2017-03-21

Savčenko: žydų jungas Ukrainoje – tai teisybė. Reikia galvoti ir veikti (video)


Ukrainos Aukščiausios Rados deputatė Nadežda Savčenko viešai sutiko su televizijos kanalo NewsOne žiūrovės Liudmilos Grigorjevnos iš Krivoj Rogo tvirtinimu, kad Ukraina gyvena po žydų jungu, ir pakvietė veikti. Apie tai informavo Izraelio portalas 9tv su nuoroda į Ukrainos leidinį Vesti.


Liudmila Grigorjevna paklausė deputatės: „Nadia, kodėl niekas nekalba apie tai, apie ką kalba liaudis? Aš stovėjau stotelėje, vyras kalbėjo, moteris sena sėdėjo sakė – Biblijoje parašyta. Buvo totorių-mongolų jungas, buvo lenkų jungas Ukrainoje, dabar žydų jungas Ukrainoje, kodėl jūs apie tai tylite?“

Liaudies deputatė su tuo sutiko, pažymėjusi, kad reikia veikti.

„Taip ačiū! Geras klausimas. Jeigu apie tai kalba liaudis, tai reiškia kalba tiesą. Reikia galvoti, kaip tai ištaisyti. Tai yra, kas vadinama nepolitiniais lozungais arba tuo, apie ką politikai neturi kalbėti. Galime įvardinti kokių nors konkrečių lozungų, kurie gali turėti sukelti nesantaiką tarp žmonių, bet reikia vykdyti tuos veiksmus, kurie gali apginti žmones nuo nesantaikos ir kivirčų tarpusavyje. Ir taip, valdžia pas mus, jeigu taip paimti, tikrai ne ukrainiečių kraujo, pasakysime taip. Kalbėti apie tai... kalbėti apie tai galima – ką su tuo daryti? Reikia galvoti ir veikti!“

Eduardas Chodos savo portale (http://hodos-video.com) pateikia dokumentinius įrodymus, kad Ukrainos valdžioje ir ekonomikoje absoliučiai dominuoja žydai.

Tenka pripažinti, kad ir Lietuva jau velka analogišką jungą, kuomet savo bankų sektorių perleido "skandinavų" bankams, o šiuo metu, nesusimąstydama dėl pasėkmių, perleidžia "amerikiečiams" Lietuvos žiniasklaidą.

Neturėtų per dau džiūgauti ir rusai, nes praktiškai visi jų oligarchai yra žydų tautybės, o jie vien pernai į užsienį išvežė 150 milijardų dolerių kapitalo (nuo TSRS sugriovimo išvežta 1,3 trilijonai USD), jie pelnosi ir iš karo Ukrainoje ir Sirijoje. Rusijos oligarchai vien per du pirmuosius šių metų mėnesius savo turtą padidino beveik 30 procentų. Rusijos valdžios struktūroje, kino industrijoje, MIP, ir kitose srityse dominuoja žydai. Kad tuo įsitikinti, tereikia įsijungti Rusijos televiziją, iš kurios ekranų nesitraukia solovjovai, urgantai, pozneriai, nagijevai, galkinai ir t.t.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą