2017-09-02

VSD dėmesiui: Rugsėjo 8 dieną Birštone organizuojamas galimai teroristo Dž. Sorošo (Švarco) finansuojamas renginys?


Šių metų rugsėjo 8 dieną iš užsienio finansuojama galimai teroristinė organizacija „Atviros Lietuvos fondas“ Birštono mieste organizuoja diskusijų festivalį „Būtent“. Šis sambūris anonsuojamas, kaip „politikos, verslo, mokslo, nevyriausybinių organizacijų atstovų, lyderių susitikimas.“ Sakoma, kad jame bus „svarstomos svarbiausios „valstybės (konkreti valstybė neįvardijama!) raidos temos ir aptariami žingsniai gerovės valstybės link.“ 

Situacija visai nejuokinga. Priminsiu:

JAV visuomenė Džordžą Sorošą (tikroji pavardė Švarcas) reikalauja pripažinti teroristu ir konfiskuoti jo turtą.


JAV baigiami rinkti parašai po peticija, kuri reikalauja, kad JAV prezidentas Donaldas Trampas Sorošą pripažintu teroristu. Vakar vakare po peticija Baltųjų Rūmų puslapyje jau buvo 83000 parašų. Per dieną surenkama virš 10000 parašų. Kad peticiją svarstytų Baltieji Rūmai iki rugsėjo 19 dienos reikia surinkti 100000 parašų. Nėra abejonių, kad jau iki rugsėjo 2 ar 3 dienos parašai bus surinkti.

JAV baltieji Rūmai skelbia: 

Declare George Soros a terrorist and seize all of his related organizations' assets under RICO and NDAA law

Created by E.B. on August 20, 2017

Whereas George Soros has willfully and on an ongoing basis attempted to destabilize and otherwise commit acts of sedition against the United States and its citizens, has created and funded dozens (and probably hundreds) of discrete organizations whose sole purpose is to apply Alinsky model terrorist tactics to facilitate the collapse of the systems and Constitutional government of the United State, and has developed unhealthy and undue influence over the entire Democrat Party and a large portion of the US Federal government, the DOJ should immediately declare George Soros and all of his organizations and staff members to be domestic terrorists, and have all of his personal an organizational wealth and assets seized under Civil Asset Forfeiture law.


Peticijos tekste sakoma: „Džordžas Sorošas sąmoningai ir nuolatos bandė destabilizuoti ir vykdyti kitokius prievartos aktus prieš Jungtines Valstijas ir jos piliečius“.

Kaip sakoma peticijoje, „JAV federalinė vyriausybė ir Teisingumo ministerija turi nedelsiant paskelbti Džordžą Sorošą ir visas jo organizacijas ir jų narius teroristais“ ir „išimti visą jo asmeninį turtą ir aktyvus pagal turto konfiskacijos įstatymą“.

Džordžas Sorošas – JAV finansistas ir investuotojas. Jo veikla sukelia nevienareikšmį vertinimą: apie jį dažnai kalba kaip apie spekuliantą ir tarptautinį mafijozį.

Sorošo kompanija Quantum per beveik 40 metų veiklos uždirbo 35 milijardus dolerių iš hedž-fondų. Per hipotekos krizės 2 metų laikotarpį jis uždirbo 2 milijardus. Sorošas aktyviai užsiima politika: jis ne kartą dalyvavo organizuojant valstybių perversmus. Manoma, kad Sorošas yra Rotšilų agentas ir ruporas. Jis patikėjimo teise valdo dalį Rotšildų kapitalų.

Izraelio portale 9tv. rašoma: „Sorošas yra atviros visuomenės teorijos šalininkas ir „rinkos fundamentalizmo“ priešininkas. Įkūrėjas organizacijų tinklo, žinomų kaip „Sorošo fondas“. Jį taip pat vadina idėjiniu įkvėpėju „spalvotųjų revoliucijų“ eilėje Rytų Europos valstybių, vienu iš sponsorių juodaodžių lobistinės grupuotės Black Lives Matter , o taip pat serijos masinių protestų prieš Donaldą Trampą“, - rašoma Izraelio portale 9tv.

Tai, kad žmogaus, kuris gali būti JAV pripažintas teroristu, finansuojama organizacija vykdo galimai ardomą veiklą Lietuvoje, rengia viešus renginius, kuriuose, gal būt, verbuos naujus narius savo galimai teroristinei organizacijai ir jos rėmėjus, mano manymu, kelia rimtą pavojų Lietuvos valstybės saugumui.

Vis daugiau valstybių varo lauk iš savo teritorijos Sorošo finansuojamas organizacijas, kurios vykdo ardomąją veiklą JAV, Izraelyje ir kitose Lietuvai draugiškose valstybėse. Kokią grėsmę Lietuvos valstybei kelia galimai teroristinės organizacijos „Atviros Lietuvos fondas“ veikla ir ją finansuojantis galimas tarptautinis teroristas Džordžas Sorošas (Švarcas)? Žemiau aš pateikiu spaudoje skelbtus faktus (žiūr.tęsinyje).


Šaltiniai:


(bus tęsinys)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą