2017-03-10

Į Lietuvą atvežė aštuonis „socialinius parazitus“ iš Eritrėjos


Migracijos departamentas informavo, kad „Kovo 9 dieną iš Italijos į Lietuvą buvo perkelti aštuoni Eritrėjos piliečiai.“ Tai, neva, „pabėgėliai“, kurie yra perkeliami pagal ES programą, kuriai pernai nepasitarę su tauta, pritarė mūsų šalies vadovai. Ne „pabėgėliai“ tie negrai iš Eritrėjos, o „socialiniai parazitai“, atvežti parazituoti Lietuvą ir lietuvius, naikinti baltąją rasę. Taip kalbėti aš turiu labai svarius argumentus. Mums, naivuoliams, pasakojama pasaka apie tai, kad „Eritrėjos vyriausybė jau daugiau nei 25 metus vykdo nusikaltimus žmogiškumui, o Eritrėjos pareigūnai, ypač saugumo tarnybose, yra atsakingi už žmonių vergiją, dingimus, kankinimus, žaginimus, žudymus ir kitus nusikaltimus. Geležiniu kumščiu valdantis režimas kaltinamas laikantis už grotų tūkstančius politinių kalinių, o pabėgėliai iš šios Raudonosios jūros valstybės pastaraisiais metais sudaro vieną iš gausiausių grupių tarp žmonių, kurie ryžosi bėgti į Europą.“

Visa tai šlykštus melas. Kur įrodymai? Prašom:

2016 metų rugsėjo mėnesį „Welt" paskelbė žurnalistinį laikraščio „Welt am Sontag“ tyrimą, kuris atskleidė visą ES valdžių idiotizmą. Paaiškėjo, kad šitie „vargšai pabėgėliai“, kurie atbėgo į ES dėl „grėsmės jų gyvybėms“, vos susitvarkę dokumentus prieglobsčiui gauti ir gavę sočias europines išmokas, vyksta atostogauti į tas valstybes iš kurių „pabėgo“.

Tokie faktai buvo nustatyti Berlyne. Ekspertai mano, kad tai visos Vokietijos masto reiškinys. „Pabėgėliai“ prieglobsčio prašytojai „Welt am Sontag“ žurnalistų duomenimis, kuriuos jie gavo iš patikimų šaltinių, vyko atostogauti į Siriją, Afganistaną, Libaną.

Jeigu Vokietijoje būtų atsakinga Valdžia ji turėtų paskelbti šūkį: „Jokių musulmonų pabėgėlių Vokietijoje“. Jeigu Lietuvos valdžia turėtų bent kruopelytę proto ir sąžinės, tuoj pat nutrauktų šitą komediją su „pabėgėliais.“

„Pabėgėliai“, atvežti į Šveicariją iš Eritrėjos, kiekvienais metais vyksta atostogauti namo. „Basler Zeitung“ rašo, kad daugelis eritrėjiečių reguliariai skraido atgal į gimtinę, kurioje „jų gyvybėms buvo mirtina grėsmė“. „Pabėgėliai“, kurie čia pagrindinai gyvena iš pašalpų, savo kilmės šaliai yra valiutos tiekėjai, rašoma laikraštyje.

„Basler Zeitung“ aprašoma 2016 metų scena Ciuricho oro uoste: „Tai atostogų laikas. Tūkstančiai žmonių skrenda vasaros atostogų. Tarp jų daugelis žmonių iš Eritrėjos, vyrai, moterys, visos šeimos.“ … Jie skrenda į tėvynę, kur jiems „gręsia sveikatai ir gyvybei“". Kiekvieną dieną iš Šveicarijos į Eritrėja ir kaimynines šalis skrenda po 50 afrikiečių. Skrydis per Stambūlą jiems kainuoja 599 frankus (maždaug tiek pat eurų). Šveicarijoje šie „pabėgėliai“ gauna tokią dosnią paramą, kad nedirbdami gali gyventi ir keliauti po pasaulį.

Izraelio ekspertas Jakovas Kedmi apie „pabėgėlius“ afrikiečius yra sakęs „Jei europiečiams patinka valgyti šitą mėšlą, tegul valgo į sveikatą“. Izraelio valstybėje, kol nebuvo apsaugos sienų, buvo didelė problemą su atvykstančiais čia afrikiečiais, kurie yra tingūs, nekvalifikuoti, todėl negali būti panaudoti ūkinėje veikloje. Izraelis vykdo planinę negrų deportaciją iš šalies, už juos sumoka kilmės šalims, nuperka bilietą į vieną puse ir išsiunčia namo. Prieš metus tų nekviestų svečių dar buvo likę 45000 (Viso į Izraelį jų buvo atvykę 65000).

Visus dykaduonius „socialinius parazitus“ - „pabėgėlius“ nedelsiant reikia išsiųsti lauk iš Lietuvos. Tai jokie ne pabėgėliai, todėl negali būti jiems jokių „integracijų“ ar „prieglobsčių.“
„Welt am Sontag“ ir „Basler Zeitung“ žurnalistų tyrimai akivaizdžiai patvirtino, kad Europą ir į Lietuvą vyksta ne pabėgėliai, o parazitai, ekonominiai migrantai, kurių gyvybei nebuvo jokio pavojaus.

Negrų vežimas - tai dar "Paneuropos tėvo" Kudenchove Kalergi sugalvotas planas naikinti baltąją rasę. Šį planą aktyviai palaiko ES vadovai, jų tarpe Europos komisaras Vytenis Andriukaitis, kuris pasisakė už "naujų genetinių kompozicijų lietuvio sukūrimą."

„Saugumo zonų“ sukūrimas, kurias ruošiasi diegti Donaldas Trampas Sirijoje, padės galutinai išspręsti šitą Angelos Merkel sukurtą „pabėgėlių problemos“ idiotizmą.

Straipsnio nuorodos:







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą