2017-03-05

Holivudo filmas vaikams „Gražuolė ir pabaisa“ - homoseksualizmo propaganda?


Laiške Rusijos Kultūros ministrui Dūmos deputatas Vitalijus Milonovas rašo, kad iš MIP pranešimų aiškėja, kad amerikiečių miuzikle, kurį greitai numatoma rodyti Rusijoje, viena iš siužeto linijų bus homoseksualistiniai santykiai tarp pagrindinių herojų. Milonovas pabrėžė, rašoma RIA, kad Rusijoje nėra įstatyminių ar kitokių barjerų meno saviraiškai, o filmo rodymą lemia vien ekonominė nauda. „Bet šiuo konkrečiu atveju visuomenė negali tylėdama stebėti, ką siūlo kino nuomotojai kaip vaikišką pasaką — aiškią, nepridengtą, nuodėmės, iškrypėliškų seksualinių santykių propagandą be jokios sąžinės “, — pareiškė deputatas.


Kaip pažymėjo Milonovas, filmo rodymas numatomas moksleivių pavasario atostogų pradžiai, ir jis gavo daugybę pranešimų ir laiškų iš sunerimusių tėvų.

„Įsitikinęs, kad pagrindinė valstybės užduotis vaikų atžvilgiu — tai vaikystės ir jaunystės apsauga nuo pasaulio purvo, išsaugojimas vaikiško tyrumo, mūsų vaikų apsaugojimas nuo degraduojančių ir pavojingų reiškinių. Šiuo atveju mūsų bendras uždavinys — neleisti išeiti šiam miuziklui į ekranus jokiu pavidalu“, - skaito parlamentaras.

Milonovas paprašė Medinskio organizuoti prieš premjerinį filmo patikrinimą. Jeigu jame vis tiktai bus rasti homoseksualizmo ir pedofilijos propagandos elementų tai, tai reikia uždrausti uždrausti filmo rodymą visuose, be išimties, Rusijos kino teatruose, — sakoma laiške.

„Marijos žemėje“ tyluma, Seime ir Prezidentūroje – džiaugiasi homoseksualizmo gėriu?


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą