2019-05-09

Kūjagalviai vėl prisiminė pensininkų aferą. Dabar jie turi naują meškerę – pensininkai.eu



Dar nespėjo Lietuvos teisėsauga išspręsti aferisto Stanislovo Tomo bylos dėl jo apgautų pensininkų, dar šis nuteistas vandalas neatsėdėjo jam teismo skirtų 50 parų areštinėje, nesumokėjo 2,2 tūkstančių eurų žalos atlyginimo savivaldybei, o jau artelė „ragai ir kanopos“ sugalvojo naują aferą, kad toliau apgaudinėti senelius, vilioti iš jų pinigus.

Kūjagalviai (1, 2) nepatingėjo. Nepakako jiems būti „ekspertais“, nutarė padirbėti ir „pensininkais“.



„Projektą įgyvendina Vytauto Juozapaičio labdaros ir paramos fondas. Šios iniciatyvos idėjos autorius advokatas, profesorius Stanislovas Tomas, kuris sutiko būti suburtos teisininkų grupės vadovu byloje prieš Lietuvos vyriausybę“, - skelbia žmonijos gelbėtojų kūjagalvių portalas pensininkai.eu.

Kūjagalviai-pensininkai.eu rašo: „Prie projekto kviečiamos ir raginamos prisijungti visos Lietuvos politinės partijos, Lietuvos nepriklausomybės Akto signatarai, priklausoma ir net nepriklausoma žiniasklaida, visuomeninės organizacijos ir asmenys, kurie neabejingi Lietuvos demokratėjimo procesams. Kviečiami visi, kuriems svarbi tiesa ir teisingumas ne tik kaip jausmas, bet ir kaip valstybės pamatas. Startuoja vienas įstabiausių šiuolaikinės Lietuvos pilietinių projektų „Pensininkai.eu““

O kodėl kūjagalvis Stanislovas Tomas nepakvietė savo pensininkai.eu projekte dalyvauti žydų organizacijų, savo konsultanto D.Katzo, juk jis ne taip senai pasiskelbė margam svietui, kad padės žydams iš Lietuvos valstybės prisiteisti 25 milijardus eurų. Tai kodėl nekviečia į talką jų?

Kūjagalvis Stanislovas Tomas nuolatos girėsi savo intelektu. Aš manau, kad Stanislovas Tomas savo intelektą matavo ne tuo metru, todėl jam ir nepavyko suprasti, kad žydai niekada nepaprašys šabesgojaus jiems atstovauti teismuose, jiems to ir Talmūdas neleidžia daryti. Su kūju paminklines lentas daužyti – kitas gešeftas.


Nepavyko kūjagalviui Tomui žydų apgauti, lietuviai kvailesni, nutarė šis teistas vandalas. 5000 iš pensininkų apgaule išviliotų eurų jis jau ištratino nesėkmingam bandymui prasibrauti į Europos parlamentą. Nepavyko. Manau, kad ir ši afera su pensininkai.eu jam neišdegs, greitai jį pasieks kvietimas į teismą dėl apgautų pensininkų skundo.

Aferistai-„pensininkai.eu“ rašo: „Gegužės 8 d., kuomet pasaulis mini žmonijos pergalę prieš nacistinę Vokietiją, Lietuvoje startuoja vienas įstabiausių nūdienos Lietuvos pilietinių projektų „Pensininkai.eu““. 

Koks Ostapo Benderio leksikai būdingas patosas!

Žemiau pacituosiu kelis Ekspertai.eu skaitytojų atsiliepimus

Skaitytojas, pasirašęs „Aferos tęsiasi“ atsiliepime Nr.14 rašo: Kas ir kur nustatė, kad „bazinė pensija asmeniui be darbo stažo negali būti žemesnė už skurdo rizikos ribą (307 €), o asmens su pilnu darbo stažu pensija negali būti žemesnė už 60 % vidutinės algos „į rankas“ (436 €)“? Juraitis su Naku plėtoja aferistinį projektą,kai pinigų rinkikui, rinkusiam pensininkų pinigus į savo asmeninę sąskaitą yra iškelta baudžiamoji byla .Dabar , pabėgęs jis dergia Lietuvą ir jos didvyrius.Beje, ar teisėtai jam suteikta Lietuvos pilietybė ? Juk kilmė tai tikrai ne lietuviška.



13 to 1 rašo: rasoma naujame saite pensininkai.eu/projekto-vykdytojai: "Šios iniciatyvos idėjos autorius advokatas, profesorius Stanislovas Tomas, kuris sutiko būti suburtos teisininkų grupės vadovu..." Tai kaip jis gales but vadovu, jeigu skirtas arestas?

8 jeronimas: Nejau cia tas Juozapaitis kviecia ,kur landsbergio partgaujai priklauso??? Taigi jusu -landsberginiu partija 30 metu Lietuvoj pensininkams saule nese,nese auksini rytoju ir oru gyvenima??? Tik gaila ,kad sugebejo visas geroves iki saves danesti.O daugumai pensininku liko tik arba emigruoti ,arba vaikus iseisti uzsienin ,kad nereiktu badu ismirti?? Dabar kai valstieciai bent po desetka euru pridejo atsirado vel is pupu lauko islinde Lietuvos naikintojai.Man butu geda rasyti tokiuos atsisaukimus priklausant landsberginiu partgaujai.Jus sunaikinot Lietuva ,atskyret vaikus nuo seneliu ,jus prekiaujat Lietuvos vaikais kaip suniukais,nors parduodant suniukus iteikiami pasai.
4.denis: super dulkina tuos lietuviskus landsgrybauskinius urodus ekspertai su stanislovu, bus linksma. 1. S.Tomas-areštuotas: Teismas paskelbė nuosprendį nusprendė :Stanislovui Tomui skirti areštą 50 parų ir 2200 Eur baudą.Atvykęs į Lietuvą bus sulaikytas ir nuvežtas tiesiai į kalėjimą.Jeigu slapstysis, nuosprendis bus vykdomas ir visose Es šalyse išduodant Europos arešto orderį.

Kompozitoriaus V.Juozapaičio duktė ir žentas - vandalizmo akto dar nenubausti dalyviai
Ar dar yra kokių klausimų?

Aš turiu vienintelį klausimą:
- Ką veikia kartu su vandalais - kūjagalviais kompozitorius Vytautas Juozapaitis, kodėl jis nebrangina savo gero vardo?

Nuorodos:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą