2017-03-05

Prieglobsčio prašytojas iš Somalio Vokietijos senelių namuose išprievartavo du senelius, o 87 metų senelę užmušė


18 metų prieglobsčio prašytojas iš Somalio pasakė, kad  išprievartavo  senelių namuose du jo gyventojus, o tada sumušė senelę, po ko ji numirė. Nusikaltėlis bus teisiamas.

Iškrypėlis iš Somalio įsibrovė į senelių namus Osnabriuke 2016 metų spalio 22 dieną, 3 valandą nakties per neužrakintas duris.

Pranešime spaudai Osnabriuko prokuroras pranešė, kad ieškantis prieglobsčio žmogus, pirmiausiai įėjo į 59 metų vyro kambarį, kuris buvo pusiau paralyžiuotas po insulto. Tada jis perėjo į kitą kambarį, kur išprievartavo 87 metų vyrą. Pastebėjęs, kad vyras gyveno kambaryje su žmona, jis sumušė senelę, kuri užspringo savo krauju.

Pederastas-žmogžudys buvo pastebėtas senelių namų koridoriuje ten budėjusios medicinos sesers, bet pabėgo iki atvykus policijai. Jis buvo areštuotas veliau tą pačią dieną.

Generalinė prokuratūra pareiškė apie tai, kad prieglobsčio prašytojas bus teisiamas už žmogaus nužudymą. Šiuo metu jis uždarytas į psichiatrinę ligoninę.

Šis siaubingas atvejis nėra vienintelis išprievartavimas padarytas prieglobsčio prašytojų. Austrijoje 2016 metais 17 metų afganas išprievartavo 72 metų moterį, kuri vedžiojo šunį. Migrantas gavo viso 20 mėnesių kalėjimo, o dėl mažo teistumo termino jis nebus deportuotas iš šalies. Po žvėriško moters užpuolimo jos sveikata ėmė blogėti ir ją dabar maitina per zondą. Duktė pasakė, kad jos mamos „kūnas, protas ir ypač dvasia pasidavė“.

Lieka tik laukti, kada į Lietuvą vežami „pabėgėliai“ ims prievartauti Lietuvos senelius. Gal ir S.Skvernelio daliai teks šis malonumas? To ir reikia jam palinkėti už mums dovanojamus „pabėgėlius“.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą