2017-09-14

AfD partija kaltina Merkel už teroro aktus, vokiečių aukas, milžiniškas išlaidas migrantų išlaikymui


Vokietijos partijos „Alternatyvą Vokietijai“ (AfD) savo oficialiame puslapyje ir specialiame puslapyje https://www.merkeldieeidbrecherin.com/ apkaltino Angelą Merkel už teroro išpuolius, vokiečių aukas, milžiniškas valstybės išlaidas imigrantų išlaikymui.

Visų pirma ji kaltinama priesaikos sulaužymu. Kanclerio priesaikoje sakoma: „Aš prisiekiu pašvęsti savo jėgas vokiečių tautos gerovei, gausinti jos pranašumus, saugoti Konstituciją ir Federalinius įstatymus, jų laikytis ir juos ginti, sąžiningai vykdyti savo pareigas ir būti teisinga visiems, (Te padeda man Dievas).


Žemiau pateikiami skaičiai: Merkel aukomis tapo 98 žmonės ir 1500 eurų – tiek Merkel valdžia kas mėnesį iš Vokietijos biudžeto skiria kiekvienam imigrantui. Merkel portretas vaizduojamas Berlyno bažnyčios Gedaechtniskirche fone, kur „Merkel svečiai“ prieš pat 2016 metų kalėdas įvykdė teroro aktą. Teroristas iš Tuniso Anis Amri su pagrobtu sunkvežimiu tada nužudė 12 žmonų, o 50 žmonių sužalojo.

AfD kritikuoja Merkel už sienų atidarymą 2015 metų rugsėjo mėnesį, už Vokietijos „šliaužiančią islamizaciją“, milžiniškas migrantų išlaikymui ir jų integracijai, „vieno pasaulio“ utopija.

Migracijos krizė

Prieš du metus, 2015 metų rugsėjo 4 dieną Merkel nepasitarusi su savo Europos kolegomis pažeidė Dublino susitarimą ir neteisėtai atidarė Vokietijos sienas.

2015 Меrkel davė startą migrantų priėmimui visiškai neatsiklausdama Bundestago. „Pabėgėlių selfi“ buvo paskleisti pasaulyje, po ko 1 milijonas pabėgėlių ir migrantų be kontrolės ir registracijos užplūdo Vokietiją. Tuo metu Vokietija elgėsi kaip „hipių-valstybė“, pažymėjo britų politologas Anthony Glees. To pasekoje įvyko be precedentinis migracijos chaosas ir kontrolės praradimas. Veikdama vienvaldiškai dėl sienų atidarymo Merkel suskaldė ne tik CDU/CSU koaliciją, taip pat Vokietiją, bet ir visą Europą. Rytų europiečiai, anksčiau buvę Merkel gerbėjais, nuo jos nusisuko.

Vokietijos šliaužianti islamizacija

„Islamas priklauso Vokietijai!“ Milijonai musulmonų imigrantų atėjo į Vokietiją 2015 metais. Jie netinka mums kultūriškai. Bet jie sako: „Merkel mus pakvietė.“

Religinis fundamentalismas yra visos Vakarų Europos reiškinys. Berlyno mokslinio sociologijos centro (WZB) tyrinėtojos Ruud Koopmans dar 2013 metų migrantų ir vietos gyventojų apklausos vertinimu, du trečdaliai apklaustųjų musulmonų Vokietijoje skaito, kad religiniai įstatymai jiems svarbesni už vietinius įstatymus.

Migrantų kaina

Pagal Vokietijos miestų sąjungos skaičiavimus, migrantų išlaikymui papildomai prireiks 20 milijardų eurų, septyniais milijardais daugiau, negu anksčiau buvo numatyta.

Merkel pabėgėlių politika sukels finansinį sprogimą. Federalinė finansų ministerija 2016/2017 metams „Pabėgėlių išlaidoms“ numatė 43 milijardus eurų. Iš jų 28,7 milijardai išlaidos iš Federalinio biudžeto pabėgėliams, o 16,2 milijardai eurų iš vietinių savivaldybių biudžetų ir tai tik aisbergo viršūnė. Didelė dalis išlaidų tenka pabėgėlių integracijai. Tai liečia papildomas išlaidas iš vietos savivaldybių biudžetų. Pagal Vokietijos miestų sąjungos skaičiavimus, migrantų išlaikymui prireiks 20 milijardų eurų, septyniais milijardais daugiau, negu anksčiau buvo numatyta! Šie pinigai reikalingi savivaldybėms auklėtojams, mokytojams, pabėgėlių centrams. Papildomi milijardai skirti dėl griaunančios kanclerės veiklos.

Merkel politika kelia grėsmę vidaus saugumui. Teisėsaugos valdininkų asociacijos duomenimis, šalyje trūksta trūksta 22000 justicijos, kriminalistų ir vidaus saugumo darbuotojų. Tai sudaro biudžetui papildomas 808 milijonų išlaidas 2017 metams.

Milžiniškos lėšos reikalingos deportacijai: vidutiniškai 95000 eurų vienam žmogui. Į Gvinėją vieno žmogaus išsiuntimas kainuoja 125000 eurų. Palyginimui: 40% vokiečių šeimų Bundesbanko duomenimis turi po 27000 eurų santaupų. Deportacija praktiškai nevyksta.

Stambiuose miestuose dėl migracijos neproporcingai auga nekilnojamo turto kainos ir ypač jaunos vokiečių šeimos nepajėgia nuomotis būsto.

Pasaulio kanclerė“ Vokietija galiausiai

Merkel vykdo „hipių politiką“, kuri imigrantams atneša naudos daugiau, negu vokiečiams.
Merkel bando įgyvendinti vieningo pasaulio utopiją. Vokiečiams ji visiškai abejinga.

Merkel su pasitenkinimu pasisako tarptautinėje arenoje. Taip, visai nesenai G20 susitikime Hamburge. Ši orgija Vokietijai kainavo 120 milijonų eurų ir neatnešė jokios naudos.

Merkel pasauliui nori pasirodyti „didžiąja humaniste“ ir užmiršta apie vokiečių problemas. Jos nejaudina ir kiti europiečiai Vokietijos kaimynai. Iš čia Lenkijos ir Vengrijos reakcija, Brexit.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą