2019-04-26

Romoje musulmonas virtuviniu peiliu dūrė krikščioniui už tai, kad šis nešiojo kryželį



Italų dienraštis Il Giornale pranešė, kad Velykų išvakarėse greta Termino stoties Romoje musulmonas marokietis dūrė virtuviniu peiliu krikščioniui gruzinui ir ketino nupjauti jam galvą, nes šis nešiojo ant kaklo kryželį. Tai įvyko stotyje stovėjusiame autobuse. Liudininkų parodymais marokietis gruziną įžeidinėjo, o po to dūrė virtuviniu peiliu, mėgino perrėžti jam gerklę. Policija sulaikė iš įvykio vietos bėgantį nusikaltėlį ir jį suėmė.

Partijos „Italijos broliai“ pirmininkė Giorgia Meloni pasakė: „Jei musulmonai mano, kad jie atnešė šventą karą į mūsų namus, atėjo laikas imtis priemonių, net radikalių: nelieka nieko kito, kad blokuoti bet kokią musulmonų imigraciją, kol nebus išaiškintos geresnės idėjos. Mes norime ginti mūsų klasikines ir krikščioniškas šaknis nuo Europos islamizacijos proceso...“ Meloni pareikalavo nacionalinės politinės diskusijos dėl imigracijos, nes musulmonų išpuoliai nesiliauja.


Šių metų vasario 23 dieną 27 metų marokietis atbėgėlis Said Machauat Turine papjovė 33 metų italą su virtuviniu peiliu vien todėl, kad šis buvo „baltas, jaunas ir atrodė laimingas.“ Smogta buvo į kaklą, o virtuvinį peilį, patį didžiausią, žmogžudys nusipirko parduotuvėje, specialiai tam, kad papjauti baltą žmogų.

Musulmonų atakos prieš krikščionis vyksta ir kitose ES valstybėse

Balandžio pradžioje 29 metų Berlyno gyventojas buvo musulmonų subadytas peiliu vien todėl, kad dėvėjo kryželį. Užpuolimo video: https://youtu.be/w6LyqbXqVg4

Berliner Zeitung“ rašė, kad tai ne pirmas krikščionis, kurį užpuola musulmonai. Nesenai 39 metų vyrą sumušė todėl, kad jis nešiojo kryželį. Laikraštis nurodė, kad „Berlyne nuolatos vyksta religiniai konfliktai“, o nusikaltėliai visada turi „migracinį foną“. Laikraštyje minimi ir kiti krikščionių užpuolimų atvejai.

Organzacijos „Hayat Germany“, kovojančios prieš islamistus, pareiškė, kad egzistuoja bendras žeminantis musulmonų požiūris į krikščionis ir žydus, netikinčius, propaganda prieš krikščioniškas šventes.

Per musulmonų užpuolimus mažiau negu per keturis metus tik Prancūzijoje buvo nužudyti 261 žmonės ir dar daugiau sužeista (gyventojų 66 milijonai). Per dieną čia nusiaubiamos 3 bažnyčios.

2018 metais musulmonai nužudė visame pasaulyje 4305 krikščionis, žinomas kiekvieno jų vardas. Jie buvo nužudyti musulmonų dėl tikėjimo.


Už savo tikėjimą 300 milijonų krikščionių, daugiausiai musulmoniškose šalyse, patyrė prievartą iš musulmonų pusės. Tai daro krikščionybę labiausiai persekiojama religija pasaulyje. Tikimybė, kad krikščionis bus nužudytas musulmonų šalyje, yra maždaug vienas prie 70000.

Tai reiškia, kad krikščionis, gyvenantis musulmoniškoje šalyje 143 kartus turi didesnę tikimybę būti užmuštas musulmono, negu musulmonas, gyvenantis krikščioniškoje šalyje.

ES musulmonų imigrantų išpuoliai prieš krikščionis vyko ir anksčiau, bet nebuvo imtasi jokių prevencijos priemonių. 2017 metų rugsėjo 11 dieną Berlyne prie Neukölln metro stoties buvo užpultas jaunas krikščionis, kuris ant krūtinės dėvėjo nukryžiuotąjį. Vienas musulmonas-banditas jį užpuolė ir nuplėšė kryžių, kitas subadė jo krūtinę peiliu. Užpuolimo motyvas - religinė neapykanta. Netoli nusikaltimo vietos yra pati žinomiausia islamistų susirinkimo vieta Berlyne - mečetė Al-Nur.

2017 metų rugpjūčio mėnesį Berlyne musulmonų paauglių gauja dėl religinės neapykantos užpuolė ir sumušė 39 metų krikščionį. Dar vienas krikščionis dėl kryželio, vis prie tos pačios Neukölln stoties, buvo užpultas ir žiauriai sumuštas musulmonų gaujos gegužės mėnesį.

Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą