2019-04-18

Europiečiai popiežiumi rinktų Salvinį, bet ne Pranciškų


Aš net neabejoju, kad bendraeuropinius popiežiaus rinkimus, jei tokie vyktų, laimėtų Europos gelbėtojas Matteo Salivini, bet ne jos naikintojas Romos popiežius Pranciškus. Nors jie abu įtraukti į šių metų JAV „Time“ įtakingiausių pasaulio žmonių šimtuką, tačiau Italijoje vicepremjeras Matteo Salvini žymiai populiaresnis už italų palaikymą praradusį popiežių.


„Time“ šimtuką pristatantis Stivenas Benonas pažymi, kad Salvini „atstatė Italijos nacionalinį orumą“, tuo tarpu Bergoglio daro taip, kad Europos krikščionišką orumą kuo labiau sutrypti į purvą. Kaip kitaip pavadinti kojų bučiavimą Sudano diktatoriams, Afrikos ir Azijos banditams, ordinų kabinimą LGBT aktyvistams, Kristaus prilyginimą šetonui ir t.t., ir t.t.? (žiūr. sąrašą mano publikacijų, įrodančių popiežiaus satanizmą).

Šių metų kovo 25 dieną Loreto mieste Pranciškus neleido piligrimams pabučiuoti popiežiaus žiedo. Ši scena pateko į pasaulio media akiratį ir sukėlė tarp tikinčiųjų nusivylimą tokiu nepaaiškinamu elgesiu.

Kovo 29-31 dienomis Šiaurės Italijos mieste Veronoje vyko šeimų kongresas. Popiežius neatvyko į šį kongresą, nes tuo metu Vatikane priiminėjo LGBT delegaciją. Šio susitikimo pabaigoje jis pasakė „istorinę kalbą apie homoseksualizmą“.


Il Giornale praneša, kad šiais metais į Via Crucis (Kryžiaus kelias) Koliziejuje Didįjį penktadienį bus įtrauktos ir politinės temos, kaip diskusija dėl nelegaliems imigrantams Salvini uždarytų Italijos uostų.

Ganytojas, kuris kviečia islamo vilkus į savo avidę, ganytojas, kuris kviečia atvykti į Europą šimtus milijonų beraščių iš Afrikos? Tai juk kelias į Europos sunaikinimą. Ar ganytojas nesupranta savo veiklos padarinių? Ar jis nesupranta, kad griauna Kristaus bažnyčią ir tarnauja šetonui?

Jau šiandien europiečiai yra subadomi peiliu vien dėl to, kad dėvi kryželį. Jau šiandien Europoje kasdien yra nusiaubiamos ar padegamos 5-7 bažnyčios. Nepaisant to, popiežiui vis reikia naujų imigrantų.

Austrijos vidaus reikalų ministras Herbert Kickl perspėjo Europos komisiją dėl naujos migracijos krizės. Europolo duomenimis 60000 nelegalų yra Graikijoje, 5000 Bosnijoje ir Hercogovinoje ir 5000 Serbijoje. Be to Artimuosiuose Rytuose yra 5,6 milijonų sirų, kurie nori persikelti į Europą. Apie imigracijos bangą dar kovo pabaigoje EK yra perspėjusi Vengrijos valdžią.


Rašytojas Valdas Anelauskas sako: „Dar 1920 metais, matyt, nujausdamas artėjančią globalizmo grėsmę, popiežius Benediktas XV įspėjo: „Pasaulio valdžios atėjimo ilgisi visi blogiausi ir iškrypėliški elementai“. „Jei tokios idėjos bus įgyvendintos, tai neišvengiamai įvyks dar negirdėtas teroro viešpatavimas“, – sakė tada Šventasis Tėvas Benediktas. Būtent link to mus veda valstybių suverenumo praradimas, savanoriškai dalyvaujant visokiose globalistų kuriamose tarptautinėse organizacijose bei sutartyse. Juk globalizmo pagrindinė ašis šiandien - Jungtinių Tautų Organizacija. Netgi Albertas Einšteinas, kitas įžymus globalistas, atvirai pasakė: „Jungtinės Tautos turi padėti pamatus realiai pasaulinei valdžiai“.

Aš lietuvis, Lietuvos patriotas, todėl bendraeuropiniuose popiežiaus rinkimuose, jei tokie būtų rengiami, aš balsuočiau už italą Matteo Salivin, Europos gelbėtoją nuo Afrikos ir Azijos vandalų antplūdžio, o ne už leftistą Pranciškų, Kristaus bažnyčios ir Europos naikintoją.

Nuorodos:



Mano publikacijos apie Pranciškaus satanizmą ir bažnyčios griovimą:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą