2017-09-01

Nelegalių migrantų apšikta ES sostinė Briuselis, kuris virsta į "Kalė džiungles“


Šimtai nelegalių migrantų (manoma, apie 600), pagrinde iš Sudano ir Eritrėjos, jau keli mėnesiai nelegaliai gyvena Briuselio Maximilien parke, netoli šiaurinės stoties. Jų tikslas yra Didžioji Britanija arba, blogiausiu atveju, prieglobstis Belgijoje. Jie nori patekti į Britų salas per Zebriuge uostą, - pranešė laikraštis „La Libre Belgique”. Laikraščio duomenimis policija sulaiko šiame Flandrijos uoste kiekvieną savaitę po šimtą nelegalų.


„La Libre Belgique” nuomone, situacija Briuselyje „dramatiška“. Naktį „pabėgėliai“ iš parko kraustosi į geležinkelio stoties pastatą, kuris yra į šiaurę nuo Belgijos sostinės centro.


Kai kas iš Briuselio „džiunglių“ gyventojų norėtų, kad Belgija jiems suteiktų prieglobstį, o jų registracija Italijoje „būtų panaikinta“. Jie nenori grįžti į Italiją, šalį kurioje pagal Dublino sutartį jiems ir turi būti suteiktas prieglobstis. Suprantama, kad tai nėra jokie pabėgėliai, o ekonominiai migrantai, kurie veržiasi ten, kur geresnis socialinis paketas. Tai elementarūs socialiniai Europos parazitai.


Prie nelegalios stovyklos augimo Briuselyje tiesiogiai prisideda mafijozio Sorošo finansuojama ir žmonių kontrabanda į Europą užsiimanti parazitinė nusikaltėlių organizacija „Gydytojai be sienų“. Būtent ši organizacija rūpinasi Briuselio „džiunglių“ logistika.

Kalė džiungles lygiai tai pat išaugino nusikaltėlio Sorošo finansuojamos NVO. Verta pažymėti, kad prieš Sorošą Amerikos gyventojai ruošia peticiją, kurioje prašo JAV prezidento konfiskuoti šio mafijozio turtą, pripažinti jį ir jo organizacijose dirbančius asmenis teroristais.


Senosios Kale „džiunglės“ buvo išaugusios į kriminalinį lūšnyną, kuriamė 2016 metais gyveno 10000 nelegalių imigrantų, kurie tais metais įvykdė 56000 bandymų nelegaliai pereiti Didžiosios Britanijos sieną. „Diunglės“ šiais metais Prancūzijos valdžios sprendimu buvo išdraskytos, bet 1000 nelegalų vėl sugrįžo į tą pačią vietą ir toliau terorizuoja sunkvežimių vairuotojus, vykstančius link tunelio į Didžiąją Britaniją.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą