2017-03-21

Europos naikinimo kronika (2017-03-21)


Lietuvių tarybinį-bolševikinį trėmimą į Sibirą vadindavo tiesiog „Vežimu”. Šis žodis tinka ir šiuo metu vykdomam afrikiečių ir azijatų vežimui į Europą. Mat, tas pats motoras abiejų vežimų – marksistai-trockistai. Jie šiuo metu savo kruvinuose naguose sugriebę už gerklės tvirtai laiko senutę Europą: leisgyvę ir prievartaujamą. Šitai bachanalijai diriguoja „štazi gyvatės kiaušinis“ Angela Merkel (1). Jai į talką metamas kitas gyvatės kiaušinis: Rotšildų gyvatės išnara Manuelis Makronas (2 - 3).

Aš imuosi trumpai apžvelgti pastarųjų dviejų dienų Europos naikinimo kroniką.


Vokietija užspringo pabėgėliais (4)

Vokietija, kurią globalistai pavertė viso pasaulio asenizacijos šuliniu, jau užsipildė migrantais. Merkel-svečiai greičiausiai nebegalės atsivežti skaitlingų savo šeimų narių bent iki 2018 metų kovo.

Vokietija jau nepajėgia aprūpinti Merkel-svečių „vaikų aikštelėmis, mokyklomis, prieinamu būstu, senelių prieglaudomis“. Naujai atsirandantiems imigrantų miestams iškyla ir maitinimo problemos dėl specifinių jų poreikių (chalialinio maisto).

Į Vokietiją 2015 metais atvyko 0,5 milijono sirų, o leidus atsivežti tik po vieną žmogų, jų padaugėtų dvigubai. Vokietijos vidaus reikalų ministerija patvirtino prognozes, kad vien pas Vokietijoje esančius sirus atvažiuotų 0,9 iki 1,2 giminės/ žmogui. Tai sukeltų labai rimtas problemas, nes ir nauji „pabėgėliai“ toliau vyksta per atviras Vokietijos duris. Nuo 2016 metų vasario iki 2017 metų kovo į Vokietiją atvyko dar 179000 sirų, iš kurių 137000 po vieną.

Susijungimo su šeimos nariais programa buvo pradėta Vokietijoje vykdyti 2014 metų lapkričio mėnesį. Ji buvo taikoma siramas, vėliau eritrėjiečiams ir religinėms mažumoms iš Irako.


Marin La Pen: Mes dar kartą turime apginti savo tautą (5)

Nocionalinio fronto lyderė Marin La Pen rinkimų į prezidento postą debatuose, kurie vyko kovo 20 dieną Paryžiuje, pažadėjo įvesti imigracijos kontrolę ir iškelti Prancūzijos interesus į pirmą vietą. Jos žodžiais, reikia panaikinti imigraciją skatinančius siurblius: nemokamą sveikatos rūpybą, socialinius būstus ir pan.


„Aš noriu būti Prancūzijos respublikos prezidente, o ne ponios Merkel vicekanclere“, - pasakė ji.

Jos žodžiais, Šengeno zona tapo grėsme Prancūzijai, nes prancūzai nežino, kas atvyksta į jų šalį nusipirkęs ginklą Belgijoje.

„Radikaliam islamizmui neturi būti leidžiama būti mūsų šalyje“, - pasakė ji. „Mes turime dar kartą apginti savo tautą“.


Libija stabdys imigrantus, jei gaus iš ES 800 milijonų eurų (6)

Libija gavo iš ES 200 milijonų eurų migrantų „gelbėjimo“ operacijoms, bet susitikime su ES atstovais parašė dar 800 milijonų. Pernai iš Libijos buvo perkelta apie 150000 nelegalių imigrantų, o šiais metais į ES atvyko per du mėnesius dar 20000.

Kovo 20 dieną Italijoje buvo pasirašytas ES valstybių susitarimas, numatantis pagalbą Libijai kovojant su kontrabandistais. Austrijos vidaus reikalų ministras papasakojo spaudai: „mes turime padaryti viską kas nuo mūsų priklauso, kad sustabdyti nelegalią migraciją per Viduržemio jūrą.“

20 milijonų afrikiečių ruošiasi atvykti į Europą artimiausiais metais. Tai kelia didelį susirūpini ES lyderiams, atvėrusiems duris visiems geresnio gyvenimo ieškotojams, tarp kurių nežymią dalį sudaro „pabėgėliai“.







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą