2019-05-13

SEB banko savininkai Valenbergai nugalėjo Lietuvos prezidento rinkimuose


Lietuvos prezidento rinkimuose nugalėjo Valenbergai iš Švedijos, SEB banko ir 40% visų Švedijos aktyvų savininkai, padarę savo „šabesgojų“ G.Nausėdą Lietuvos prezidentu. Sveikinu, ES šeimininkai Rotšildai bus patenkinti!

2018-09-09 rašiau, kad „švediškas“ SEB bankas mums ruošia prezidentą Gitaną Nausėdą, o tiksliau gauleiterį, kuris valdys tarptautinio bankinio kapitalo okupuotą teritoriją, kuri 1991 metai dar turėjo iliuzorinių šansų tapti visaverte valstybe. Deklaruojama, kad SEB banką prižiūri Valenbergų šeima, karo metais bendradarbiavusi su hitlerininkais. Atsitiktinumas? – jokio. Hitlerio planai „drang nach Osten“ šiandien vykdomi pilnu tempu. Pagrindinis hitlerininkų plano punktas buvo išvalyti teritorijas nuo „antrarūšių“ gyventojų. Tai šiandien visoje postsovietinėje erdvėje įgyvendinta 100 procentų. Lietuvoje sunaikinta 1 milijonas gyventojų, Ukrainoje – 10 milijonų, o kai kurių ekspertų tvirtinimu – apie 20. Tas pats ir kitose europinėse postsovietinėse valstybėse. Pagrindiniai šio plano vykdytojai Rotšildų vadovaujami smulkesnio kalibro finansiniai plėšrūnai, tarp kurių SEB Valenbergai, stovintys vienu laipteliu žemiau, už savo suverenus, emituojančius dolerį ir Anglijos svarą, valdančius viso pasaulio centrinius bankus.


Gitanas Nausėda – absoliutus nulis politikoje ir ekonomikoje, nieko gero nenuveikęs Lietuvos žmonėms, prisidėjęs prie 2008 metų finansų krizės organizavimo Lietuvoje. Tai eilinis pilkas klerkas, pasižymėjęs tik Vilniaus regioninio parko kraštovaizdžio niokojimu ir žemės jame grobimu.

Nausėdos brukimo į prezidentus modelis yra aprobuotas kitose ES valstybėse. Ryškiausias pavyzdys – Edipo kompleksu sergantis homoseksualistas Emanuelis Makronas, Rotšildų banko klerkas, šių pasaulio galiūnų padarytas Prancūzijos prezidentu. Po metų jis tapo pačiu nepopuliariausiu prezidentu šios valstybės istorijoje. Tai suprantama. Į šį balioną pripūstas karštas propagandos oras atvėso ir jis nusileido į pažemę. Taip ir turėjo būti. Nulis ir yra nulis, nepriklausomai nuo to, kokiu laipsniu mes jį pakeltume.

Visa pasaulio MIP priklauso finansiniam oligarchatui. Todėl ši mašina gali bet ką iškelti į padanges, arba apipilti purvu. JAV prezidentas Donaldas Trampas atvėrė pasauliui akis ir visą šitą melo mašiną pavadino „fake news“. Ačiū jam už tai!

Fake news“ iš pilko klerko Nausėdos kasdien kuria mitą apie būsimą prezidentą. Naudojami įmantriausi visuomenės kvailinimo metodai, pasitelktos feikines gyventojų apklausų agentūros, filmuojamos feikinės gyventojų nuomonės apklausos iš Lietuvos miestų gatvių, naudojamos nupirktos „kalbančios galvos“. Visi kiti galimi kandidatai MIP yra sistemingai tepami įvairaus praskiedimo informaciniu purvu.

Rinkimų lyderis G. Nausėda: „su partijomis tartis kol kas neskubu“

O ko jam tartis su partijomis, kai susitarta su jas aptarnaujančiais bankais, su verslininkais, priklausančiais nuo tų bankų malonės.

Gegužės 26 dieną vyks antras rinkimų turas, kuriuo metu Valenbergai eilinį kartą viešai prievartaus Lietuvą, nes prezidentą jie mums išrinko dar prieš du metus.







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą