2017-03-31

Orbano kalba Europos Liaudies partijos (EPP) kongrese Maltoje (video)


Net sunku patikėti, kad tai pačiai frakcijai EPP Europos parlamente priklauso ir Angelos Merkel partija KDS, kurios pirmininkė yra didžiausias krikščioniškojo pasaulio priešas, atidaręs Europos vartus milijonams musulmonų užkariautojų („pabėgėlių“).

Orbanas EPP kongrese: Europos žmogaus teisių teismas yra pavojus europiečiams

Vengrijos premjeras Viktoras Orbanas EPP kongrese Maltoje pasakė, kad Europos žmogaus teisių teismas EHCR (European Court of Human Rights) kelia „grėsmę ES piliečių saugumui“ ir kviečia migrantus. Jis paragino EPP pasisakyti už nacionalinį suverenitetą ir krikščionišką identitetą“.

Orbanas pasakė, kad masinė migracija iš Artimųjų Rytų yra „terorizmo Trojos arklys“ ir politkorektiškumo kalba „nepajėgi išaiškinti ir suprasti tikruosius migracijos pavojus“. Orbanas pažymėjo, kad migracija tapo NVO verslu.


Vengrijos premjeras pareiškė, kad EHCR būtinos skubios reformos, nes jo nutarimai kelia „pavojų Europos tautų saugumui ir kviečia migrantus“.


„Europa yra geriausia vieta pasaulyje“, - pasakė Orbanas, „kraštutiniu atveju kuriam laikui“. Jis perspėjo, kad šis kontinentas susiduria su „rimtu pavoju“, ir kad migrantai Europoje kuria paralelines nesiintegruojančias visuomenes. Jeigu tai tęsis, tai Vakarų Europoje musulmonai bus dauguma „dar mūsų gyvenimo laikotarpiu“.

Orbanas kvietė EPP, į kurią įeina tokios partijos, kaip Angelos Merkel KDS, Austrijos liaudies partija, Švedijoje nuosaiki koalicinė partija imtis intelektualios ir politinės kovos prieš kairiuosius ir būti „Europos flagmanu“, pasisakančiu už „nacionalinį nacionalinį ir krikščionišką identitetą“.

Jis pažymėjo, kad kairieji turėjo tikslų kontinento transformacijos planą, kuris yra „mirtinas“ kontinentui.

„Mes pajėgūs sustabdyti migracijos bangą, nepriklausomai nuo jos dydžio“, pasakė Orbanas, pažymėjęs, kad Vengrija tapo Briuselio puolimų objektu, Vengrijos įstatymai dėl prieglobsčio suteikimo tarnavo apsauga ES piliečiams. Jo žodžiais, tai yra „politinis solidarumas“ su bloku.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą