2017-03-29

Švedams pasisekė: juodaodė iš Ugandos pažadėjo etninių švedų neišsiuntinėti iš Švedijos


Keistos naujienos iš Švedijos jau mažai ką stebina, rašo Pi-news. Viktorija Kawesa (foto) buvo pirmoji juodaodė išrinkta partijos Feministinės iniciatyvos (Fi) pirmininke rinkimuose praėjusį savaitgalį. Savo interviu Švedijos televizijos kanalui SVT ji pasisakė už nelegalių „migrantų amnestiją“ ir už tai, kad nei vienas užsienietis, padaręs Švedijoje nusikaltimą, nepriklausomai nuo nusikaltimo sunkumo, nebūtų deportuojamas iš Švedijos. Jos nuomone, neturėtų būti iš Švedijos išsiunčiami ir baltieji (etniniai) Švedijos gyventojai.


„Тodėl žmogžudžiai ir prievartautojai, kuriuos norima deportuoti į tėvynę, irgi turi likti Švedijoje“, - pasakė Kawesa SVT reporteriui. „Bet Švedijos baltieji (etniniai) už tuos pačius sunkius nusikaltimus patekę į kalėjimą irgi nebus deportuojami.“

Šios Afrikietės nuomone, juk neteisinga, kad baltieji švedai lieka Švedijoje, o imigrantai yra išsiunčiami iš šalies.

Viktorija Kawesa yra imigrantė iš Ugandos, atvykusi į Švediją 9 metų amžiaus. Šiuo metu 37% Švedijos gyventojų yra kilę iš užsienio. Jeigu demografiniai pokyčiai vyks tokiu pačiu tempu, kaip pastaruosius 14 metų, tai 2034 metais etniniai švedai Švedijoje bus mažuma.

Kad globalistinė „tolerancija“ ir „multikultūriškumas“ yra idiotizmas - Lietuvos piliečiai žino, o švedai turėjo progos tuo eilinį kartą įsitikinti. Vakarų politologai prognozuoja pilietinį karą Europoje. Manau, jie tam turi svarių argumentų.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą