2017-03-12

Sauditai kritikuoja Vengriją, kad ši nenori įsileisti „pabėgėlių“, o patys ruošiasi išvyti 5 milijonus imigrantų


Šlykšti ta Saudų monarchija, Islamo valstybės teroristų rėmėja, su savo laukiniais ankstyvųjų viduramžių šariato įstatymais. Paradoksas, bet šios laukinės barbarų valstybės, kurioje moterys užmėtomos akmenimis ir nusikaltėliams kapojamos galvos, atstovas Saudų princas Zeid Ra’ad al-Hussein yra Suvienytųjų Nacijų Organizacijos generalinis komisaras žmogaus teisių teisių klausimams! Tai štai šitas viduramžių valstybės princas praėjusią savaitę išvadino Vengriją nacistine valstybe, sulygino su fašistine Vokietija, tvirtino, kad ji suruošia nepakankamai šiltą priėmimą nelegaliems migrantams, kurie pažeidžia šios valstybės įstatymus ir be jokių vizų braunasi į jos teritoriją. Tuo pačiu pranešama, kad Saudo Arabija (SA) ruošiasi išprašyti iš šalies 5 milijonus imigrantų.

Princas kritikuoja Orbaną.

Saudų princas ir SNO generalinis komisaras žmogaus teisių klausimams Zeid Ra’ad al-Hussein premjero Viktoro Orbano vadovaujamą Vengriją sulygino su „fašistineVokietija“, be to, sakė, kad yra „melagingi tvirtinimai, kad migrantai įvykdo daugiau nusikaltimų“, kad „Dauguma paprastų žmonių Europoje sveikina ir palaiko migrantus, bet politiniai lyderiai demonstruoja negatyvų abejingumą jų likimui,“ melavo sauditas. Šis SNO veikėja aukštai įvertino NVO gelbėjančias migrantus Viduržemio jūroje, nors Frontex duomenimis šios NVO, daugiausiai finasuojamos finasinio aferisto Džordžo Sorošo ir yra kaltos dėl kontrabandos žmonėmis, ir dėl migrantų mirčių, nes NATO karo laivams trukdo gaudyti kontrabandistus.

Vengrijos spaudos agentūros paskelbė URM atsakymą šiam SNO veikėjui. „Iki šiol niekas nesugebėjo patikslinti nuo ko bėga nelegalūs migrantai iš Turkijos, Graikijos, Makedonijos ar Serbijos, arba kodėl juos turi įsileisti Vengrija“, sakoma pareiškime.

Saudo Arabija ruošiasi išprašyti 5 milijonus migrantų.

Čia kuriama programa maždaug 5 mln. nelegalių migrantų deportacija, rašoma RIA.

Dinastija bijo, kad nelegaliems migrantams nebūtų sutikta SA pilietybė. Šalyje miestuose susidarė migrantų geto, o gastarbaiterių skaičius išaugo iki — 30% gyventojų. 12% šalies gyventojų neturi darbo: 25% jaunimo, 75% moterų. Dauguma sauditų skaito, kad migracija didina nusikalstamumą, o atvykėliai puldinėja turtingesnius vietos gyventojus.


SA laiko uždarytas duris Sirijos ir Irako pabėgėliams, o Europoje finansuoja mečečių statybą ir islamo ekspansiją.

SNO darbu nepatenkintas JAV prezidentas Donaldas Trampas, žadėjęs mažinti šios organizacijos finansavimą. SA princas – žmogaus teisių gynėjo pareigose – tikrų tikriausias nonsensas, pasityčiojimas iš pasaulio visuomenės.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą