2017-03-23

Europos naikinimo kronika 3: Europai būtina prabusti. Teroras Londone. Rytų Europos jaunimas prieš islamizaciją. Daugėja NVO vežančių nelegalus afrikiečius į Italiją


Vakar penki nužudyti Londone prie Vestminsterio tilto. Pasirodo, musulmonams čia europiečius galima traiškyti nebūtinai su sunkvežimiais, galima ir su Hyundai visureigiu, išnuomotu Birmingeme, mieste, kur musulmonai dešimtmečius prievartavo tūkstančius krikščionių mergaičių, o valdžia visa tai toleravo. Štai kokia ta globalistų nuprotintos Europos „tolerancija“, koks tas „multikultūralizmas“. Jiems tolerancija ir multikultūralizmas - atsivežti į Europą milijonus musulmonų-teroristų, kurie naikina Europos gyventojus, jų kultūrą, gyvenimo būdą, religiją, o europiečiams užčiaupti burnas, ir už tiesos sakymą persekioti.

Turkijos prezidentas žadėjo Europą paskandinti kraujyje. Jis ir kiti islamo terorizmo rėmėjai tai sėkmingai daro. Jie tai daro kiekvieną dieną, o jų pagalbininkai globalistai tik slepia tai, meluoja net susirietę per nupirktą „feikinę“ MIP. Išgirstame apie islamo teroristų nusikaltimus arba pavėluotai, arba kai kraujas liejasi upeliais, kaip Londone, Berlyne, Nicoje.

Globalistai aplink Izraelį sunaikino praktiškai visas arabų valstybes ir išvežė iš ten į Europą visą jaunimą. Čia dabar nėra kam kovoti su islamo globalistų sukurtu ir finansuojamu terorizmu.

Gatestone rašoma, kad „Vakarai priimdami visus Sirijos pabėgėlius, ištuštino Siriją nuo bet kokio pasipriešinimo Kalifatui (Islmo valstybei, Daiš)... to pasekoje liks tik radikalai kuriems nebus kam priešintis Sirijoje ir Irake. Tai, Amerikos užsienio politika, tai ne atjauta, tai grubus neatsargumas ir saugumo taisyklių nepaisymas.“

Gerbiama Prezidente ir Premjere, ačiū už jūsų pastangas vežti į Lietuvą „pabėgėlius“. Ačiū, kad jūs vieninteliai pasaulyje galite juos patikrinti, ar jie nėra teroristai. Ačiū jums!


Rytų Europos jaunimas prieš islamizaciją.

Bertelsmano fondo tyrimai parodė, kad Rytų Europos jaunimas absoliučiai nesutinka su atvirų durų politika, masine migracija iš trečiųjų šalių ir Europos islamizacija. Islamizaciją jie skaito pagrindine grėsme, rašo Breitbart.

Buvo apklausiami 15-24 metų Vengrijos, Lenkijos, Slovakijos ir Čekijos, o taip pat Vokietijos ir Austrijos piliečiai. Rytų Europos jaunimui priimtinas laisvas judėjimas Šengeno zonos ribose, bet jie buvo kategoriškai prieš didelio skaičiaus migrantų priėmimą į ES. 70% Višegrado šalių jaunimo buvo prieš, kad jų šalys priimtų asmenis ieškančius prieglobsčio.


Visuomenės nepasitenkinimas dėl NVO, kurios veža nelegalius migrantus iš Afrikos į Italiją.

Jūrų teisė numato, kad išgelbėtieji būtų vežami į artimiausią uostą, tuo tarpų daugiausiai JAV ir Rotšildų pinigais mintančios NVO afrikiečius veža tris kartus toliau – į Siciliją. Ar tuos migrantus reikia gelbėti Libijos pakrantėje, atskiras klausimas. Be to, NVO trukdo Frontex pareigūnams kovoti su kontrabandininkais. NVO veikla – atviras kenkimas, bet jis iki šiol ES valdančių globalistų yra toleruojamas.

Frontex duomenimis apie 40 procentų „gelbėjimo operacijų“ atlieka NVO. Dauguma jų bazuojasi Maltoje.

Breitbart plačiau supažindina su šių NVO, dar vadinamų „migrantų taksi“ į Europą ir „prekeiviais žmonėmis“, eiliniais darbuotojais, kurių veikla Maltos gyventojai reiškia nepasitenkinimą.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą