2017-03-30

Venecijoje musulmonų teroristai norėjo susprogdinti Rialto tiltą


Teroro aliarmas Venecijoje: islamo teroristai planavo susprogdinti Rialto tiltą. Pranešama, kad trys teroristai iš Kosovo buvo suimti per operaciją lagūnoje, netoli La Fenice teatro. Tai įvyko ketvirtą valandą ryto, kada policija šturmavo pastatą. 

Teroristai planavo atakuoti vieną iš turistų labiausiai lankomų įžymybių Venecijoje. Atakos metu turėjo žūti šimtai turistų ir turėjo būti sunaikintas architektūros paminklas. Vienas teroristas gyveno Italijoje metus, kiti du metus dirbo oficiantais.


Pranešama apie kratas Trevizoje ir Mestre.

Policija teroristus Venecijoje susekė tirdama teroro aktą Londone. Operacija Venecijoje buvo Britanijos ir Italijos specialiųjų tarnybų bendra operacija.

Alkaida ir iš jos kilusi „Islamo valstybė“ jau 2015 metais gyrėsi, kad į Europą atsiuntė daugybę teroristų, kurie ims veikti davus komandą. Tai, matyt, dabar ir vyksta.

Mums reikia padėkoti dabartiniams Lietuvos vadovams, kad jie mums veža islamistus - „pabėgėlius“. Nei darbo vietomis, nei uždarbiu jie nesugeba pradžiuginti lietuvių, tai "džiugina" veždami potencialius teroristus!




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą