2019-05-06

Europiečiai tampa svetimi savo namuose. Paryžietės į autobusą musulmonas neįleido dėl per trumpo sijono


ES „elitas“ neatstovauja gyventojų interesų. Tai rodo gyventojų apklausų rezultatai. Jei „elitas“ už nekontroliuojamą migraciją, tai gyventojų dauguma – prieš. Jie nepatenkinti musulmonų invazija iš Magribo šalių ir Juodosios Afrikos, kuri keičia neatpažįstamai Europos veidą. Toks gyventojų pakeitimas vadinamas genocidu. Pagal SNO 1990 metų rezoliuciją dėl Irako, kuris užpuolė Kiuveitą, šis užpuolimas buvo įvardintas kaip bandymas sunaikinti Kiuveito tautą kitų tautų gyventojų migracijos į šią šalį būdu. Rezoliucijoje kalbama: SNO saugumo taryba smerkia Irako bandymą pakeisti suverenios Kiuveito valstybės demografinę situaciją ir gyventojų sudėtį. ES „elitas“, kuris per prievartą įvedinėja multikultūralizmą ir naikina Europos tautas, veidmainiškai pasmerkė Kinijos vykdomą Tibeto tautos etnokultūrinį naikinimą.

Austrai jaučiasi užsieniečiais savo šalyje


Gyventojų pakeitimas vyksta Austrijoje. Taip mano šios šalies vicekancleris Heinz-Christian Strache. Jo nuomone, kai kurių Vienos ar Graco rajonų gyventojai austrai čia jau yra mažuma. Moterys čia uždengtais veidais, o gyventojai nekalba vokiškai. Šiam požiūriui pritaria ir dauguma didžiausio Austrijos dienraščio Kronen Zeitung skaitytojų savo atsiliepimuose.

Airija: politikai remia globalizmą, o žmonės bijo, kad šalis greitai keičiasi

Behavior & Attitudes sausio-vasario mėnesiais atlikti tyrimai parodė, kad airiai nerimauja dėl kintančios gyventojų sudėties. 53% respondentų sutiko arba buvo neutralūs tvirtinimui, kad Airija praranda identitetą dėl imigracijos. 61% sutiko, kad nacija keičiasi per daug greitai. 69% sutiko, kad airių visuomenė buvo per daug politkorektiška.

Italai pritaria uostų uždarymui imigrantams

Italai yra išvarginti migrantų prievartos ir nusikaltimų. 59% jų pritaria vyriausybės vykdomai uostų uždarymo politikai. Gyventojų nuomonės tyrimą atliko Tarptautinių santykių institutas kartu su Sienos universiteto mokslininkais.


Paryžius: dėl per trumpo sijono moteris neįleido į autobusą

Il Giornale pasakoja apie Paryžiuje vykdomą medžioklę prieš moteris. Paryžiuje ištisi miesto kvartalai atiduoti į islamo ekstremistų rankas. Barzdotas autobuso vairuotojas 29 metų autobuso keleivei pasakė: „aš manau, apsirenk tinkamai“ ir uždarė jai duris. Tai įvyko balandžio 30 dieną XIX Paryžiaus apylinkėje, stotelėje Botzaris. Viso į autobusą buvo neįleistos dvi „netinkamai“ apsirengusios merginos. Pranešimas apie šį įvykį Facebook buvo greitai užblokuotas!

Šis epizodas ne vienintelis Prancūzijoje. Laikraštyje Corriere della Sera rašoma, kad islamistai medžioja moteris: kai kada elgiasi grubiai, kai kada užpuola fiziškai. Priemiesčiuose moterims „draudžiama eiti į kavines, į barus, restoranus, jos negali stovėti ant šaligatvių, greta metro stočių ir aikštėse.“ Valdžia ignoruoja islamistų smurto prieš moteris atvejus.

Nuorodos:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą