2017-03-01

Karbauskininkams prasidėjo pavasarinis ku ku


Pavasarį, paprastai, paūmėja šizofrenija. Koks sutapimas, karbauskininkus šizofrenijos priepuolis apėmė lygiai kovo 1 dieną. Jis pasireiškė tuo, kad ši ku ku partija (kitaip šių nukvaišėlių pavadinti liežuvis nesiverčia) sugalvojo atiminėti iš žmonių kapus, tuos, kurie du metus netvarkomi. Apie tai LRT šiandien pranešė. Savo ausim negalėjau patikėti.

Pasvarstykim. Žmogelis sumoka kapų tvarkytojams nemažus pinigus už įrengtą kapo vietą, palaidoja ten savo artimą žmogų, o po to suserga, ar išvyksta, visko nutinka žmogui, o pasveikęs, ar grįžęs, randa – nebėra jo kapelio, o toje, jo nupirktoje kapavietėje, vietoj jo artimojo guli koks svetimas dėdė ar teta!

Ar įmanoma sugalvoti ką nors idiotiškesnio ir beširdingesnio? Lietuvius, bent daugumą, globalistai dar nepavertė satanistais. Lietuviui kapai – šventa ir neliečiama vieta.

Su asmens, kurio vardu buvo registruota kapavietė, sutikimu buvo galima laidoti kitą žmogų į tą patį kapą tik praėjus 25 metams. Tai ką darys karbauskininkai? Iškas „neprižiūrimus“ du metus nabašnikus ir numes patvoryje?

Baisi kvailystė.

Daug visokių idiotizmų buvo ankstesnės Lietuvos valdžios prigalvojusios, gal todėl ir esame labiausiai Europoje apvogta, nuskurdinta ir nugirdyta tauta, bet nei viena naujai išrinkta valdžia dar nebuvo pradėjusi savo veiklos nuo visiškos šizofrenijos.

O gal pavasaris kaltas, kad priepuolis pas karbauskninkus prasidėjo? Seimo ir vyriausybės narių psichikos juk niekas netikrina prieš rinkimus. Mašinos vairuoti Lietuvoje beprotis negali, o valstybę – prašom.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą