2017-03-14

Briuselio eurokratai atveš 6 milijonus afrikiečių, kad tik greičiau išnyktų baltoji Europa


Mes esame liudininkai, kai žmonės, nieko gero nenuveikę savo valstybėse, nebūtinai jų parinkti, kartais net nepageidaujami, yra skiriami į aukštus postus Briuselyje. Vakar išgirdome apie „ypač vertingo“ Lietuvos atstovo Zigmanto Balčyčio paskyrimą, prieš kelias dienas - į ES vadovų tarybos pirmininko postą, prieš lenkų valią, paskirtas Donaldą Tuskas. Toks Euro biurokratų atrankos principas duoda savo rezultatus. Klausant jų kalbų, susidaro įspūdis, kad Briuselyje surinkti nuo pasaulio realybės atitrūkę marazmatikai, sergantys įvairiomis demencijos ligomis.

Ryškus pavyzdys - ES komisaras migracijos, vidaus reikalų ir pilietybės klausimams Dimitris Avramopulas (Dimitris Avramopoulos). Šių metų pradžioje jis paragino Bendrijos nares sutarti dėl būdo, kaip sąžiningai tarpusavyje pasidalyti atvykstančių migrantų našta, o praėjusią savaitę paskelbė, kad Europos Sąjungai būtina atsivežti iš Afrikos dar 6 milijonus afrikiečių.


Jis pasakė: „reikia šešių milijonų migrantų“ iš Afrikos ir perspėjo, kad „didžiausia grėsmė Europai yra populizmo, nacionalizmo ir ksenofobijos augimas“. „Mes atidarysime ofisus visose valstybėse Viduržemio jūros ir Vakarų Afrikoje. Tai geriausias  kovos su kontrabandistais būdas“.  

Prieš savaitę ES pasiuntinys Nigerijoje  Michel Arrion  pasakė, kad „Europos gyventojų senėjimas“ reiškia, kad kontinentas turi atsidaryti afrikiečių migracijai. Pasiuntinio žodžiais, „reikia reguliuojamos pagalbos imigracijai iš Afrikos“. Tokius pareiškimus Arrion jau buvo daręs 2015 metais. Jis tada sakė, kad kontinentui reikia „šviežio kraujo“, o imigracija „didina gamybos faktorių judėjimą, ypač darbo, ypač Europoje“. Michel Arrionas kalba apie „šviežią kraują“, tarytum būtų žmogaus genetikos specialistas.

Panašių į jį genetikos specialistų Briuselyje apstu. Tarp tų naujųjų Hitlerių, naujų žmogaus genetikų - išprotėjusių rasių gerintojų, yra ir Europos komisaras Vytenis Andriukaitis, kuris 2016 metų vasarą prašneko apie lietuvių tautos vietą užimsiančius „įvairių genetiškų kompozicijų žmones“, apie „didžiulį uždavinį suklijuoti lietuvybę iš įvairių kompozicijų“.

Briuselio renegatas Vytenis Andriukaitis dar pasakė: „Kaip galima susiaurinti save iki etniškumo? Lietuvybė yra kultūros fenomenas, kuriame vietą gali surasti įvairių genetiškų kompozicijų žmonės. Didžiulis uždavinys suklijuoti lietuvybę iš įvairių kompozicijų, bet tai įmanomas uždavinys...“, o visa tai „galinga ekonomine jėga?“

Imigrantai Europos ekonomikai nereikalingi, tai įrodo mokslininkų tyrimai

Breitbart rašo, kad ekspertai perspėja, kad milijonai darbo vietų iškilo grėsmė, nes jas perims robotai, Masačiusetso technologijos instituto mokslininkai tvirtina, kad visuomenės senėjimas nesudaro problemų ekonomikai. „Nėra jokių įrodymų neigiamo ryšio tarp senėjimo ir BVP vienam gyventojui“, skelbia šie mokslininkai savo straipsnyje „Amžiaus stagnacija? Senėjimo efektas į ekonomikos augimą automatizacijos epochoje“.

Tai gal eurokratai sumaišė amžių ir kontinentą, galvoja, kad gyvena 17 ar 18 amžiuje, Amerikoje, o gal jie galvoja, kad reikia kolonizuoti Europą ir į jos plantacijas būtina atvežti milijonus neraštingų juodųjų vergų? O gal čia yra kita šio eurokratų marazmo ir demencijos priežastis?








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą