2017-03-19

Danija ties riba?


„Danai žiūri į Švediją su absoliučiu siaubu... Danija yra ties riba. Ir Europa yra ties riba. Mes pilnai praradome savo kultūrą, mūsų dorovines vertybes ir orientyrus. Tai, kas anksčiau buvo gėris, dabar blogis ir atvirkščiai“.

JAV portalas Zerohedge kovo 18 dieną paskelbė Erico Matias Tavares interviu su žinoma Danijos žurnaliste Iben Thranholm. Pateikiu kelias šio įdomaus ir mums aktualaus interviu ištraukas.

Paklausta apie padėtį Švedijoje I.Thranholm atsakė: Tai absoliutus siaubas! Švedijos MIP ne pilnu mastu atspindi visuomenės problemas, nes yra provyriausybinės ir kairiosios. Todėl sunku susidaryti tikslų vaizdą, kas vyksta. Bet pas mus Danijoje gera nuojauta. Mes labai gerai suprantame žmogžudystes, išprievartavimus, masines riaušes, prievartą ir rankines granatas, kurios yra ten. Tai ne dažnai pranešama naujienose, bet mes žinome, kad tai vyksta. Ir mes nenorime eiti tuo maršrutu. Tai rezultatas dešimtmečius Švedijoje skatinamo  politkorektiškumo.

Buvo TV reklama, kurią apmokėjo Švedijos vyriausybė, aiškinanti, kad visi švedai turi integruotis į naują multikultūrinę visuomenę, kurią jie kuria. Pagalvok apie tai. Net seniems švedams dabar reikia prisitaikyti prie naujos realybės, vietoj to, kad imigrantai prisitaikytų prie švedų visuomenės. Jie vadina tai „Det nya landet”, kas reiškia naują šalį.

Mes ne tokie politkorektiški, kaip švedai.<...> pas mus daugiau mūsų paveldo supratimo, kaip taisyklė, jis labiau saugomas. Negalima pasakyti, kad pas mus nėra problemų.<...> krikščioniškas palikimas – greitai nyksta iš mūsų visuomenės.

Nesvarbu, kas atvyksta čia iš bet kokios pasaulio dalies gauna būstą, darbą, pramogas ir sveikatos apsaugą. Vyriausybė duoda tai skaitydama, kad jeigu jūs turite visa tai jūs laimingai integruositės į danų visuomenę, išmoksite danų kalbą ir adaptuositės mūsų kultūroje. Tuo pasekoje mes tapsime multikultūrine visuomene. Realybė visai kitokia. Realityvizmas tame, kad multikultūralizmas galų gale pagimdo įvairių visuomenės dalių priešpriešą, ypač kai jų bazinės vertybės skiriasi iš pat pradžių.

Mes esame automatizacijos viršūnėje, kuri grasina išstumti milijonus dirbančiųjų išsivysčiusiame pasaulyje. Tai sukels dar daugiau būkštavimų dėl masinės imigracijos, kurią tradiciškai sudaro žemos kvalifikacijos darbuotojai.

2015 metais aš parašiau straipsnį, kuriame kritikavau mūsų politikus, kurių didesnė dalis neapkenčia krikščionybės, bet naudoja jos bazines vertybes, ypač atjautą ir artimo meilę, savo asmeniniams tikslams, konkrečiai, masinei imigracijai. <...> Po kelių mėnesių man paskambino vienas politikas, kuris man pasakė, kad aš patekau į juodąjį vyriausybės sąrašą kaip prorusiška agentė propagandistė.

Šiandien, visuomenėje, kur neva egzistuoja žodžio laisvė, jeigu politikai nori priversti nutilti jų kritikus, jie tiesiog apkaltina juos dirbant Kremliui, arba turite nepaaiškinamus ryšius su Rusija. Štai kas įvyko su manimi, ir tai vyksta su aukšto rango politikais ir žurnalistais JAV, Prancūzijoje ir Vokietijoje. Jeigu jūs nesutinkate su Europos multikulltūralizmo politika, tai jūs paženklinamas kaip rusų agentas.

Jie taip bijo pakilimo, kuriuos kairieji Europoje vadina „populizmu“, kuris grasina egzistencijai jų mylimos Europos Sąjungos. Ir šiais metais tai turės didžiulę reikšmę dėl rinkimų Prancūzijoje ir Vokietijoje. Todėl jie imsis tokios rūšies taktikos kitaminčių slopinimui.

Iš Vakarų Komunizmo idėja buvo primesta TSRS, jie kūrė jį. Ir ji nenumirė subyrėjus TSRS. Priešingai, ji vis dar labai gyvas ir klajoja aplink mūsų kontinentą... Vakaruose išplito kultūrinis marksizmas. Pas mus nėra šeimos, religijos, netgi lyties. Švedijoje dabar jie išrado neutralią lytį mažiems berniukams ir mergaitėms vaikų darželyje. Tai pilnas pakeitimas tradicinių vakarietiškų vertybių, kurios amžiais apsaugojo Europą nuo įsiveržimo iš užsienio. Ir tai dingo.

Visos šios kalbos apie multikultūriškumą ir atviras sienas labai gražiai skamba, bet praktikoje tai atvedė prie laipsniškos mūsų visuomenės transformacijos, ir kaip rodo Švedijos pavyzdys, ne į gerąją pusę. Mažiau laisvės, mažiau saugumo, mažiau susitelkimo; daugiau nusikaltimų, daugiau susiskaldymo, socialinių problemų.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą