2017-03-24

Europos naikinimo kronika 5. Devyni iš dešimties grupinių prievartautojų Švedijoje kilę iš užsienio. Švedai „Mažajame Mogadiše“ stato tvirtovę policijai. Slaugė musulmonė atsisakė plauti slaugomus vyrus.


Nauja ataskaita apie grupinius išprievartavimus Švedijoje rodo, kas 85 antpuolių buvo įvykdyti asmenų, kilusių iš užsienio. Ataskaita apima periodą nuo 2011 iki 2015 metų.

Pati didžiausia bausmė už grupinį išprievartavimą sunkinančiomis aplinkybėmis buvo skirta Koena Pajouhi, kilusiam iš nežinomos šalies. Jis kalės 9 metus, tačiau, vėliau nebus deportuotas.

Afganai migrantai, kurie išprievartavo berniuką, buvo jaunesni negu 15 metų, buvo nuteisti, bet liberalioji švediška Temidė pripažino, kad jiems  „per daug nesaugu“ būti išsiųstiems iš Švedijos.

30 grupinių prievartautojų gresia deportacija, tuo tarpu 73 gali būti ramūs, jie liks Švedijoje.

Švedijos policija jau 10 metų neveda užsieniečių nusikaltimų statistikos. Policininkas Piter Springare šių metų sausio mėnesį prakalbo apie tai, kad beveik visus sunkius nusikaltimus Švedijoje padaro užsieniečiai.


Švedai „Mažajame Mogadiše“ stato tvirtovę policijai

Rinkeby - tai Stoholmo kotedžų priemiestis, kuriame gyvena 90% ne švedų kilmės gyventojų, daug migrantų iš Somalio, kurie išsiskiria nusikalstamumu.

2010 metais Rinkeby įvyko masinės riaušės ir antpuolis prieš policijos nuovadą. 2016 metais čia buvo užpultas policijos ekipažas.

Šiame rajone veikia Al-Kaida, kuri verbuoja čia somaliečių jaunimą kovoti su Švedijos vyriausybe. Rikeby užsitarnavo prastą „Mažojo Mogagišu“ pavadinimą.

Dabar šiame rajone statoma policijos nuovada, kuri kainuos virš $40 milijonų. Be to nuovados išlaikymo kaštai sudarys dar po $1,6 per metus. Su 15000 „Naujojo Mogadišu“ afrikietiška-azijine bendruomene dirbs 250 policininkų, tai yra vienas policininkas 60 gyventojų. (Čikagoje 1 policininkas tenka 270 gyventojams.)

Nuovadoje bus neperšaunami langai, o sienos apsaugotos metalinėmis plokštėmis. Visa tai juos tvora, gali būti, spygliuotos vielos ir paleista elektra. Tai bus labiau panašu į karinį „ypatingai saugomą“ objektą, rašo portalas zerohedge.

Didžiausia problema yra su policininkais, kurie negalės atvykti saugiai į savo darbovietę-tvirtovę, nes jų automobiliai čia nuolatos sudeginami, o saugiai automobilių aikštelei nėra lėšų, jos tam nebuvo numatytos. Manoma, kad policininkų pamainą čia atveš autobusais, O gal su šarvuočiais ar tankais?

Multikultūralizmas – idiotizmo sinonimas, tuo įsitikina vis daugiau europiečių.


Slaugė musulmonė atsisakė plauti slaugomus vyrus.

Manheime iš darbo ligoninėje buvo atleista slaugės padėjėja musulmonė, kuri atsisakė plauti sergančius vyrus. Neva, religija draudžia jai tai daryti. Ligoninės administracija atleido savo pareigų nevykdančią darbuotoją.

Kaip informuoja die Welt, ši ketvirtadienį Manheimo administracinis teismas atmetė jos skundą. Teisėjas pasakė: „Jie gali laisvai puoselėti savo religiją. Bet savo darbo vietoje turite vykdyti užduotis.“








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą