2019-04-28

Kačinskis: LGBT-ideologija „pavojus mūsų nacijai, identitetui ir egzistencijai“



LGBT aktyvistų reikalavimai, tokie kaip „genderinė ideologija“ ir alternatyvaus seksualinio gyvenimo propaganda mažiems vaikams ir mokykloje, yra rimtas pavojus Lenkijai, pasakė balandžio 25 dieną Catholic Acton organizacijos konferencijoje Vroclavke valdančiosios partijos „Tvarka ir teisingumas“ (PiS) pirmininkas Jaroslavas Kačinskis. Jis pasmerkė „puolimą prieš šeimą ir vaikus“, kurį organizavo Varšuvos meras savo 12 balų „LGBT+ deklaracijoje”.

Reikia priminti, kad vasario 18 dieną Lenkijos homoseksualistai surengė sostinėje Varšuvoje tikrą perversmą. Šio miesto meras Rafalas Tšaskovskis (Rafał Trzaskowski) pasirašė LGBT+ palaikymo deklaraciją. Dokumente 12 postulatų, kurie liečia „švietimą ir kovą su diskriminacija“. Ši LGBT deklaracija sulaukė visuotinio Lenkijos visuomenės pasipriešinimo.

Kačinskis konferencijoje Vroclavke pasakė: „Mes turime reikalą su tiesioginiu puolimu prieš šeimą ir vaikus. Jis pasmerkė vaikų seksualizaciją, LGBT-judėjimo propagandą, genderio ideologiją.


Kačinskio žodžiais, „genderinė teorija“ tvirtina, kad seksas yra socialinis konstruktas ir, kad žmonės gali asmeniškai „pasirinkti“ savo lytį, kuri, Varšuvos deklaracijos teigimu, turi būti propaguojama mokyklose.

Katalikų bažnyčia Lenkijoje sukritikavo Varšuvos deklaraciją, išreiškė „gilų susirūpinimą“ dėl švietimo planų, kuriuose mokyklos turi vadovautis inkliuzyviniais „LGBT-švietimo“ principais. Bažnyčia perspėjo, kad šie planai prieštarauja konstitucinei tėvų teisei auklėti savo vaikus pagal savo įsitikinimus“.

„Šios ideologijos, filosofijos, visa tai importuojama, tai ne vidiniai lenkiški mechanizmai.
Jie kelia grėsmę lenkiškam identitetui, mūsų nacijai, jos egzistencijai ir, tuo pačiu, Lenkijos valstybei“, - pažymėjo politikas.

„Komunizmas nebuvo nugalėtas“, kuomet krito Berlyno siena, pasakė Kačinskis. Jis tvirtino, kad žodžio ir tikėjimo laisvė, lenkų patriotizmas, yra užsienio MIP ir eurobiurokratų puolami jau nuo 1989 metų.

Pasaulinė sveikatos apsaugos organizacija (PSO), kontroliuojama pasaulio finansinio oligarchato, rekomendavo diegti „vispusišką seksualinį švietimą“, kurį Kačinskis kiek anksčiau charakterizavo kaip „didelį pavojų“, diegiantį principus transeksualizmo ideologijos ir homoseksualistinį gyvenimo būdą. Jis pasmerkė PSO proteguojamas LGBT teises, genderinę teoriją ir JTO rekomendacijas dėl lytinio švietimo, įvardindamas tai „pavojumi“ katalikiškai Lenkijai. Jis pakvietė 38 milijonus šalies piliečių gerbti Katalikų bažnyčią nepriklausomai nuo asmeninių įsitikinimų.

Breitbart pažymi, kad tarptautinė globalistinės MIP vaizduoja Lenkiją kaip agresorę „kultūriniame kare“ prieš LGBT. Reuters tvirtina, kad Lenkijos vyriausybė pasirinko „LGBT teises mūšio frontu“ prieš šiais metai šalyje vykstančius pagrindinius rinkimus.

Nors formaliai Kačinskis yra tiktai parlamento narys, galingas PiS lyderis suvaidino pagrindinį vaidmenį formuojant Lenkijos vidaus politiką nuo tada, kai partija atėjo į valdžią 2015 metais, rašoma France 24.


Paskutinės visuomenės apklausos rodo, kad PiS lenkia liberalią centristinę opoziciją rinkimuose į Europos parlamentą, kurie įvyks gegužę.

Pateikdamas savo valstybės viziją, Kačinskis pasmerkė išpuolius prieš Katalikų bažnyčią ir aukštai įvertino katalikų tikėjimo rolę Lenkijos gyvenime. „Abejoti Katalikų bažnyčios pozicija-tai ne patriotinis aktas nepriklausomai nuo įsitikinimų“, - pasakė jis.

ES finansuos genderio ir LGBT diegimą. Ką į tai Lenkija? 

Paskutiniame Europos parlamento posėdyje buvo priimta visuomeninių organizacijų palaikymo programa „Piliečiai, lygybė, teisės ir vertybės“. Programa numato paramą LGBT ir genderio ideologijos diegimui, rašoma Lenkijos portale pch24. „Programa taip pat numato išgyvendinti priešiškumą atskiroms socialinėms grupėms, tokioms, kaip, pavyzdžiui, musulmonai, tuo pačiu ignoruojamas krikščionių persekiojimas“, - rašoma portale. Šiai LGBT ir genderio ideologijos propagandai numatoma skirti 1,8 milijonus eurų.


Tarptautinės teisės centro Ordo Iuris ekspertas Damian Szulc mano, kad ši tikslinė LGBT ir genderio ideologijos rėmimo programa diskredituoja nevyriausybines organizacijas.

Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą