2017-03-06

„Pabėgėlių“ žudoma ir prievartaujama Europa (apžvalga)


Europoje nebeliko žodžio laisvės, demokratijos, čia viešpatauja fašistinis liberalizmas, nieko bendro neturintis su Voltero liberalizmu. Europos valstybių naikinimui šis fašistinis liberalizmas pasitelkė į Europą vežamus islamistus ir neraštingus afrikiečius (IQ 70), kurie melagingai vadinami „pabėgėliais“, „prieglobsčio prašytojais“.

Globalfašistai deda visas pastangas, kad nuslėpti jų į Europą vežamų musulmonų ir negrų nusikaltimus, bet nepaisant to šis nusikaltimų tvanas išsiveržia į dienos šviesą.

Šiems Europos užkariautojams -„pabėgėliams“ jau nebepakankama prievartauti merginas ir moteris europietes, jie jau ėmė prievartauti senutes, senukus vyrus senelių preglaudose, kaip tai padarė „pabėgėlis“ iš Somalio, kuris Vokietijoje išprievartavo du neįgalius senelius senelių namuose, o 87 metų liudininkę nužudė.


Pabėgėlių“ jaunimas plėšia Švedijos pensininkus ir prievartauja švedes

Kaip praneša Breitbart Švedijos Upsalos mieste seksualinių nusikaltimų per metus padaugėjo 60 procentų.

60 procentų per metus, nuo 2015 ik 2016 metų išaugo ir švedų senelių apiplėšimų skaičius. Šiuos nusikaltimus padaro „pabėgėlių“ jaunimas, daugiausiai - narkomanai, kuriam reikia pinigų narkotikams. Policijos duomenimis, narkotikai yra vienas iš esminių faktorių įtakojančių „pabėgėlių“ jaunimo nusikalstamumo augimą. Aprašomi faktai, kai buvo apiplėšti 66 ir 90 metų seneliai, iš kurių nusikaltėliai išplėšė „iš veido juvelyrinius dirbinius“. Labai paplito parduotuvių apiplėšimai, kai grupė nusikaltėlių sukelia chaosą, o kita grupė, kitoje parduotuvės vietoje, ją tuo metu plėšia.

Upsalos deputatė Marta Obminka kreipėsi į Švedijos VR ministrą dėl nusikalstamumo mieste, dėl kurio „žmonės, ne tik merginos“ vengia išeiti į gatvę. „Tai ne tik naktį. Žmonės vengia turistinio centro ir kai kuriuos miesto rajonus. Jie puola su peiliais arba pistoletais iš užpakalio. Tai ne Upsaloje mes gyvename“. „Apiplėšimai vyksta reguliariai, nuo vakaro iki ryto“.

JAV prezidentas Donaldas Tampas atkreipė dėmesį į Skandinavijos valstybių problemas, kilusias dėl masinės imigracijos.

Per penkis metus Didžiojoje Britanijoje skaičius islamistų pjautynių peiliais, galvų pjovimo ir teroro aktų išaugo 11 kartų

Britanijos globalistai iš Anglijos nori išprašyti migrantus europiečius, tuo tarpu arabus ir negrus jie priima išskėstomis rankomis. To rezultatas – teroras ir pjautynės peiliais, galvų pjovimas, kuris per 5 praėjusius metus čia išaugo 11 kartų. Išties puikūs liberalfašistų pasiekmai terorizuojant vietos gyventojus!

Šie stulbinančio nusikalstamumo augimo duomenys pateikti 1000-puslapių apimties Henrio Džeksono draugijos ataskaitoje, kuri apima islamistų nusikaltimus nuo 1998 iki 2015 metų. Ataskaitoje įspėjama, kad pagrindine grėsme yra „Islamo įkvėptas terorizmas“. Joje užfiksuoti 269 nusikaltimai ir 135 teroro aktai.


Švedijoje islamistai jau sukūrė uždarą paralelinę visuomenę

Švediją valdančių liberalfašistų pastangomis šioje šalyje jau sukurta paralelinė „Brolių musulmonų“ visuomenė. Priminsime, kad „Brolių musulmonų“ organizacija yra uždrausta net musulmoniškame Egipte.

Švedijos vyriausybės ataskaitoje sakoma, kad pasiremdami „tolerancijos“ kultūra, „Broliai musulmonai“ Švedijoje sukūrė „paralelinę“ visuomenę, kuri jau prasiskverbė į politines organizacijas. „Islamistai stengiasi sukurti paralelines socialines struktūras“, - sakoma ataskaitoje.

Sunku suprasti, kuo stebisi švedų liberal-fašistai savo valdžios ataskaitoje, jiems jau praktiškai pavyko sunaikinti švedų tautą, ko jie taip ir siekė, viešai deklaravo.

Liberalfašistinė spauda net senelės žudiką bando vaizduoti vos ne tauriu riteriu

Aršiausias Vokietijos liberazmo oficiozas Bild pakistanietį žmogžudį, kuris apiplėšė ir nužudė 70 metę vokietę pensininkę, pabandė pavaizduoti vos ne kaip taurų didvyri. Šis žudikas, neva, teismo proceso metu paprašė teisėjų, kad jam skirtų „mirties bausmę“, o teismas „atmetė prašymą“.

Tikra fantastika, tikras liberazmo žurnalistikos perlas! Musulmonas banditas — padarytas vos ne Servanteso Don Kichotu! “Mes tai galime“, kaip sakė liberazmo bobutė Angela Merkel.

Pakistanietis banditas senutę Mariją M. pasmaugė 1:50 naktį telefono kabeliu ir šaliku, prasibrovęs į jos namus. Nusikaltėlis į nužudytosios rankas įdėjo kryžių ir maldaknygę, kas sukėlė teisėsaugos įtarimą, kad nužudymas turėjo religinę motyvaciją, o ne buvo paprastas apiplėšimas.

Musulmonas iš Maroko išprievartavo 230 belgių, jam liberastai turėtų įteikti ordiną už sėkmingą jų politikos realizavimą

Belgijos policija pranešė, kad marokietis nuo 2015 metų per 11 mėnesių išprievartavo 230 belgių.

Šis serijinis 36 metų prievartautojas pasižymėjo ne tik prievartaudamas moteris, bet ir plėšimais, užpuolimais, vagystėmis. Belgų policija jį sugavo vasario pabaigoje.

Nusikaltėlis savo aukų ieškojo pažinčių saituose, naudojo dviratininko nuotrauką, melavo, kad dirba interneto paslaugas teikiančioje kompanijoje. Moteris įviliodavo į savo namus, ar į mašiną parkinge. Joms duodavo išgerti gėrimą su „stipriais raminamais ir ekstaziu“, nuo ko moterys prarasdavo sąmonę. Tokioje būsenoje nusikaltėlis jas prievartaudavo.



Feikinė globalistų media bandys teroristus, banditus ir prievatautojus „pabėgėlius“ pavaizduoti, kaip didžiausią gėrį Europai

Pranešta, kad Keturi stambūs feikiniai ES globalistų leidiniai pradėjo projektą, kurio tikslas kvailinti Europos visuomenę, vaizduojant globalistų vežamus islamo teroristus, prievartautojus, narkotikų prekeivius ir banditus, kaip kažkokį angamtinį gėrį europiečiams. Šiame 18 mėnesių trukmės projekte dalyvaus šie globalistinės propagandos ir feikinių žinių generavimo rykliai: Mond, Gardian, El Pais, Spiegel.

Pavyzdžiui, Le Mond aprašys koks gėris Prancūzijai devynių negrų sudaniečių šeima, perkelta iš Izraelio, kur gyveno du metus, į Prancūzijos provinciją, Сorrèze miestelį, turintį iš viso 850 gyventojų. 

Izraelyje iki 2015 metų buvo 65 tūkstančiai nelegaliai atvykusių afrikiečių, tačiau ši valstybė visokiais būdais stengiasi atsikratyti jais. „Darbui netinkančių“ ir sparčiai besidauginančių afrikiečių skaičių Izraeliui pavyko sumažinti iki 45000. Dabar Izraelis atrado vietą šiems jam nereikalingiems afrikiečiams  išvežti – žydų valdomą (Sarkozi-Olandas-Makronas-Rotšildai ir t.t.) Prancūziją.








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą