2017-03-20

Robotizacija ir globalistų melas apie mažaraščių imigrantų iš Afrikos ir Azijos ekonominę naudą Europai


Mėgstamiausias melas, kurį globalistai naikinamoms europiečių tautoms nuolatos skelbia yra, neva, į Europą vežami mažaraščiai afrikiečiai ir azijatai reikalingi senstančiai Europai kaip darbo rankos. Tai jokio pagrindo neturinti apgavystė. Atlikti tyrimai paneigia šiuos globalistų prasimanymus.

Ekonomikos forume Davose 2015 ir 2016 metais robotizacija buvo viena iš svarstomų temų 4-tos pramoninės revoliucijos kontekste, kuri reiškiasi robotų naudojimo paplitimu. Robotizacija yra ne tik išsivysčiusių šalių lemtis, bet ir trečiojo pasaulio valstybių, kuriose per 20 artimiausių metų United Nations Fund for Recovery Reconstruction and Development in Darfur (UNDF) organizacijos dumenimis 2/3 dirbančiųjų taps bedarbiais.

Anglijos banko duomenimis, 15 milijonų Didžiosios Britanijos dirbančiųjų dėl robotizacijos taps bedarbiais, rašoma Guardian.

Vyriausio Anglijos banko ekonomisto Andy Haldane žodžiais, techninis progresas visada turėjo turtinės atskirties efektą tarp kvalifikuotų ir nekvalifikuotų darbuotojų. Dėl automatizacijos ypač didelį spaudimą patirs administracijos, kanceliarijos ir gamybines funkcijas atliekantys darbuotojai. 

Mašinos tampa vis protingesnės, pasakė Haldane, todėl vis platesnis spektras darbo vietų yra pavojuje dėl automatizacijos. Ypač nukentės nekvalifikuoti darbuotojai.

Bankas savo tyrimams pasitelkė JAV sukurtas modeliavimo programas ir ištyrė virš 30 milijonų darbo vietų Anglijoje.

Globalistai mėgsta gąsdinti gyventojus, kad dėl gyventojų senėjimo mažės valstybių PVP, todėl beraščius imigrantus iš trečiojo pasaulio jie bando vaizduoti, kaip „dangišką maną“ Europai. Tai irgi melas.

Masačiusetso technologijos instituto (JAV) mokslininkai tvirtina, kad visuomenės senėjimas nesudaro problemų ekonomikai. „Nėra jokių įrodymų neigiamo ryšio tarp senėjimo ir BVP vienam gyventojui“, skelbia šie mokslininkai savo straipsnyje „Amžiaus stagnacija? Senėjimo efektas į ekonomikos  augimą automatizacijos epochoje.“

Mokslininkų atlikti tyrimai parodė, kad senėjant visuomenei nebūtinai turi mažėti valstybės BVP. Net atvirkščiai, visuomenės senėjimas sukelia būtinybę robotizuoti gamybą, o tai, savo ruožtu, yra stimulas BVP augimui. 

Globalistų vežamų į Europą imigrantų daroma žala yra milžiniška. Nekontroliuojama imigracija sukėlė ES byrėjimą ir kolosalius ekonominius nuostolius, kurie taps nepakeliama našta kontinentui ir jį galutinai suskaldys, paskandins chaose ir terorizme.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą