2017-03-10

Teroro banga Europoje (pildoma)


Per vieną parą Europos valstybėse „pabėgėliai“ įvykdė seriją teroro aktų.

Ketvirtadienį 20 valandą 50 minučių Diuseldorfo geležinkelio stotyje teroristas su kirviu užpuolė keleivius. Septyni sužeisti, trys iš jų sunkioje būklėje, praneša vokiečių SZ.



Policijos pranešimu nusikaltėlis buvo sužeistas, kai bandė pabėgti iš nusikaltimo vietos. Kaip jau priimtas Vokietijoje, kaip skelbiama po kiekvieno teroro akto: „įtariama, kad jis – psichikos ligonis.“ Lietuvoje, tuo tarpu, niekas ir neabejoja, kad islamo teroristai yra psichiškai nesveiki, todėl lietuviai ir nenori, kad valdžia juos vežtų į Lietuvą. 


Apie teroristą pranešama, kad jis išeivis iš „buvusios Jugoslavijos“, tačiau konkreti valstybė nenurodoma iš kur jis atvyko. Jei nutylima – greičiausiai, iš kurios nors musulmonų apgyvendintos respublikos, kurios, o ypač Kosovo, tapo tarptautiniais islamo terorizmo lizdais. Pranešama, kad teroristui 36 metai. Šiuo metu jis gyveno Vuppertalyje (Vokietija).

Pi-news rašoma, kad teroristas į Vokietiją atvyko iš Kosovo.  Die Welt praneša, kad nusikaltėlis kirvį nusipirko dar prieš savaitę. Žmones jis užpuolė traukinyje, iš nugaros, jiems išlipant iš traukinio į peroną. Jauniausia auka - 13 metų mergaitė, kuriai teroristas smogė kirviu į petį.



Vos praėjus valandai nuo šio teroro akto, kitas teroristas su mačete Diuseldorfe sukapojo 80 metų senelį.



Penktadienį Bazelyje (Šveicarija), 20 valandą 51 minučių, į barą įėjo du vyrai ir pradėjo šaudyti. Du žmonės nušauti, dar mažiausiai vienas sužeistas. Nusikaltėlis iš įvykio vietos pabėgo, praneša Bazler Zeitung.


Herne (Vokietija) sulaikytas 19- metis žmogžudys, nužudęs 9 metų vaiką ir visa tai paskelbęs internete, jo bute atrastas dar vienas lavonas.

(pildoma)






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą