2017-03-08

Į Vokietijos Haldern miestą iš Afrikos atvežti Merkel-svečiai sumušė vietos policininkus


Kovo 3 dieną į Vokietijos miestą Haldern buvo atvežta 18 „Merkel svečių iš Afrikos“, rašoma portale Pi-news. Šiuos Togo ir Ganos piliečius - „pabėgėlius“ buvo ketinama apgyvendinti buvusiose Bundesvero kareivinėse. Tik atvykę į vietą afrikiečiai pasipiktino gyvenama vieta, miesto peizažu, kad mieste nėra pasilinksminimo vietų, lėtu internetu. Pusė iš 18 šių „prieglobsčio prašytojų“ iškart atsisakė išlipti iš autobuso. Iškviestai policijai pavyko iki 21 valandos susitarti su atvykėliais, kad šie išliptų iš autobuso ir apsigyventų jiems paruoštose patalpose.

Šeštadienį aštuoni atvykėliai iš Togo ir Ganos įsigijo supermarkete alkoholio ir grįždami ėmė viską pakeliui siaubti. Jie sudaužė virš 30 savo gyvenamojo namo langų. Išsigandę įsisiautėjusios negrų gaujos saugos tarnybos darbuotojai užsibarikadavo viename kambaryje ir iškvietė policiją. Tuo tarpu gauja naikino už mokesčių mokėtojų pinigus įrengtą pastatą.

Negrai atakavo ir su 10 mašinų atvykusius policininkus. Vienas policininkas buvo sužalotas sunkiai. Kitiems kliuvo mažiau. Riaušininkai galop buvo suimti ir nuvežti į nuovadą.

Šiuo metu vandalams iškelta byla dėl pasipriešinimo, grasinimų, kūno sužalojimų, turto sunaikinimo. Kriminalinė policija tęsia tyrimą.

Taip Merkel svečiai iš Afrikos atsidėkojo kvailiems vokiečiams, kurie priima visas pasaulio šiukšles, banditus, teroristus ir iškrypėlius į savo šalį.

Banditai iš Togo ir Ganos ir toliau liks „prašančiais prieglobsčio“, nesvarbu, kad sužalojo policininkus ir padarė didžiulius materialinius nuostolius. Tokios tokelės šioje nusikaltėlių sugalvotoje ir vadovaujamoje ES.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą