2017-03-08

Pensininkų nereikia gąsdinti, reikia mažiau vogti


Jau kokia savaitė bankų nostradamai nausėdai ir kitas aplink juos plūduriuojantis antisocialinis š. nesiliauja gąsdinti pensininkus: „ateityje pensijos mažės!“

Tik kur jos gali mažėti, jei 62 procentai Lietuvos pensininkų jau ir dabar badauja. Ir kodėl pensijos turi mažėti, jei BVP tenkantis vienam žmogui Lietuvoje yra didesnis, nei Latvijoje ir Lenkijoje, kur pensijos yra 50-100 eurų per mėnesį didesnės?

Reiškia reikalas ne ekonomikoje, o valstybės politikoje, valdžioje.

Kovo 3 dieną Lietuvoje lankėsi Europos komisijos vicepirmininkas Valdis Dombrovskis, kuris paragino prezidentę mažinti Lietuvoje socialinę atskirtį, kuri Lietuvoje yra pati didžiausia ES.

Iš kur Lietuvoje ta milžiniška socialinė atskirtis mes visi žinome. Taip Lietuvoje yra todėl, kad valdžia vagia, o vagia, nes nėra pas mus nei prezidentės, nei seimo, nei vyriausybės, nei prokuratūros, nei teismų. Kažkokios jų pavidalo iškamšos yra, o valdžios nėra. Kokia valdžia vagys? Vagys jokia valdžia.

Negyvibinga ir nieko neverta tokia valstybė, kuri nesirūpina vaikais ir seneliais, o jaunimą grūste išgrūda vergauti į užsienį, nes savo tėvynėje jauniems žmonėms nėra gyvenimo perspektyvų.

Tokiai valstybei nepadės jokie vokiški tankai ir amerikoniškos raketos, nes ji supuvo iš vidaus. Jos neįmanoma apsaugoti, nes ji negerbia ir nevertina savo žmonių ir jie negins tokios valdžios.

Lietuvai tikrai iškilo mirtina grėsmė, tik ne iš išorinių jos priešų pusės, o iš vidinių, nes didžiausias Lietuvos priešas – vagys valdžioje ir greta jos.

Neapsikęsdama su skurdu ir diskriminacija Lietuvos pagyvenusių žmonių asociacija kovo 13 dieną 13 valandą rengia protesto mitingą prie Seimo. 13 valandą 30 minučių nuo Seimo protesto demonstracija Gedimino prospektu judės prie Vyriausybės rūmų, kur mitingas Kudirkos aikštėje truks iki 15 valandos.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą