grandininės reakcijos metodas buvo sukurtas ilgų grandinių RNR sekoms.

Nuolatos didėja per dieną atliekamų PGR tyrimų skaičius, nepagrįstas piniginis ligoninių skatinimas už COVID-19 sergančių išaiškinimą ir gydymą kartu monipuliuojant statistiką sudaro klaidingą sergamumo vaizdą ir lemia neteisingus korupcinio pobūdžio medicininius ir administracinius sprendimus.

Nekontroliuojamas gliukokortikosteroidų vartojimas jau ambulatorinėje, o vėliau ir stacionarinėje aplinkoje nepagrįstai slopina imunitetą, todėl į organizmą patenka hospitalinė infekcija, sukelianti plaučių uždegimą, sepsį ir mirtį. Dėl to dabar miršta tūkstančiai žmonių.



MES PAREIŠKIAME, KAD:

Konferencijos dalyviai (ir didžioji dauguma mūsų visuomenės) vaikų testavimą ir "skiepijimą" nuo koronaviruso laiko pasikėsinimu į švenčiausią dalyką, kurį turime, - pasikėsinimu į vaikų gyvybę ir sveikatą.

Nė viena vakcina nuo COVID-19 nepraėjo visų būtinų klinikinių tyrimų etapų, kad būtų įrodytas jos veiksmingumas ir saugumas, todėl negalime kalbėti apie "profilaktinį gyventojų skiepijimą", nes tai yra melas ir apgaulė.

Manome, kad 2021 m. padidėjęs suaugusiųjų gyventojų mirtingumas yra tiesiogiai susijęs su agresyviu ir masiniu "skiepijimu nuo COVID-19".

Esame įsitikinę, kad grupė asmenų vykdo suderintą destruktyvų pasaulinį sąmokslą, kuriuo pažeidžiamos pagrindinės konstitucinės ir tarptautinės piliečių teisės. Neribotas skaičius asmenų verčiami dalyvauti moksliškai nepagrįstame eksperimente su jų gyvybe ir sveikata be visiško savanoriško informuoto sutikimo, pažeidžiant medicinos principus, įskaitant epidemiologiją, imunoprofilaktiką ir šių eksperimentinių tyrimų rezultatų stebėseną. Įvairios medicininės intervencijos bandymų dalyviams plačiai taikomos be grįžtamojo ryšio, gyvybės ir sveikatos draudimo. Neįvertinamos komplikacijos ir kontraindikacijos, nesudaromos stebėjimo grupės.

COVID-19 nėra itin pavojinga infekcija, bet sąmoningai, pažeidžiant teisės aktus, įvesta sąvoka Rusijos Federacijos Vyriausybės 2020 01 31 nutarimu Nr. 66.

"Dėl ligų, keliančių pavojų kitiems, sąrašo pakeitimo", kai Rusijoje buvo tik 2 "besimptomiai" šios ligos nešiotojai, siekiant dar labiau apriboti mūsų teises ir paruošti gyventojus infekcinėms ligoms.

Mes piktinamės dėl gausos (trylikos!) Rusijos sveikatos apsaugos ministerijos metodinių rekomendacijų dėl COVID-19 pacientų gydymo, parengtų neatlikus išsamios ir adekvačios ankstesnių rekomendacijų rezultatų analizės ir nenurodžius jų prevencinės krypties, visą imunoprofilaktiką susiaurinant iki nepagrįstų vilčių dėl stebuklingos vakcinos, o tai pažeidžia visus epidemiologijos principus, pagal kuriuos vakcininė profilaktika per išsiplėtojusį epidemijos protrūkį yra kontraindikuotina, siekiant išvengti nuo antikūnų priklausomos amplifikacijos (ADE). Sveikatos apsaugos ministerijos ir "Rospotrebnadzor" klaidingą požiūrį patvirtina tris kartus išaugęs susirgimų skaičius ir dvigubai padidėjęs mirtingumas per antrąjį 2021 m. pusmetį.

Esame įsitikinę ir tvirtiname, kad natūralus imunitetas, o ne įgyta skiepijant imunoprofilaktika, yra geriausia ir patikimiausia apsauga nuo ūmių virusinių kvėpavimo takų infekcijų, įskaitant koronavirusų sukeliamas infekcijas. Teigti priešingai yra absurdiška antimokslinė erezija, neparemta jokiais įrodymais pagrįstais tyrimais.

Visuomenės bauginimas naudojant gąsdinančius vaizdo įrašus ir suklastotus statistinius duomenis valstybės kontroliuojamose televizijos stotyse turi akivaizdžiai nesveiką ir nusikalstamą atspalvį, nes siekiama bet kokia kaina priversti žmones vykti į skiepijimo vietas.

Privalomus administracinius raginimus lydi šantažas, kai mažinamos pašalpos, socialinės išmokos ir žadama kitaip pažeisti teises, taip pat atviras piliečių papirkinėjimas per įvairiausias "loterijas", dovanų dalijimą ir net pinigines premijas darbdaviams už kiekvieną "paskiepytą" darbuotoją.

Sąvokų, mokslinių metodų pakeitimas, vyriausybinių ir mokslinių tarybų pakeitimas neprofesionaliais darbuotojais, sąmoningas chaoso ir konfliktinių situacijų kūrimas, kaukių, pirštinių, QR kodų, COVID pasų ir išmaniųjų telefonų naudojimas - tai tarptautinės nusikalstamos veiklos esmė, kurią reikia kuo kruopščiau ištirti ir, remiantis jos rezultatais, patraukti baudžiamojon atsakomybėn visus, kurie nusižengė įstatymams.


KATEGORIŠKAI PRIEŠTARAUJAME:

kad pareigūnai ir žiniasklaida naudotų terminus "epidemija" ir "pandemija", kaitimui sąvokų ir manipuliavimui tokiais terminais kaip "besimptomis pacientas", "ligos grėsmė", "tolesnio infekcijos plitimo grėsmė", "matinio stiklo simptomas", "virusas", "PGR testas", "skiepai" - kiekvienas iš jų iki 2020 m. buvo taikomas kitaip nei dabar arba apskritai neturėjo jokios ypatingos reikšmės;

kūrimui norminių-teisinių aktų, apribojančių mūsų teises dėl "ligos grėsmės", pakeičiančių (anksčiau galiojusius) mokslinius ir teisinius aktus;

masinio ir nepagrįsto žmonių testavimo naudojant nepatikrintas testų sistemas, siekiant diagnozuoti COVID-19;

tęsiamam masiniam mirtinam "skiepijimui" nuo COVID-19;

įtraukimui į nacionalinį profilaktinių skiepijimų kalendorių "profilaktinio skiepijimo nuo COVID-19";

priešlaikiniam "COVID-19 vakcinų" sertifikavimui neva dėl tariamai pabaigtų sėkmingų klinikinių tyrimų;

žmonių segregacijai pagal "vakcinavimo" statusą ir QR kodus (vadinamųjų COVID pasų) įvedimui;

nepagrįstam moksleivių ir studentų perkėlimui į nuotolinį mokymąsi;

neteisėtiems "uždarymams" ir "saviizoliacijoi", taip pat nuobaudų už neteisėtų ir moksliškai nepagrįstų priemonių taikymui.


REIKALAUJAME:


1. Grįžti prie mokslinių epidemiologijos, virusologijos ir imunoprofilaktikos metodų;

2. Grįžti prie konstitucinių ir tarptautinių piliečių teisių, kurios ribojamos dėl hipotetinės, o ne realios grėsmės sveikatai, t. y. nesant epidemijos, kuri yra nusikalstama, įgyvendinimo;

3. COVID-19 diagnozuoti ne pagal PGR tyrimo rezultatus, o pagal sergančiųjų klinikinį vaizdą.

4. atsižvelgiant į didelį mirčių po vakcinacijos ir sunkių komplikacijų po vakcinacijos skaičių, nutraukti mirtiną eksperimentą, kol visi tokie atvejai bus išsamiai ištirti ir nustatytos jų priežastys, sukurti nuo vyriausybės ir farmacijos kompanijų nepriklausomą visuomeninė organizaciją, kuri sukurtų ir tvarkytų duomenų bazę, kurioje būtų kaupiami įrašai ir statistiniai duomenys apie komplikacijas po skiepijimo ir mirtis, kilusias dėl skiepijimo bet kokiais imunobiologiniais preparatais.

5. Rusijos Federacijos Valstybės Dūmoje sustabdyti įstatymo projekto dėl "profilaktinio skiepijimo nuo COVID-19" įtraukimo į Nacionalinį profilaktinių skiepijimų kalendorių svarstymą (1998 09 17 Federalinio įstatymo "Dėl infekcinių ligų imunoprofilaktikos" N 157-FZ 9 straipsnis), kol šis klausimas nebus plačiai aptartas pritraukiant nepriklausomus mokslininkus ir gydytojus.

6. Jokio išankstinio visų eksperimentinių preparatų (vadinamųjų COVID-19 vakcinų) sertifikavimo prieš paskelbiant klinikinių tyrimų rezultatus, juos išsamiai patvirtinant ir vėliau išsamiai viešai aptariant.

7. Perduoti epidemiologinės tarnybos funkcijas iš "Rospotrebnadzor" Sveikatos apsaugos ministerijai.

8. Atleisti Rusijos Federacijos vyriausybę dėl jos nesugebėjimo susidoroti su panika ir profesionaliai organizuoti sveikatos priežiūros sistemos darbą. Dėl to jau dabar miršta šimtai tūkstančių mūsų bendrapiliečių nuo ligų, kurių negalima kompensuoti.

9. Inicijuokite baudžiamąjį persekiojimą prieš asmenis, atsakingus už panikos skleidimą, sąvokų keitimą, dezinformacijos naudojimą ir sąmoningai klaidingų sprendimų priėmimą, dėl kurių žuvo pernelyg daug žmonių.


KONFERENCIJOS DALYVIAI NUSPRENDĖ:

1. Kreiptis į Rusijos Federacijos Saugumo Tarybą, Rusijos Federacijos Federalinę saugumo tarnybą, Rusijos Federacijos Tyrimų komitetą, Rusijos Federacijos Generalinę prokuratūrą, Rusijos Federacijos Užsienio reikalų ministeriją, kad JT Saugumo Tarybos platformoje būtų inicijuotas tarptautinis tyrimas dėl pasaulinio kovidafire, nustatyti jo organizatorius ir naudos gavėjus bei patraukti kaltus asmenis baudžiamojon atsakomybėn už nusikaltimus žmoniškumui.

2. kreiptis į Rusijos Federacijos prezidentą ir vyriausybę su reikalavimu panaikinti visus neteisėtus Rusijos federalinės vartotojų teisių apsaugos tarnybos ir gubernatorių norminius aktus, kuriais ribojamos neatimamos ir kitos konstitucinės Rusijos piliečių teisės (privalomi skiepai, QR kodai, testai, saviizoliacija ir t. t.).

3. paskelbti viešai diskusijai ir išsiųsti šią rezoliuciją visoms Rusijos Federacijos visų valstybės valdžios šakų institucijoms.


KONFERENCIJOD DALYVIAI:

д.м.н., проф. Павел Андреевич Воробьев

д.м.н., проф. Александр Алексеевич Редько

д.м.н., проф. Владислав Анатольевич Шафалинов

д.м.н., проф. Игорь Алексеевич Гундаров

д.м.н., проф. Иванов Денис Викторович

д.м.н., проф. Галина Борисовна Кирилличева

д.м.н., проф., акад. РАН Юрий Владимирович Лобзин

д.э.н., проф. Валентин Юрьевич Катасонов

д.б.н., к.п.н. Ермакова Ирина Владимировна

к.м.н. Ирина Викторовна Жужгова

к.м.н., доц. Сергей Анатольевич Ануфриев

к.ю.н. Анна Викторовна Швабауэр

эксперт РАН Александр Владимирович Саверский

юрист Наталья Ивановна Новакова

врач-терапевт Софья Александровна Науменко

политолог, кандидат в президенты Болгарии Пламен Пасков

предприниматель Дина Сергеевна Гибсон

предприниматель Дмитрий Вячеславович Казаков

Председатель комиссии по защите детей от деструктивного и опасного контента Общественного совета при Роскомнадзоре РФ Андрей Борисович Цыганов

лидер общественной организации «Союз православных мирян»
Анатолий Артурович Артюх

общественный уполномоченный по защите семьи в Санкт-Петербурге и Ленинградской области Ольга Николаевна Баранец

правозащитник, координатор Движения «СТОПВАКЦИЗМ»
Денис Алексеевич Шульга

http://katyusha.org/view?id=17638



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą