2017-03-18

Turkai sulygino Merkel su Hitleriu, pažadėjo nuturkinti Vokietiją ir užversti ją pabėgėliais


Turkijos dienraštis Güneş penktadienį savo pirmame puslapyje pavaizdavo Vokietijos kanclerę Angelą Merkel su nacistų uniforma, greta užrašas „ponia Hitler“ vokiškai ir „negraži teta“ turkiškai, rašo Bild.

Güneş — turkų bulvarinis laikraštis iš Stambulo, leidžiamas nuo 1982 metų ir priklauso mediagrupei Esmedya. Leidinio devizas — „Narsus tautos laikraštis“

Berlyno ir Ankaros santykiai paaštrėjo po arešto turkų kilmės Vokietijos žurnalisto Denizo Judželo Stambule. Jį Turkijos valdžia įtaria dalyvavus teroristinėje organizacijoje ir terorizmo propaganda. Merkel pareikalavo išlaisvinti Judželą ir gerbti spaudos laisvę.

Vėliau Gettenau miesto valdžia uždraudė Turkijos justicijos ministro Bekiro Bozdago mitingą, kuris atvyko į Vokietiją, kur gyvena skaitlinga turkų diaspora, agituoti dėl Turkijos konstitucijos pakeitimo referendumo. Po to ministras išvyko iš Vokietijos ir atsisakė susitikti su Vokietijos kolega Heiko Maasu.



Turkijos prezidentas Tajipas Erdoganas sulygino dabartinę Vokietijos politiką su „praeities nacistų veiksmais“, kuo sukėlė rimtą Vokietijos nepasitenkinimą.

Vokietijoje gyvena apie 1,14 milijono turkų, turinčių dvigubą pilietybę ir galinčių dalyvauti rinkimuose ir referendumuose.

Turkijos užsienio reikalų ministras Mavliut Čovušoglu po parlamento rinkimų Olandijoje įspėjo apie religinį karą Europoje. „Artimiausiu metu Europoje gali prasidėti religiniai karai, ir jie prasidės“, pasakė Čovušoglu.

Turkijos Vidaus reikalų ministras Suleimanas Soylu pagrasino nukreipti kiekvieną mėnesį po 15000 pabėgėlių iš savo šalies į ES. Šį šeštadienį sukanka metai nuo pabėgėlių ES-Turkijos pakto sudarymo.

Die Welt šį penktadienį pranešė, kad Erdoganas kviečia turkus gimdyti Europoje kuo daugiau vaikų ir taip užvaldyti „fašistinę Europą.“

Vaikai vietoj patrankų: toks Erdogano atsakas globalistų valdomai ir einančiai į susinaikinimą Europai, kuriai faktiškai vadovauja sionistė Merkel. Suprantama, kad tokia suicidiška ES tapo pasityčiojimo objektu Turkijai, puoselėjančiai savo tautines ir religines tradicijas.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą